Feestelijke kapsels met haaraccessoires van Zenner

Jullie weten inmiddels wel dat ik graag mooie kapsels bij onze dochter maak. Gelukkig heeft zij hier ook prachtig haar voor! In de weekenden vind ik het leuk om met verschillende manieren van vlechten en hippe haaraccessoires leuke kapsels te maken. Ik kreeg wat leuke haaraccessoires van Zenner opgestuurd en hier wilde ik graag wat feestelijke kapsels mee maken. Kijk je mee naar hun nieuwe collecties en de kapsels die ik bij onze dochter maakte?

Haaraccessoires van Zenner

Winter Dreams

Winter Dreams

De collectie van Zenner is gemaakt om echte winterkapsels mee te maken. Door de diepe kleuren en prachtige glitters ziet het haar van je dochter er al snel feestelijk uit. De snapclips uit deze collectie bevatten strikjes, bloemetjes en vlindertjes en kunnen worden gebruikt om losse plukjes vast te zetten of je kunt ze gewoon verwerken in het kapsel. Op de cable elastics zitten glitters en deze kunnen worden gebruikt voor een staart of knot. Deze Winter Dreams haaraccessoires van Zenner zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zijn te vinden bij verschillende drogisterijen en variëren in verkoopprijs van €2,99 tot €5,99.

winter-dreams, haaraccessoires van Zenner

Ik maakte het volgende kapsel met de Winter Dreams haaraccessoires van Zenner. Ik verdeelde het haar bovenop in drie delen. Bovenop maakte ik een stukje opvlecht. Aan de zijkanten maakte ik een stukje invlecht. De drie vlechtjes pakte ik samen met het bovenste deel van het haar dat nog los zat. Ik maakte dit vast met een paarse cable elastic. Daarna pakte ik weer een deel van het haar erbij en maakte dit weer vast met een cable elastic. Ik deed hetzelfde met het laatste deel van het haar dat nog los hing. Ik stylde het geheel af met twee bloem-snapclips aan beide kanten.

winter-dreams, Zenner haaraccessoires

Dit kapsel is gemaakt met visgraadvlechten. Het bovenste deel van het haar is in twee delen verdeeld. Ik vlocht het in met de visgraadvlecht en daarna maakte ik de vlecht zo lang mogelijk. Deze twee vlechten zette ik gekruist vast met de bloem-snapclips. Het overige haar vlocht ik ook met de visgraadvlecht en maakte ik vast met een cable elastic. Om het helemaal af te maken zette ik aan de zijkanten een snapclip-vlinder in het haar. Zo ziet ze eruit als een echte prinses!

Flakes

De Flakes kidscollectie van Zenner is de allernieuwste collectie die pas vanaf 9 januari 2017 in de winkels zal liggen. Een leuk nieuwtje dus waar ik jullie graag wat meer over wil vertellen! De collectie bevat ijzige kleuren, maar heeft een ‘tropical touch’ en neemt je mee op reis naar een prachtig winterparadijs. Hoe kun je de thema’s ‘Frozen’ en ‘ Tropical’ nu combineren? Dit doet Zenner door luxe stoffen, mooie pastelkleuren, kleurige bloemenprints en ijzige tinten met elkaar te combineren.

Flakes, haaraccessoires van Zenner

Flakes

De driedelige haarband is erg leuk. Door de verschillende stoffen, kleuren en structuren geeft dit een erg leuk effect in het haar. De cable elastics zijn weer erg handig om het haar uit het gezicht te houden en zijn in deze collectie verkrijgbaar in de kleuren pastel-roze, ijzig-blauw en winter-wit. Verder kun je losse plukjes weer vastzetten met leuke snapclips met strik en bijvoorbeeld hippe klik-klaks met winterwitte vlinder. De Zenner Flakes collectie zal in het nieuwe jaar verkrijgbaar zijn bij verschillende drogisterijen en zal in verkoopprijs varieren tussen de €2,50 en €4,99.

flakes

Ik maakte hier een stukje opvlecht bovenop. Daarna deed ik de blauw/gouden haarband in. Ik verdeelde het achterste deel van het haar weer in drie delen en maakte dit vast met de blauwe cable elastics. De losse plukjes zette ik vast met de vlinder klik-klaks. Niet heel moeilijk, maar wel heel feestelijk! Mocht je nog wat hulp en inspiratie nodig hebben dan kun je op de site van Zenner wat ‘how-to’ tips vinden met filmpjes om te zien hoe je dit maakt.

Welke haaraccessoires van Zenner vind jij het leukst?

Dit artikel bevat producten die mij zijn toegestuurd door een bedrijf

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge