Familiepret in de Julianatoren

Julianatoren, dagje uit

De meivakantie is weer aangebroken, ook voor onze dochter. Ze heeft nu vakantie van de peuterspeelzaal en ondanks dat ik toch gewoon moet werken, hebben we haar beloofd dat we deze vakantie wat leuke dingen met haar gaan doen. Toen mij door de Julianatoren werd gevraagd of wij de nieuwe show van Jul en Julia kwamen bekijken, werd onze dochter meteen enthousiast. We zijn namelijk al een keer in de Julianatoren geweest en deze dag heeft een onuitwisbare indruk op haar gemaakt. Ik hoefde haar dus niet nog een keer uit te leggen welk pretpark dit ook alweer was.

De Julianatoren met ons gezin

Een dagje uit met het hele gezin hadden wij nog niet geprobeerd sinds de geboorte van onze zoon, dus ik vond het best wel spannend. Het is van te voren al een hele happening, want je gaat niet zomaar een dagje op pad met twee kinderen. Bepakt en bezakt gingen we gisterochtend op pad richting Apeldoorn. De weersvoorspellingen waren niet zo positief, maar we hadden besloten er het beste van te maken. Rond het middaguur werden we hartelijk ontvangen en onze dochter wilde meteen in de Dino’s Tour. Ze kan inmiddels goed aangeven wat ze graag wil en dit deed ze dan ook. In de meeste attracties wilde ze het liefst met papa (het is een echt papa’s kindje), maar gelukkig mocht ik ook een paar keer met haar mee ūüėČ . De ouder die achterbleef moest natuurlijk onze zoon in de gaten houden. We hadden de reiswieg meegenomen zodat hij lekker kon slapen en voor de zekerheid hadden we ook onze draagzak bij ons.

Julianatoren, Dagje uit

Een indruk van de Julianatoren

Nieuwe parkshow

De Julianatoren¬†opende haar deuren weer¬†voor publiek op 27 maart van dit jaar. Dit jaar zal het nieuwe theater met ruim 500 zitplaatsen de oude circustent aan de rand van het bos vervangen. Het theater zit nu middenin het park en is gemakkelijk te bereiken. De nieuwe parkshow: “Het spannende safari avontuur” met Jul, Julia, Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin duurt ruim 30 minuten. Onze dochter die moeilijk kan stilzitten, heeft geboeid naar de show zitten kijken. De kinderen worden enthousiast betrokken bij het avontuur en de bekende liedjes en dansjes zorgen ervoor dat de tijd zo voorbij is. Na afloop mag je kind, voor wie dat wil,¬†nog op de foto met de hoofdrolspelers.

Theatershow, Julianatoren, Dagje uit

Het spannende safari avontuur

Voorzieningen voor baby’s

Onze zoon moest 2 keer een flesje melk en hier was in Dina en Dino’s Poffertjesrestaurant en in het grote restaurant gemakkelijk een magnetron voor te vinden. Ook het vinden van de toiletten en verschoningsruimten was niet moeilijk. Alleen de verschoningsruimte bij de ingang was niet gemakkelijk te bereiken met de kinderwagen vanwege een trapje. Dit is wat onhandig als je alleen met je baby op pad bent. Maar met¬†behulp van mijn man had onze zoon snel weer een schone luier om. Verderop in het park zijn wel verschoningsruimten te vinden waarbij je de kinderwagen mee kunt nemen. Tussen de flesjes¬†door heeft onze zoon heerlijk kunnen slapen, dus konden wij samen genieten van een heerlijke¬†en gezellige dag!

Julianatoren, Dagje uit

De helicopterbaan, safaribaan en de carrousel

Jul en Julia

Jul en Julia zijn de boegbeelden van de Juliatoren en dit spreekt veel kinderen meteen aan. Ze ontvangen je bij openingstijd en zwaaien je weer uit als het park gaat sluiten. Tussendoor kun je met ze op de foto als je ze ziet lopen door het park en¬†je kunt ze natuurlijk ook¬†bekijken in het theater. Voor de kinderen die geen genoeg van ze kunnen krijgen, zijn ze dagelijks om 7:20 uur te zien bij Telekids. Verder is er een nieuwe DVD verschenen met 2 tv-series, komen er twee nieuwe bordspellen aan¬†en is er een ontzettend leuke nieuwe knuffellijn! Helaas zat de winkel al dicht toen wij het park uit liepen, want anders had ik je ‘Julia’ laten zien.

Conclusie

We zijn ruim 5 uur op het park geweest, maar als het aan mijn dochter had gelegen hadden we er nog uren kunnen blijven. Naarmate je kinderen ouder worden ontdekken ze steeds weer nieuwe dingen. Ook het weer liet ons niet in de steek, want op wat kleine spatjes en het laatste half uurtje na is het de hele dag prachtig weer geweest. Het was nog wel wat fris (zo’n 12 graden), maar aangezien je toch in beweging bent maakt dit niet zoveel uit. Wij komen zeker nog eens terug en we hopen dat onze zoon in de toekomst net zoveel plezier in dit pretpark zal beleven als onze dochter!

Julianatoren, Dagje uit

De Dino’s Tour

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de Julianatoren

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge