Zomerse kapsels met Zenner Tropics

Zenner Tropics

Jullie weten inmiddels wel dat wij dol zijn op leuke haaraccessoires, dus bij deze weer een leuke update. Bij deze tropische temperaturen horen zomerse jurkjes en kapsels die opgeleukt kunnen worden met de nieuwe Zenner Tropics collectie. Dit is een kleurrijke en tropische zomercollectie met haaraccessoires voor kids. Kijk je mee naar het kapsel wat wij ermee gemaakt hebben?

Zenner Tropics

Als je hier geen tropisch gevoel van krijgt…

Zenner Tropics

Papegaaien, flamingo’s, ananassen en veel fleurige bloemen. Wil je jouw dochter ook een vintage Cubalook geven? Dan weet ik zeker dat je deze collectie gaaf gaat vinden! De Zenner Tropics collectie bestaat uit een groot kleurenpallet. Van zalmroze tot koraalblauw. Laat jouw meisje haar zomerse look afmaken met deze prachtige haaraccessoires van deze Topics collectie. Gebruik de ananas- en bloemenclipjes om dat zomerse jurkje nog meer te laten schitteren, maar ook om de loshangende plukjes trendy op te steken. Ook een simpel staartje maak je speels door middel van de bloemenhaarband.

Zenner Tropics

Ons kapsel

Bij het zien van deze leuke accessoires werd onze dochter meteen enthousiast. Vooral de haarband moest meteen in haar haar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onze dochter heeft erg dik haar. Als ik alleen een staart bij haar maak, dan blijft dit niet goed zitten en gaat het na verloop van tijd erg pluizen. Als een kapsel dus goed moet blijven zitten, dan vlecht ik vaak een deel van haar haar in.

Ik heb er nu voor gekozen om een opvlecht te maken aan de voorkant van haar haar. Het is het handigste als je van te voren al een scheiding maakt en achterste deel van het haar even vast maakt. Zo kun je met het vlechten alleen het haar pakken dat je nodig hebt. Aan het einde van de opvlecht, vlecht ik het haar door tot onderaan en maak ik het vast met een dun elastiekje. Het overige haar heb ik gevlochten met een invlecht. Dit heb ik ook doorgevlochten tot een mooie vlecht en ook weer vastgemaakt met een roze elastiekje. De opvlecht heb ik vastgezet onder de invlecht met twee sierklemmen. De bloemenhaarband maakt het geheel helemaal af. De bloemenhaarband kun je ook vervangen door twee leuke ananas klik-klaks.

Zenner Tropics

Waar te vinden?

De Zenner Tropics collectie bevat genoeg leuke accessoires waarmee je dochter zich automatisch in een paradijs waant. De ananassen en flamingo’s kom je deze zomer erg veel tegen en wij vinden ze super leuk! De verkoopprijzen van deze collectie liggen tussen de €2,50 en €3,99. Deze nieuwe collectie is inmiddels al te vinden bij de drogist. Mocht je nog meer haarinspiratie willen, kijk dan even op de site van Zenner. Zij hebben hele handige filmpjes gemaakt met de uitleg van verschillende hippe kapsels in combinatie met deze leuke Zenner Tropics accessoires.

Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden door een bedrijf

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge