Sprookjesweken in de Julianatoren

Sprookjesweken Julianatoren

Is jouw kind ook dol op sprookjes? Onze dochter wel. Ze hoort graag sprookjesverhalen voordat ze gaat slapen en ze verkleed zich graag als een prinses. Afgelopen weekend hadden wij een leuke verrassing voor haar. Op dit moment vinden er namelijk in pretpark de Julianatoren in Apeldoorn de AFAS Sprookjesweken plaats. Wij bezochten het park en vertellen je wat we hebben beleefd. Ook hebben we nog een hele toffe winactie! Lees je mee?

Onze dochter werd ontvangen als een echte prinses!

Wat is er te doen tijdens de Sprookjesweken?

Tijdens de sprookjesweken kun je in de Julianatoren genieten van sprookjesachtige shows met bekende karakters zoals Assepoester, Rapunzel, Sneeuwwitje en Hans & Grietje. Natuurlijk zullen meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia niet ontbreken. Het park is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Er zijn meer dan 60 leuke attracties te vinden, dus het park staat garant voor een leuk dagje uit met het hele gezin. De sprookjesweken duren nog tot en met zondag 20 augustus.

AFAS Sprookjesconcert

In het theater kun je op verschillende tijden kijken naar het sprookjesconcert. Dit begint eerst met een stukje film. De sprookjeskoning wil een Sprookjesbal organiseren en iedereen is uitgenodigd, behalve Fien, de gemene tovenares. Dit vindt ze natuurlijk niet leuk en daarom tovert ze als straf voor anderen al het snoepgoed weg. Hierdoor kan het bal niet meer doorgaan. Samen met Assepoester, Rapunzel, Sneeuwwitje en Hans en Grietje gaan ze op zoek naar het verdwenen snoepgoed. Ze moeten van de gemene tovenares 3 raadsels oplossen, maar zal het ze lukken om deze op tijd op te kunnen lossen?

Ze lijkt zo bij te cast te horen…

Het is een spannend verhaal met veel mooie liedjes en dansjes. De kinderen worden er goed bij betrokken en hierdoor blijven ze ook geboeid. De show duurt ongeveer een half uur en na afloop mogen de kinderen op de foto met de cast.

Sprookjes Catwalk

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand wie is de mooiste van het hele land? Dat is natuurlijk jouw zoon of dochter! Jouw kind mag namelijk verkleed komen als sprookjesfiguur! Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin presenteren de catwalkshow en zij beslissen wie er het mooiste en leukste uit ziet. Er is een show om 12.00 uur en om 15.00 uur en 15 minuten voor de show kun je je kind aanmelden bij mevrouw Suikerspin. Je mag natuurlijk ook de verkleedkleding van je kind meenemen.

Onze dochter op de sprookjescatwalk

Volgens mij wordt er per week gekeken naar alle deelnemers en daar worden dan 3 winnaars uitgekozen. Onze dochter heeft helaas niet gewonnen, maar dat maakte haar ook niet zoveel uit. Ze vond het geweldig om de hele dag een prinses te mogen zijn en ze heeft heel veel complimentjes gekregen.  Ik denk zelf dat het leuker was geweest als er iedere dag bij de sluiting een kleine prijs voor de winnaar werd uitgereikt. Kinderen zijn al blij met een pop, dvd of schoolbeker en zo hoeven de kinderen niet zo lang te wachten op de uitslag.

Prinsen- en Prinsessenbal

In hun prachtige koninklijke outfits presenteren Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia het Prinsen- en Prinsessenbal. Maar, wat moet je eigenlijk precies kunnen om een prins of prinses te zijn? Dat weten Jul & Julia wel! Ook in deze show kun je meedansen op de vrolijkste liedjes en kun je leren hoe je een echte prins of prinses kunt zijn.

Winactie!

Wil jij ook zo’n leuke dag uit hebben tijdens de Sprookjesweken in de Julianatoren? Dat kan, want ik heb een hele leuke winactie voor jullie. Ik mag namelijk 4 kaarten weggeven aan de lezers van Ouderwijsheid.

Hoe kun je kans maken op deze leuke prijs? Dat is heel simpel:

 1. Laat in je reactie hieronder weten voor wie je meedoet en waarom.
 2. Reageer met een geldig mailadres (niet zichtbaar voor anderen), zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.
 3. Like deze actie op Facebook en deel hem met je vrienden!

Deze winactie is inmiddels beëindigd. De winnaar heeft persoonlijk bericht gekregen. Bedankt voor het meedoen!

Disclaimer: deze winactie duurt tot en met zondag 13 augustus 23.59 uur. Je kunt alleen kans maken op de prijs als je hebt voldaan aan de bovenstaande voorwaarden. De winnaars krijgen persoonlijk bericht via de mail. Je hebt 24 uur om te reageren op de mail, want anders gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de Julianatoren

9 Reacties op Sprookjesweken in de Julianatoren

 1. Dat ziet er gezellig uit zeg! Zal fantastisch zijn de kids een dagje te verrassen deze vakantie. Leuk!

 2. Jaaaaa heel graag!!!we zijn nog nooit in de juliana toren geweest met dex! Vind hij vast geweldig!

 3. Weer zo’n leuke actie!! En dit lijkt mij een super geschikt park voor mijn mannen van 2 en 4 jaar! Daarvoor rijden we graag naar Apeldoorn hoor 👍🏻

 4. Wij zijn nog nooit in Julianatoren geweest, maar willen er dolgraag eens naartoe met onze 2 zoontjes. Zij kijken vaak naar Jul en Julia op TV en vinden dat al heel leuk. Ziet er ook leuk uit aan de foto’s v.d review te zien 😃

 5. We doen een poging met deze leuke actie voor onze dochter van 5jr.en zoontje van bijna 2jr.

  Heerlijk weer eventjes een dagje uit.

 6. Leuk om samen met onze 2 kleinkinderen te genieten van het mooie pretpark, net als we vroeger deden met onze kinderen.

 7. Met onze 2 zoontjes, aangezien we niet op vakantie gaan dit jaar, is dat een super dagje uit!!

 8. Aangezien we dit jaar niet op vakantie gaan, een super leuk dagje uit met onze zoontjes!

 9. Aangezien we niet op vakantie gaan dit jaar, een super leuk uitje met onze 2 zoontjes!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge