Haaraccessoires voor de lente van Zenner

De lente is eindelijk begonnen en ik word hier altijd vrolijk van. Ondanks dat ik ontzettend allergisch ben voor alles wat groeit en bloeit, vind ik het heerlijk om buiten te zijn en van de zon te genieten. Dit voorjaar heeft Zenner weer vrolijke nieuwe collecties uitgebracht. Dit keer laat ik je accessoires zien voor zowel mijn dochter als voor mijzelf. Ik heb op dit moment half lang haar. Ik probeer het iets langer te laten groeien, zodat ik het ook weer eens op kan steken als ik dit wil. Zoals jullie inmiddels wel weten vind ik het leuk om mooie kapsels te maken. Dus als wij weer nieuwe haaraccessoires van Zenner ontvangen, dan proberen we hier weer leuke kapsels mee te maken. Kijk je mee?

Candy Candy

Dit voorjaar heeft Zenner weer een kleurrijke nieuwe collectie voor de kids, genaamd Candy Candy. Deze zoete haaraccessoires zijn erg vrolijk en om ‘op te eten’. Cupcakes, regenbogen en zoete taartjes, alles wat onze dochter enorm aanspreekt.

Zenner

De kleurijke elastiekjes zijn handig voor het maken van staartjes of mooie vlechten. De regenboog klik-klakspeldjes vond onze dochter meteen geweldig. Welk meisje houdt nu niet van vrolijke kleurtjes van glitters? De roze kringelastiek met sterren was mijn favoriet. Ik gebruikte hem bij onze dochter onderaan een visgraadvlecht. De Candy Candy collectie van Zenner ligt al in de winkels en varieert in prijs van €2,99 tot €3,99.

Kapsel Zenner

Ik maakte dit kapsel bij onze dochter met verschillende gekleurde elastiekjes en de ponyteelloep. Met dit hulpmiddel vouw je een staartje eenvoudig ‘dubbel. Dit deed ik in totaal 4 keer en ik eindigde met een visgraadvlecht. Eenvoudig te maken en door de gekleurde elastiekjes geeft het meteen een vrolijk effect!

The Shore

The Shore is de nieuwe voorjaarscollectie van Zenner, die ervoor zorgt dat je haar goed blijft zitten bij een voorjaarswindje. Als je eens een simpel kapsel wil, dan is dit gemakkelijk op te leuken met de swirls. Deze draai je gemakkelijk in je haar en de parelbloemetjes geven meteen een vrolijk effect. De cable elastics zijn super handig om een staart of knot mee te maken en ze blijven echt goed zitten! Ook laten ze geen afdruk achter in je haar. Het vastzetten van wat loshangende plukjes kun je doen met de schuifspeldjes met lederen strik.

The Shore

Ik laat mijn haar wat langer groeien, maar ik wil er niet teveel werk aan hebben. Ik heb dik haar met krullen. Als mijn haar eenmaal in model zit, hoef ik er niet super veel aan te doen. Toch vind ik het ook wel leuk en gemakkelijk om er eens een haaraccessoire of elastiek in te doen. Ik probeerde de triangle clips en ik vond ze best leuk staan. Wat vinden jullie?

Kapsel The Shore

Deze nieuwe collecties van Zenner zijn te vinden bij de drogist. De verkoopprijzen van The Shore variëren van €2,50 tot €4,99. Op de website van Zenner kun je handige how-to filmpjes vinden waarin styliste Aeola Relouw je laat zien hoe je Zenner haaraccessoires in je kapsel kunt verwerken. Ik haal er regelmatige leuke inspiratie vandaan!

Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden door een bedrijf.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge