Casper en Emma op safari

Casper en Emma op safari

Hebben jullie al eens gehoord van Casper en Emma? Wie regelmatig Zappelin op Nederland 3 aan heeft staan zal ze vast wel eens voorbij hebben zien komen. Toen ik nog geen kinderen had, had ik ook geen flauw idee wat er allemaal op televisie is voor die kleintjes. Maar zodra ze de televisie eenmaal hebben ontdekt, dan heb je binnen no-time door wat leuke kinderfilmpjes zijn. Mochten jouw kinderen ook zo dol zijn op Casper en Emma dan heb ik een hele leuke winactie voor jullie!

Casper en Emma

Casper en Emma

Casper en Emma is een serie afkomstig uit Noorwegen. In Nederland is deze serie opnieuw ingesproken en het wordt regelmatig uitgezonden in KRO Kindertijd op Nederland 3. Casper en Emma ontmoeten elkaar voor het eerst als ze naar de kleuterschool gaan en ze worden al snel elkaars beste vriendjes. Beiden hebben ze een lievelingsknuffel: Casper heeft Welpje en Emma heeft Mevrouw Konijn. Deze knuffels nemen ze allebei overal mee naartoe. Ze hebben een grote fantasie en hierdoor maken ze van alles mee.

Mevrouw Konijn en Welpje, Casper en Emma

Mevrouw Konijn en Welpje

Film

Naast de serie die op televisie wordt uitgezonden is er in 2014 ook een film van Casper en Emma uitgekomen: ‘Casper en Emma, beste vriendjes’. Een leuke film die onze dochter graag kijkt op DVD. Op 7 juli van dit jaar komen ze met een nieuwe film: ‘Casper en Emma op safari’.

In de film Casper en Emma op safari gaan de beste vriendjes, vergezeld door hun knuffels Welpje en mevrouw Konijn, op reis naar Afrika. In Afrika helpt Emma’s moeder haar vriendin Ann die in dierenkliniek Camp Eden werkt. Intussen kijken Casper en Emma samen met hun opa en hun knuffels ernaar uit om kennis te maken met alle dieren. Ze raken bevriend met Ann’s dochter, die hen meeneemt op safari. Op hun tocht komen zij een babyleeuw tegen die ze meenemen naar de dierenkliniek. Daar blijkt het niet goed met hem te gaan, omdat hij zijn moeder mist. Vastberaden proberen Casper en Emma de moederleeuw te vinden. Tijdens deze zoektocht lopen zij tegen een hoop obstakels aan, maar maken zij ook veel nieuwe vrienden. Zal het ze uiteindelijk lukken om de moeder van het kleine leeuwtje te vinden?

Winactie

Voordat de film van Casper en Emma in première gaat voor het grote publiek is er op zondag 3 juli om 11.00 uur in de Filmhallen in Amsterdam een speciale première en jij kunt hier twee kaarten voor winnen! Kinderen mogen net als Casper en Emma hun favoriete knuffel meenemen naar deze première.

Wat moet je doen om kans te maken op deze kaarten?

  • Vertel mij met wie je naar deze première zou willen en waarom. Dit kun je doen door te reageren onder dit artikel. Laat wel een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde invoerveldje, zodat ik je een mailtje kan sturen als je hebt gewonnen.
  • Deze winactie duurt tot vrijdag 17 juni 23.59 uur. De winnaar krijg persoonlijk bericht. Over deze winactie wordt niet gecorrespondeerd.

Wil je extra kans maken dan zou het leuk zijn als je deze winactie deelt via je eigen social media kanalen en mij volgt via Facebook, Twitter, en Instagram. Veel succes! (Beëindigd)

Casper en Emma op safari

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Just4Kids

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge