Mini Chou Chou Birdies

Hebben jullie al eens gehoord van de Mini Chou Chou Birdies? Wij hebben er de afgelopen weken kennis mee gemaakt en ze zijn ontzettend schattig. Er zijn 12 verschillende Mini Chou Chou Birdies en ze hebben allemaal hun eigen gezichtsuitdrukking en een hippe outfit. Iedere Birdie heeft een uilenvriendje die weer matcht bij de outfit van de Birdies.

Mini Chou Chou Birdies

Elke avond als de klok 10 uur slaat, dan begint er een nieuw avontuur voor de Mini Chou Chou Birdies (€10,99 p/st). De Birdies wonen in het Koekoeksklok-huis samen met hun uiltjes. Het huis en de Birdies zien er erg sprookjesachtig uit. De Birdies hebben allemaal prachtige gekleurde kleding en dragen verschillende bonte mutsen.

Het Koekoeksklok-huis

Het koekoeksklok-huis (€34,99) is apart verkrijgbaar. Het huis ziet er ontzettend leuk en kleurrijk uit. Als de wijzers van de klok op 10 uur staan, dan opent de deur van huis zich. De wijzerplaat van de klok kan met behulp van de ladder worden omgetoverd tot een prachtig balkon voor de mini Chou Chou Birdies. Met de inrichting van het koekoeksklok-huis kunnen de kinderen lekker creatief zijn. Er zijn een grote paddenstoel met twee kleine paddenstoelen die gebruikt kunnen worden als tafel met stoeltjes, maar er is ook een grote vingerhoed waar de mini Chou Chou Birdies op kunnen zitten. Verder zitten er ook nog twee hekjes en 3 vrolijke paaltjes bij. Voor de uiltjes zijn er allerlei plekjes in het huis te vinden. Ze kunnen plaats nemen boven de koekoeksklok, zodat ze eruit kunnen komen als je op de schoorsteen drukt. Ook in de vogelnestjes op het dak en aan de zijkant van het huis, kunnen de uitjes heerlijk uitrusten.

Mini Chou Chou Birdies - Koekoeksklokhuis

Wat vinden wij van de Mini Chou Chou Birdies?

Onze dochter vond het al een feest om de doos met het Koekoeksklok-huis uit te mogen pakken. Doordat het huis er zo mooi en kleurrijk uitziet spreekt het kinderen ook meteen aan. Je moet als ouder een paar kleine dingetjes monteren, maar daarna kunnen de kinderen er meteen mee spelen. Onze dochter speelt met veel plezier met het huis. Wat soms wat lastig is, is dat de poppetjes wat moeilijk kunnen blijven staan of kunnen gaan zitten. Hier moest ik als ouder af en toe mee helpen, omdat ze heel boos kon worden als het haar zelf niet lukte. De Birdies hebben geen onderbroekje aan. Misschien voor de makers een tip om dit bij de volgende lichting Mini Chou Chou Birdies wel te doen 😉

Voor de moeder die handig is met de naaimachine is er ook genoeg te bedenken. Een dekbedje of een tafelkleedje voor de Birdies of als je echt heel handig bent is het maken van een ander jurkje misschien ook een idee.

Het huis is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en je moet als ouder zeker weten dat je kind niets meer in zijn mond zal stoppen. Er zitten namelijk kleine onderdelen bij het Koekoeksklok-huis die ingeslikt kunnen worden. Mocht je naast je oudere kind(-eren) nog een kleintje van onder de 3 jaar in huis hebben dan raad ik aan om er goed voor te zorgen dat er niets van dit speelgoed rond slingert in de woonkamer.

Spelen Mini Chou Chou Birdies

Hebben jullie al kennis gemaakt met de Chou Chou Birdies? Is dit speelgoed leuk voor jouw dochter(s)?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Zapf Creation

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge