De herfst en winter door met Noppies

Afgelopen weekend hebben we nog even mogen genieten van heerlijk najaarsweer, maar de komende weken zal het helaas steeds kouder gaan worden. Iedereen heeft vast zijn eigen favoriete seizoen. Ik vind de herfst heel mooi, maar ik ben zelf een grotere liefhebber van warme temperaturen. Dit zal waarschijnlijk met mijn afkomst te maken hebben, want ik heb het nu eenmaal snel koud. De herfst is bij uitstek wel een erg mooi seizoen om allerlei leuke dingen te doen. Het maken van mooie wandeling, het zoeken naar paddenstoelen, verschillende noten en gekleurde blaadjes. Onze dochter kan haar lol niet op. Maar de andere kant van de herfst zijn de gure dagen met harde wind, regen en kou. Hiervoor zijn warme en comfortabele jassen erg fijn en deze hebben wij voor herfst en winter gelukkig al kunnen vinden.

Noppies voor kids

Onze dochter heeft van het merk Noppies een hele mooie winterjas gevonden. Ze houdt vaak van stoere kleuren, dus koos ze zelf voor een blauwe jas met een oranje/rode voering. Deze meisjes jas Lyn is gemaakt van 100% polyester, gewatteerd van binnen en heeft een gevoerde capuchon met fleece. De jas heeft twee steekzakjes met een roesje en een verstelbare taille. Ook heeft de ritssluiting een stopper, zodat er geen huid tussen kan komen zodra de jas dicht gaat. De jas die onze dochter aan heeft is maat 116 en kost €69,95. Qua maat zou je denken dat het wat groot is voor haar leeftijd, maar ze is erg lang dus deze maat past haar prima. Ze kan hier de winter goed mee doorkomen.

Winterjas Noppies Lily

Noppies positiekleding

Ik ben inmiddels 34 weken zwanger en zoals jullie wel kunnen begrijpen krijg ik mijn huidige winterjassen helaas niet meer dicht. Op zich geen probleem als het zo’n weer is als afgelopen weekend, maar als ik ‘s ochtends onze dochter naar de peuterspeelzaal moet brengen is dit behoorlijk fris. Ook al ben ik niet de hele winter zwanger, het is wel fijn voor de baby en mij dat we het lekker warm hebben in die laatste weekjes. Van het merk Noppies heb ik ook een hele mooie en comfortabele positiejas kunnen vinden. Winterjas Ammy is gemaakt van verschillende materialen namelijk van 70% katoen, 27% polyester en 3 % elastomeer. De jas heeft grote zakken, wat ik zelf erg fijn vind als het koud is. Zo houd ik mijn handen lekker warm. De jas gaat dicht met een rits en heeft een overflap met drukknopen.

De capuchon heeft een afneembare kraag met bontlook. Ieder zijn eigen smaak, maar ik vind een bontlook niet bij mij passen dus ik draag hem zonder. De jas zit erg comfortabel, is lekker warm en staat ook nog eens elegant. Wat ik vaak zie bij positiejassen is dat je rondloopt in een grote ‘zak’. Het zit dan wel warm, maar het staat alles behalve charmant. Deze jas sluit mooi aan en heeft ook alle ruimte voor mijn buik. Ik heb geen idee of de jas ook staat zonder zwangere buik, maar dat zie ik daarna wel weer. Ik kom in ieder geval warm de winter door. Winterjas Ammy draag ik in maat S en kost €129,99.

Noppies winterjas Nanka

Waar te koop?

Noppies heeft 12 verschillende vestigingen verspreidt door heel Nederland, maar gelukkig kun je alles ook gemakkelijk online kopen. De kleding wordt geleverd binnen 2 werkdagen en zit de kleding niet helemaal naar wens, dan kun je het gratis retourneren. Noppies biedt positiekleding voor alle fasen van de zwangerschap, maar ook kleding die erg handig is als je borstvoeding geeft. Verder heeft Noppies een lijn voor baby’s en jongens en meisjes tot en met maat 128.

Heb jij ervaring met Noppies positiekleding en/of baby en kinderkleding? Wat vind jij van onze winterjassen?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Noppies

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge