Primeur van Vtech speelgoed (voorjaar 2014)

Vtech heeft sinds begin van deze maand nieuw speelgoed op de markt gebracht. Wij mogen jullie de primeur van Vtech brengen! Wij hadden zelf al ervaring met een aantal dingen van Vtech, zoals de Babywalker, de Vrolijke Vormenkever, de Rol en Swing bal en de Magische muziekboeken. Wij hebben nu kennis mogen maken met twee nieuwe Toet Toet auto’s en de Zoef Zoef dieren.

Toet Toet auto’s: Claire Cabrio met caravan en Tom Tractor met aanhanger

Vtech heeft twee nieuwe karakters toegevoegd aan de populaire serie: Toet Toet Auto’s. Claire Cabrio met caravan en Tom Tractor met aanhanger. De auto’s met aanhanger zijn toegevoegd aan het wagenpark van de ‘Toet Toet auto’s speelwereld’. Er waren nog niet eerder auto’s met aanhanger verschenen. De Magische sensoren uit de speelsets zoals: ‘Toet Toet auto’s Garage’ brengen de auto’s tot leven. Dit maakt het spelen met de auto’s nog leuker. Toet Toet auto’s zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Kinderen kunnen op een spelende manier leren en worden uitgedaagd door de geluiden, de gezongen liedjes en de verrassende reacties. Hierdoor is spelen nooit saai en kunnen de kinderen zich op allerlei manieren vermaken.

 

Vtech, Claire Cabrio met CaravanClaire Cabrio met caravan is de bijzondere samensmelting tussen het Gooische meisje en de geliefde sleurhut. Aangezien het weer steeds mooier wordt kunnen kinderen alvast gaan fantaseren over de zomervakantie. Ze kunnen met de caravan gaan spelen dat ze op vakantie gaan en ze kunnen vast nadenken over alles wat ze in de caravan gaan meenemen.

 

 

Vtech, Tom Tractor met aanhanger

Tom Tractor met aanhanger hoeft niet zo nodig op vakantie. Hij heeft bij de boer ook genoeg te doen. Op de aanhanger kan van alles worden vervoerd, zoals Toet Toet auto’s, maar ook de oogst van de boer en hij kan zelfs vee vervoeren. De kinderen kunnen met elkaar communiceren, samenwerken, aankoppelen en ondertussen genieten en luisteren naar de leuke liedjes en geluiden.

Tom Tractor en Claire Cabrio verkrijgbaar vanaf €10,95 per stuk.

We hebben zelf nog geen ervaring met de wereld van Toet Toet auto’s, maar na deze leuke auto’s te hebben gezien lijken de speelwerelden ons ook erg leuk. Toet Toet Garage zou misschien leuk zijn voor ons oppaskindje dat alweer bijna 1 jaar wordt en ik verwacht dat onze dochter zich hier ook goed mee kan vermaken.

Zoef Zoef dieren

Vtech, Zoef Zoef dieren, AapMet de nieuwe Zoef Zoef dieren kunnen de kinderen op een speelse wijze het dierenrijk ontdekken. Maak kennis met Olga Olifant, Tygo Tijger, Anne Aap, Zoey Zebra, Luc Leeuw en Nelly Nijlpaard. Kinderen van 1 tot 5 jaar kunnen samen met deze dieren ontdekken wat er allemaal te vinden is in het dierenrijk. Ieder dier kan je van alles leren. Ze prikkelen en stimuleren je kind zowel motorisch als zintuiglijk. De dieren hebben mooie felle kleuren en zien en lief uit. Als je op hun hoofd drukt zingen ze liedjes, leren ze je woordjes en je kind maakt kennis met geluiden uit het oerwoud. Erg spannend allemaal, zo’n wereld vol nieuwe dingen. Je kind kan zo lekker in zijn eigen vertrouwde omgeving op safari!

De Zoef Zoef dieren zijn nu verkrijgbaar vanaf €7,95 per stuk.

Vtech, Zoef Zoef dieren, Nijpaald

 (Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vtech)

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge