Finding Dory (kidscollectie van Zenner)

Onze dochter heeft prachtig haar en daar kun je als moeder ontzettend leuke dingen mee doen. Ik vond het vroeger al geweldig om leuke kapsels bij mezelf te maken en nu kan dat dus bij mijn dochter. Gelukkig vindt ze het niet erg om even stil te zitten en aangezien ik het al zo vaak heb gedaan duurt het vaak niet veel langer dan 10 minuten. Bij mooie kapsels horen natuurlijk ook leuke haaraccessoires, want die maken een kapsel helemaal af. We waren dan ook blij verrast toen we post kregen van het merk ‘Zenner’. Die heeft namelijk een nieuwe kidscollectie, geïnspireerd op de nieuwe film van Disney Pixar ‘Finding Dory’.

Finding Dory

In 2003 kwam Disney Pixar met de geweldige film: ‘Finding Nemo’. Een prachtige film over een ‘vader’ clownsvis die op zoek gaat naar zijn zoon, omdat hij die is kwijtgeraakt in de oceaan. Tijdens deze zoektocht ontmoet vader ook Dory, een doktersvis, die lijdt aan geheugenverlies. In deze nieuwe film gaat de zoektocht naar deze doktersvis, Dory. Wat ik zelf zo prachtig vond aan ‘Finding Nemo’, waren de prachtige kleuren. Kinderen zijn ook sneller geboeid als iets felle kleuren heeft, dus ik ben erg benieuwd wat onze dochter van deze film zal vinden.

KNZB, Finding Dory

Zij spreken de Nederlandse versie van Finding Dory in

Disney Pixar Finding Dory gaat op 29 juni in première in de Nederlandse bioscopen. Dit wordt gedaan tijdens de week van de Zwem4daagse. De KNZB en Disney werken samen door de film Finding Dory te gebruiken als inspiratie om kinderen en families aan te moedigen om te blijven zwemmen. De Nederlanse versie van Finding Dory wordt door deze leuke samenwerking dan ook ingesproken door onze Nederlandse zwemmers: Inge Dekker, Sebastiaan Verschuren, Ferry Weertman, Joost Reijns, trainer Marcel Wouda en technisch directeur Joop Alberda. Mocht je alvast een voorproefje willen dan staat hieronder de trailer:

Kidscollectie van Zenner

Met de nieuwe Finding Dory kidscollectie van Zenner waan je je ook in de wonderen van de oceaan. Deze collectie is uitgevoerd in vrolijke accessoires met allemaal een eigen Finding Dory touch. De roze elastiekjes zijn waarschijnlijk voor ieder meisje wel een musthave voor het maken van vrolijke staarten en vlechtjes. De haarborstel, die wij in het blauw hebben, is ook verkrijgbaar in de kleuren mint, lila en roze. Met deze borstel is het haar van onze dochter gemakkelijk door te kammen en het wordt er echt lekker zacht van. Wat ik zelf erg handig vind is het bijpassende toilettasje. Als wij namelijk op vakantie gaan dan zwerven haar haaraccessoires altijd rond in haar grote toilettas, wat ervoor zorgt dat ik nooit iets kan vinden of we gemakkelijk dingen kwijt raken. Aangezien we binnenkort een midweek weg gaan, gaat dit Finding Dory toilettasje zeker mee!

Finding Dory

Zenner haaraccessoires zijn te koop bij drogisten. De verkoopprijzen van de Finding Dory kidscollectie variëren van €3,99 tot €5,99.

Dit artikel bevat producten die ons zijn toegezonden door een bedrijf

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge