Het Mega Sint Spektakel in de Julianatoren

Mega Sint Spektakel

Wij hadden vrij onverwacht een leuk dagje uit, want wij werden uitgenodigd door Party Piet Pablo om aanwezig te zijn bij het Mega Sint Spektakel in de Julianatoren. Ik had jullie namelijk al verteld dat hij samen met zijn pieten het park voor 3 dagen heeft omgetoverd in een groot Sint Spektakel. Hier wilden wij natuurlijk graag bij zijn, dus ik wil jullie graag vertellen over onze belevenissen vandaag!

Mega Sint Spektakel

Genieten met onze kids

Wie is Party Piet Pablo?

Om heel eerlijk te zijn was ik nog niet zo bekend met deze piet, dus ik ben even op gaan zoeken wie Party Piet Pablo nu eigenlijk is. Piet Pablo was tot 2011 een trouwe inpakpiet, die dol was op het luisteren van stoere muziek. Hij maakte altijd over een feestje van en daarom kreeg hij al snel de naam Party Piet Pablo. In 2011 werd er besloten om samen met Sinterklaas een single van Party Piet Pablo uit te brengen. Die zomer van was het lied ‘Gangnam Style’ een grote hit en hier werd een pietenlied van gemaakt. ‘Zwarte Pieten Style’ werd de grootste Sinterklaas hit ooit in Nederland en Vlaanderen. Sinterklaas was natuurlijk erg trots op zijn piet en de jaren erna mocht hij nieuwe singles als ‘De Pieten Sinterklaas Move’ (2013), ‘De Pieten Vibe’ en ‘Pietenliefde’ (2014), ‘De Sint Shake’ en ‘De Pieten Drop’ samen met Danspiet (2015) maken. Dit werden ook grote hits. Door de vele aanvragen naar Party Piet Pablo is er dit jaar voor gekozen om samen met Sinterklaas het Mega Sint Spektakel te houden. “Het wordt een show vol avontuur, grote hits en helemaal losgaan”, aldus Pablo.

Het Mega Sint Spektakel

Het park stond vandaag helemaal in het teken van Party Piet Pablo, Sinterklaas en zijn pieten. We hadden geluk met het droge weer want de afgelopen dagen had het veel geregend. Ondanks dat het niet heel warm was, was het gelukkig wel droog! Het park was nu feestelijk versierd met prachtige pakjes. Er liepen veel pieten rond die samen met de kinderen in attracties gingen, maar ook Jul en Julia, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin liepen rond op het park.

Mega Sint Spektakel

Pieten in attracties

Naast alle leuke attracties was er veel te doen op het park. Bij de ingang kwam je meteen Amerigo al tegen, het paard van Sinterklaas. Je kon hem bekijken, maar natuurlijk ook aaien. Je kon volop dansen! Bij het torenpodium kon je de dansschoolshow volgen. Dit was erg leuk en met de frisse temperatuur bleef je meteen lekker warm. Bij de Discobots kon je nu lekker swingen in de pieten disco. Tussen 9:30 en 16:30 uur kon je kleuren voor Sinterklaas in de witte tent. Deze was te vinden via de griezelgrot of via de doorgang bij de muizenstory. In de witte tent kon je ook je pietendiploma halen tijdens de ‘Haal je Pieten diploma showww’ die 6 keer plaats vond. Ook kon Sinterklaas natuurlijk niet ontbreken. Op bepaalde tijden kon je hem ontmoeten in het restaurant. Onze dochter vond dit best een beetje spannend, maar ook erg leuk! Om 17:00 uur werd je door iedereen uitgezwaaid in de speciale uitzwaaishow! Alle bekende sterren die rondliepen op het park zongen samen met het publiek wat laatste liedjes voordat ze naar huis gingen.

Mega Sint Spektakel

Onze dochter met het paard en Sinterklaas

De Mega Sint Show

Tijdens deze dag kon de Mega Sint Show natuurlijk niet ontbreken. Op 5 tijdstippen: -10:00 uur, -11:30 uur , -13:00 uur, -14:30 uur,
-16:00 uur, kon je in het Jul en Julia theater komen kijken naar deze show. Je moest het tijdstip van te voren wel reserveren, in verband met de verwachte drukte. In deze 45 minuten durende show leerden we Party Piet Pablo, Love Piet, Meisjespiet, en meneer Barend kennen. Zij beleefden een spannende show, met veel leuke liedjes, de nodige ‘liefde’ en natuurlijk Sinterklaas! Zelfs onze zoon van bijna 1 jaar vond het erg indrukwekkend. Na afloop van de show had je de mogelijkheid om de cd van Party Piet Pablo te kopen en aan het einde van de dag kon je hem laten signeren in het restaurant. Mocht je dit hele spektakel ook willen beleven dan kan dit nog op zondag 20 november en zaterdag 26 november. Je kunt online je kaartjes kopen via de Julianatoren.

Mega Sint Spektakel

De Mega Sint Show

We hebben weer een hele leuke dag gehad in de Juliatoren. Toen we naar huis reden was het al donker geworden en onderweg waren beide kinderen moe maar voldaan in slaap gevallen!

Wat vinden jullie van Party Piet Pablo en het Mega Sint Spektakel?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de Julianatoren

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge