Indianenkapsels met Zenner Sweet Native

Indianenkapsels, Zenner, Sweet Native

Onze dochter heeft prachtig haar en ik vind het dan ook erg leuk om hier steeds weer nieuwe kapsels mee te maken. Ik krijg hiervoor ook een beetje inspiratie van het merk Zenner. Door hun nieuwe collecties met leuke thema’s krijg ik weer nieuwe inspiratie voor een leuk kapsel. Deze keer staat de nieuwe collectie van Zenner in het teken van Indianenkapsels. Met de Zenner Sweet Native kids collectie kun je je meisje gemakkelijk omtoveren tot een echte Pocahontas. Kijk je mee naar welk kapsel ik bij onze dochter heb gemaakt?

Pocahontas heeft prachtig lang bruin haar. Met de gevlochten haarband met kralen heb je gemakkelijk een Indianenkapsel gemaakt. Ook de klemspeld past hier prachtig bij, want deze heeft een Aztec print en mooie kralen.

 

 

Indianenkapsels, Zenner Sweet Native

Ons Indianenkapsel

Onze dochter vindt het niet fijn om haar haar helemaal los te dragen, omdat het anders voor haar ogen hangt. Ze is dol op vlechten en laat ik dit nu best aardig kunnen 😉 Met onze mooie Zenner Sweet Native haaraccessoires maakte ik een mooie indianenvlecht. Deze bestaat uit bovenaan twee delen met een invlecht. Daarna ben ik de rest van het haar verder gaan invlechten met daarin de bovenste twee losse vlechtjes erin verwerkt. De vlecht heb ik vastgemaakt met onderaan een cable elastic. Deze zijn ook erg leuk in een mooie paardenstaart. Om het geheel af te maken hebben we er twee prachtige vlinder klik-klaks in gedaan. Onze dochter was erg bij met het resultaat!

Zenner Sweet Native haaraccessoires

Zenner Sweet Native haaraccessoires

De Sweet Native haaraccessoires van Zenner zijn te koop bij de drogist vanaf 3 oktober a.s. Ze varieren in prijs van €2,99 tot €4,99. Op Zenner.nl vind je handige how-to filmpjes waarin styiste Aeola Relouw je laat zien hoe je Zenner haaraccessoires in jouw kapsels kunt verwerken. Veel succes ermee!

zenner-sweet-native-haaraccessoires

Wat zijn jouw favoriete haaraccessoires van Zenner?

Dit artikel bevat producten die zijn toegestuurd door een bedrijf.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge