Jul & Julia Zomerweken in de Julianatoren

Zomerwerken in de Julianatoren

Zoals jullie misschien wel weten gaan wij graag naar de Julianatoren. Ik vind het echt een leuk pretpark, omdat de kinderen zich er beiden goed kunnen vermaken. Onze zoon is 2,5 jaar en onze dochter is net 6 jaar geworden, dus dat kan best lastig zijn met een dagje uit. Maar bij de Julianatoren weten we dat ze allebei dikke pret kunnen hebben. We hebben afgelopen woensdag de Zomerweken in de Julianatoren bezocht en ik wil jullie graag vertellen wat we allemaal hebben beleefd.

Zomerweken in de Julianatoren

De zomerweken in de Julianatoren

Tot en met 31 augustus kun je genieten van de Jul & Julia Zomerweken in kinderpretpark Julianatoren. Je kunt hier de nieuwe spectaculaire parkshow “Jul & Julia en de reis om de wereld” gaan bekijken. Ook kan er op het Torenpodium mee worden geswingd tijdens de Mexicaanse dansshow van mevrouw Suikerspin en leert meneer Kaasgaaf iedereen limbo dansen. Julia de Muis neemt iedereen dansend mee naar Thailand in Julia’s Toko Show. Uiteraard kan er ook volop genoten worden van de meer dan 60 te gekke attracties, waaronder de Paardenbaan, de Sombrero en de Safaribaan. Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie alle dagen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Van 28 juli tot en met 19 augustus is de Julianatoren geopend vanaf 9:30 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Jul en Julia en de Reis om de Wereld

Het verhaal ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’ In de nieuwe show ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’, gaan de twee muizenvriendjes Jul & Julia samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin op reis naar verre landen. En dat is niet om vakantie te vieren …. De boeven hebben namelijk weer iets nieuws bedacht om de baas van Kinderpretpark Julianatoren te worden. Zouden de twee muizenvriendjes de boeven te slim af zijn? Deze show is maar liefst vier keer per dag te zien in het Jul & Julia Theater en duurt ongeveer 25 minuten.

Zomerweken in de Julianatoren

Mexicaanse Dansshow en Limbo dansen

Mevrouw Suikerspin krijgt gegarandeerd het hele park aan het swingen. Met haar nieuwe gezellige zomerse nummer “Mexico-o-oh” zet ze samen met Jul & Julia het pretpark op de kop. Iedereen danst gegarandeerd mee! En meneer Kaasgaaf houdt het limbo touw steeds lager wanneer de kleine bezoekers al dansend en swingend er onderdoor gaan. Beide shows duren ongeveer 15 minuten en zijn te zien op het Torenpodium.

Onze belevenissen

Afgelopen woensdag beloofde het een warme dag te worden, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. We hadden ons goed voorbereid op deze warme dag. We hadden voldoende water en drinkpakjes mee. We hadden ons goed ingesmeerd met factor 50 en deze natuurlijk ook meegenomen en de kinderen hadden een pet mee tegen de zon. Toen we binnenkwamen hebben we eerst wat attracties bezocht, zoals de bootjes, de paardenrenbaan, de waterspuitende brandweer en de vliegende muizen. Tegen 12.00 uur hebben we de show van Jul en Julia en de Reis om de wereld bezocht. Dit is echt een leuke show, waar veel bekende liedjes in voorkomen en de kinderen vrolijk mee hebben gedanst. Na de show mochten we nog even met Jul en Julia op de foto. Onze dochter vond dit erg leuk, maar onze zoon vond dit een beetje spannend.

Jul en Julia zomerweken in de Julianatoren

Na de show was het tijd voor een verkoelend ijsje. Daarna hebben we weer wat attracties bezocht en toen hebben we wat verkoeling opgezocht achterin het picknickbos. Hier was het in de schaduw heel goed uit te houden. Onze zoon had veel pret bij de fietsbaan en onze dochter vond het trampolinespringen geweldig. Er was ook voldoende mogelijkheid om met water te kunnen spelen en er was voldoende mogelijkheid om ijsjes en koud drinken te kunnen kopen. Aan het einde van de middag hebben we in het park gegeten en nog even gekeken naar het Limbodansen. Moe maar voldaan vertrokken we daarna weer naar huis.

Zomerweken in de Julianatoren

Complimenten

Ik wil bij deze nog even een groot compliment maken maar het personeel van de Julianatoren! Zij staan met dit warme veel in zon en zullen het net als wij ook erg warm hebben. Maar ondanks de warmte blijven ze kalm en ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Voor Jul en Julia zal deze warmte ook niet meevallen, maar ook zij nemen alle tijd voor de kinderen die nog op de foto willen. Hier heb ik echt bewondering voor, want zij zorgen er allemaal voor dat je met een tevreden gevoel weer naar huis gaat. Bedankt voor deze leuke dag!

Dit artikel is een samenwerking

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge