Primark Arnhem geopend

Ik heb jullie een tijdje geleden verteld dat we bij de Primark in Nijmegen waren geweest. We hadden toen nog nooit een andere Primark gezien, maar we waren meteen erg enthousiast over het grote aanbod, de leuke kleding en de betaalbare prijzen. In december van vorig jaar maakte de Bijenkorf bekend dat zij hun filialen in Arnhem en Enschede gingen sluiten. Wij kwamen zelf regelmatig in de Bijenkorf in Arnhem en vonden het jammer dat deze winkel weg zou gaan. Maar we kregen al snel te horen dat hier de Primark zou komen. Dat is natuurlijk ook leuk! We hebben wel een tijd moeten wachten voordat de winkel eindelijk open ging, maar vandaag was het eindelijk zover. Het was voor mij dan ook een grote eer om bij de opening van Primark Arnhem aanwezig te mogen zijn.

Opening van de Primark Arnhem

Het filiaal in Arnhem is de tiende Primark die in Nederland zijn deuren opent. Daarbij is het ook nog eens het grootste Primark filiaal in Nederland. Primark Arnhem heeft maar liefst een oppervlakte van 5600 vierkante meter en is verdeeld over twee verdiepingen. Ik ging er vooral heen voor de kinderkleding, maar verder kun je er natuurlijk de laatste mode voor dames en heren vinden, schoenen voor het hele gezin, accessoires, ondergoed, pyjama’s en leuke interieurartikelen

Primark ArnhemPrimark Arnhem

 

 

 

 

 

Burgemeester Kaiser was ook aanwezig bij de opening van de Primark Arnhem. Zij mocht het lintje doorknippen en de winkel officieel voor geopend verklaren. Ze is blij met de komst van de Primark voor Arnhem, omdat de winkelketen heeft bewezen een echte publiekstrekker te zijn. Daarnaast zorgt de Primark er ook nog eens voor dat de werkgelegenheid stijgt, want er werken in deze winkel maar liefst 396 mensen.

Impressie van de winkel

Het was leuk om voor openingstijd al even door de winkel te lopen. Ik was erg benieuwd naar de kinderafdeling en daar ben ik dan ook meteen naartoe gegaan. Wat hebben ze hier toch leuke dingen. Het is jammer dat mijn dochter niet meer zo klein is, want die babypakjes zijn allemaal zo schattig. Wel leuk om te onthouden als we weer eens op kraamvisite gaan. Mijn dochter groeit de laatste tijd gelukkig niet meer zo hard, maar ze had nog wel een paar nieuwe broeken nodig voor de herfst en winter.

Primark ArnhemPrimark Arnhem

Primark ArnhemPrimark Arnhem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Primark is er goed in geslaagd om ook dit filiaal weer helemaal om te bouwen naar het Primark concept. Niet iedere winkel is precies hetzelfde, maar voor wie vaker in de Primark is geweest herkent wel waar hij/zij moet zijn. Het is netjes geordend en goed aangegeven waar je dingen kunt vinden. Kleding voor kinderen is geordend op leeftijd. Bij mijn dochter gaat dit niet helemaal op, omdat ze erg lang is voor haar leeftijd. Zo heb ik voor haar een paar kledingstukken waar 3-4 jaar in staat. Mijn dochter is pas 2 jaar en 2 maanden, dus je zou zeggen dat dit voor haar te groot is maar dit is niet zo. Je moet dus voor jezelf wel goed in je hoofd hebben hoe groot de kleding van je kindje moet zijn.

Primark ArnhemPrimark Arnhem

 

 

 

 

 

Primark ArnhemPrimark Arnhem

Mijn aankopen

Ik heb een hippe spijkerbroek voor haar gekocht met een crèmekleurig vestje dat altijd handig en gemakkelijk bij alles te combineren is. Verder een leuke fel roze corduroy broek met een bijpassend shirtje met vlinders. Voor mijn oppaskindje heb ik een 3 paar slofsokjes meegenomen. Altijd handig als hij aan het spelen is in de koudere dagen die komen gaan. Voor mijzelf heb ik een lekkere zachte pyjama meegenomen, zodat ik ‘s avonds na mijn werk lekker op de bank kan ploffen in iets makkelijks. Als laatste kwam ik nog 2 heerlijke geurkaarsjes tegen. Je hebt ze in allerlei geuren en maten dus voor ieder wat wils. Verder ben ik er niet eens aan toe gekomen om te kijken voor mijn man, dus we gaan snel nog eens terug om te kijken voor ons samen.

Primark ArnhemPrimark ArnhemPrimark Arnhem

Primark ArnhemPrimark Arnhem

 

Openingstijden Primark ArnhemPrimark Arnhem

De Primark Arnhem is te vinden in de Ketelstraat 45. De winkel is geopend op:

Maandag: 11:00 – 18:30 uur

Dinsdag: 09:00 – 18:30 uur

Woensdag: 09:00 – 18:30 uur

Donderdag: 09:00 – 21:00 uur

Vrijdag: 09:00 – 18.30 uur

Zaterdag: 09:00 – 18.30 uur

Je kunt 7 dagen per week terecht bij de Primark, dus mocht je eens in de buurt van Arnhem zijn dan raad ik je zeker aan om eens langs te gaan. Arnhem heeft ook iedere week koopzondag, dus er is altijd tijd om gezellig te kunnen winkelen.
  Primark ArnhemPrimark ArnhemPrimark ArnhemPrimark Arnhem
Heb jij ervaring met het shoppen bij de Primark?
(Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Primark)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge