Super Leuke Lenteweken in de Julianatoren

Julianatoren

Afgelopen weekend was er de officiële opening van het seizoen voor de Julianatoren met het thema Super Leuke Lenteweken. Een leuke dag en onze kinderen van 3 en bijna 7 hadden zoals gewoonlijk weer een dag vol plezier. Ons dagje Julianatoren begon met de Jul en Julia openingshow. De kinderen wachten allemaal netjes voor de opening van het park dat wordt afgetrapt door de bekende muizen Jul en Julia. Muziek, dansen en op de foto met Jul, Julia, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn een leuke start van een dagje Julianatoren. Een dag met veel speelplezier en leuke shows!

Nieuwe attractie: ‘De Hoge Hoed’

In seizoen 2019 opent Kinderpretpark Julianatoren een spectaculaire nieuwe attractie; de vrije-valtoren! Neem plaats in één van de 8 zitjes. Langzaam wordt je omhoog getakeld. Eenmaal boven blijft het bakje even hangen… Waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort! Whaaaahhh!!

super leuke lente weken atractie de hoge hoed

De Hoge Hoed

De Kroon van de Baron

Na eerst te hebben gespeeld op de trampolines, de hoge supersnelle glijbanen en een vlucht in de altijd leuke helikopters bekeken wij onze eerste show van de dag. In het Jul en Julia Theater dat centraal is gelegen op het park zaten de eerste kinderen al vol spanning af te wachten toen wij binnenkwamen. Al snel liep het theater vol met enthousiaste kinderen en nieuwsgierige ouders.

Echte speurmuizen kunnen Jul en Julia helpen tijdens de theatershow ‘De Kroon van de Baron’. In de show staan Jul en Julia met mevrouw Suikerspin voor een uitdaging. Ze moeten op de kroon van Baron Maasland tot Emmenthaler letten maar twee boeven zorgen er voor dat de kroon plots verdwenen is. Als de kroon niet op tijd terug is zal de baron de erfenis verliezen en de boeven willen de kroon teruggeven als zij de baas van de Julianatoren worden! De show duurt ongeveer 20 minuten.

super leuke lente weken Jul Julia mevrouw Suikerspin kroon van de baron

De Kroon van de Baron met Jul, Julia, mevrouw Suikerspin en fans 😉

Super Leuke Lenteweken met Cas de Ranger

Tijdens de Superleuke Lenteweken (19 april t/m 5 mei) maak je kennis met Cas de Ranger! Hij is onderzoeker en stoomt je klaar in zijn show om op avontuur te gaan. Dit kan je meteen in de praktijk brengen in de Cas de Ranger Experience: een spannend bospad waar je heel veel kan ontdekken over planten, bomen en dieren die leven in de bossen rond Kinderpretpark Julianatoren.

Achterin het park ligt de Showheuvel en hier heeft Cas de Ranger zijn shows. De shows zijn meerdere keren per dag en duren ongeveer 15 minuten. Tijdens de show worden kinderen en ouders uitgedaagd om mee te doen. Zo zorgt Cas ervoor dat iedereen mee doet met een liedje en in drie rondes werden tijdens de show kinderen en ouders uitgedaagd om hun kennis te delen op het podium. Ik zal niet teveel verklappen maar eenmaal mochten twee moeders het tegen elkaar opnemen en tweemaal was het de beurt aan kinderen.

Onze dochter durfde de uitdaging aan en ging met veel plezier het podium op. Met een koptelefoon met muziek op moesten de kinderen raden welke woorden Cas op een bord had opgeschreven terwijl het publiek de woorden moesten roepen. Een leuke interactie en een trotse dochter die zich een èchte Ranger kon noemen. De kers op de taart was nog een kleine beloning voor het meedoen. Na de show kunnen de kinderen (en als ze willen ook de ouders) op de foto met Cas tijdens de meet and greet met Cas de Ranger!

super leuke lente weken Cas de Ranger

Cas de Ranger met onze super-ranger

Nieuwe Dino en Dina show

Wij wilden graag alle shows bekijken en daarom moesten wij natuurlijk ook de nieuwe show van Dino en Dina zien. Dichtbij de uitgang en ook nog vlak voor het Jul en Julia uitzwaaifeest. Dino en Dina zijn twee felgekleurde dino’s die met het ‘Dino en Dina Bouwspel’ de kinderen mee laten doen in hun show. De kinderen in het publiek helpen de dino’s met het bouwen met de blokken. Als het bouwwerk klaar is dan is het moment aangebroken om met z’n allen de Dino en Dina dans te gaan doen. De nieuwe show is een leuke aanvulling binnen het programma van een dagje Julianatoren. De show is tweemaal per dag om 11:30 en 16:15 op het pleinpodium vlakbij de entree. Het duurt ongeveer 10 minuten en na de show mochten de kinderen op de foto met Dino en Dina. Ben je al een klein beetje nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Dagje Julianatoren in de planning?

Als u een dagje Julianatoren op de planning hebt staan bekijk dan even het programma op de website van Julianatoren. Hier ziet u altijd het laatste overzicht van de evenementen en shows en de bijbehorende dagen en tijden dat ze worden opgevoerd.

Samenwerking

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge