Zenner Make a Wish collectie

Onze dochter begint wat langer haar te krijgen en dan is het toch wel erg leuk om speldjes en elastiekjes in het haar te kunnen doen. Ik vond het vroeger al erg leuk om met kapsels bezig te zijn. Het haar van mijn zus heb ik vroeger vaak ingevlochten en later deed ik dit ook bij mijn eigen haar. Ik vind het geweldig om dit nu ook bij mijn eigen dochter te kunnen doen. Bij haar heb ik wat producten van de Zenner Make a Wish collectie mogen uitproberen. Kijk mee voor wat leuke ideeën.

Zenner Make a Wish collectie

Zenner is een merk dat toch wel bekend staat om hun leuke haar-accessoires. Zenner heeft voor de stichting Make a Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, een nieuwe collectie ontworpen. Een deel van de opbrengst van deze collectie gaat naar deze stichting. Make-a-Wish laat jaarlijks zo’n 500 wensen uitkomen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Zo kunnen deze kinderen weer heel even kind zijn in plaats van patiënt en kunnen ze voor even hun zorgen vergeten. Met deze fijne ervaring kunnen ze weer wat hoop, kracht en moed opdoen voor de toekomst.

Zenner Make a Wish collectie

Kapsels

De accessoires van deze collectie zijn erg feestelijk. Ze bevatten veel strikjes, sterretjes en glitters. Je kunt je dochter zo helemaal omtoveren tot een mooie prinses. De haarbandjes vind ik zelf erg handig om snel een leuk kapsel te maken. Mijn dochter heeft nog een pony die snel voor haar ogen hangt, dus een haarbandje is dan een handige en makkelijke oplossing. De elastiekjes met glitterstrikjes vind ik zelf erg leuk staan onderin een vlecht. De klik-klaks zijn gemakkelijk om wat onwillige plukjes vast te kunnen zetten. Het geeft meteen een feestelijk effect aan het kapsel. De siliconen elastiekjes vind ik erg gemakkelijk om een goed staartje te kunnen maken. Onze dochter heeft vaak al heel snel genoeg van haar mooie kapsel en trekt dan haar elastiekjes uit haar haren. De siliconen elastiekjes blijven erg goed zitten en trek je er niet gemakkelijk uit. Daarbij staan ze ook nog eens leuk, omdat er glitters in zitten. De vlinder elastiekjes kun je ook goed gebruiken onderin een vlecht of visgraatvlecht, maar je kunt ze ook goed gebruiken als leuk armbandje. In deze elastiekjes zit ook geen metaal, waardoor ze niet zullen gaan irriteren om de pols.

De Zenner Make a Wish collectie is verkrijgbaar bij de drogist. De verkoopprijzen variëren van €2,99 tot €3,99.

Glitters, Zenner Make a Wish collectieHaarbandje, Zenner Make a Wish collectie

invlechten, Zenner Make a Wish collectie

 

 

 

 

 

Vlinder, Zenner Make a Wish collectie

Hebben jullie de Zenner Make a Wish collectie al in de winkel zien liggen? Wat vinden jullie ervan?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Zenner

1 Reactie op Zenner Make a Wish collectie

  1. Ik vind het er erg leuk uit zien! Helaas willen mijn dochters deze leuke accessoires niet meer dragen! En zelf ben ik te oud : (
    [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge