Help-ID 4Kids (SOS-armbandje)

Ik had jullie al verteld dat we op de Negenmaandenbeurs een leuke stand waren tegen gekomen. Help-ID 4Kids verkoopt ontzettend handige armbandjes voor kinderen. Is het niet je grootste nachtmerrie dat je je kind uit het oog verliest tijdens een leuk dagje uit? Je bent in de dierentuin en pakt net een flesje uit de luiertas voor je andere kind. Je let even niet op, maar je zoon of dochter ziet in de verte de olifanten al staan. Je draait je om en weg is je kind. In een grote dierentuin is het niet gemakkelijk om je kind snel weer terug te vinden. Het kan een gezellig dagje uit goed verpesten, maar er is een hele makkelijke oplossing voor.

Help-ID 4 Kids

Het plaatje

Je kunt kiezen voor een siliconen plaatje in de kleur blauw of roze. Daarnaast kun je kiezen uit een plaatje van roesvrij staal. Het plaatje van siliconen zit comfortabel en geeft geen allergische reacties. De tekst wordt er diep in gegraveerd, zodat het niet zomaar zal verdwijnen. Daarbij is het zeer sterk materiaal. Het RVS plaatje is erg duurzaam en slijtvast. De tekst wordt er met een CO2 laser ingebrand. Ik heb mijn dochter zelf laten kiezen en zij koos voor het roze siliconen plaatje.

Het armbandje

Het armbandje kun je kiezen in 15 trendy kleuren. Het bandje is 19/20 cm lang en past prima om alle kinderpolsjes. Als sluiting zitten er twee ringetjes aan waar je het bandje doorheen moet halen. Daarna moet je hem nog een keer door een siliconen bandje heen halen waardoor je kind hem zelf bijna onmogelijk los kan maken. Het is wel handig om het armbandje om te doen aan de pols van hun voorkeurshand. Zo maak je het voor de kinderen moeilijker om hem zelf af te kunnen doen.

Help-ID 4 Kids los

Tips voor de Help-ID 4Kids

  • Leg je kind goed uit waarom hij/zij dit armbandje moet dragen. Vertel je kind ook wat hij/zij moet doen als jullie elkaar uit het oog verliezen en dat je elkaar door middel van het armbandje weer terug kan vinden.
  • Plaats voor alle telefoonnummers de landcode van Nederland: +31 Hierdoor ben je ook in het buitenland bereikbaar. +31 Staat voor 0031 en als je hierna je eigen nummer intoetst moet je de 0 weglaten, dus 00316… in het geval van een 06-nummer.
  • Zet geen adresgegevens op het plaatje, want als je op vakantie bent dan weten mensen ook meteen dat er op jullie adres niemand thuis is.
  • Zorg dat jullie mobiele telefoons zijn opgeladen als je van huis gaat, zodat mensen je ook kunnen bereiken als je je kind uit het oog bent verloren.
  • Als je kind een allergie heeft of een ziekte heeft dan zou je dit ook op het plaatje kunnen zetten. Zo weten mensen waar ze rekening mee moeten houden bij je kind.
  • Als je kind de Help-ID 4Kids om heeft, betekent dat niet dat je je kind niet meer goed in de gaten hoeft te houden. Je bent ben blijft verantwoordelijk voor je kind, dus probeer altijd zo goed mogelijk op te letten.

Wat vinden wij van de Help-ID 4Kids?

Wij hebben voor het maken van dit artikel niet getest hoe gemakkelijk we onze dochter terug konden vinden als we haar uit het oog zouden verliezen. Maar als we een dagje uit gaan dan geeft het ons zeker een fijner gevoel dat ze haar belangrijkste gegevens bij haar heeft. Mocht dit onverhoopt dan toch gebeuren dan weten we allebei wat we moeten doen om elkaar zo snel mogelijk terug te kunnen vinden. Het armbandje is gemakkelijk om te doen en zit comfortabel om haar pols. Ze heeft er ook geen last van bij het spelen. Ik heb nog wel één verbeterpuntje: Het extra siliconen ringetje waar je het bandje nog een keer doorheen kunt halen, valt makkelijk van het armbandje af en raak je dus gemakkelijk kwijt. Misschien is hier een andere ringetje voor te verzinnen. Verder zijn wij er in ieder geval erg blij mee!

Bestellen

De Help-ID 4Kids kost compleet €19,95. Het plaatje kost los: €12,95 en het armbandje kost los €7,95. Het bestellen is heel simpel en als je de Help-ID 4Kids voor 12.00 uur besteld heb je hem de volgende dag al in huis.

Help-ID 4Kids

 Zijn jullie je kind wel eens uit het oog verloren? Wat vinden jullie van de Help-ID 4 Kids?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Help-ID 4Kids

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge