Goedgemerkt… is nooit meer verloren

Sinds kort hebben wij een prachtig nieuw nichtje in de familie en hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een leuk en orgineel kraamcadeau. In mijn zoektocht kwam ik de website van Goedgemerkt tegen. Zij verkopen onder andere hele mooie groeimeters. Leuk om zelf voor je eigen kindje te maken, maar ik kocht de groeimeter om cadeau te doen bij de geboorte van mijn nichtje. Daarnaast verkopen ze ook allerlei verschillende labels. Super handig om alles van je kind ‘te merken’. Zeker als je kind naar het kinderdagverblijf, een gastouder of naar school gaat, raken spullen gemakkelijk kwijt. Maar als je de belangrijke spullen zoals een jas, schoenen, tas of broodtrommel hebt gemerkt, zal het waarschijnlijk weer sneller terug komen bij de oorspronkelijke eigenaar.

Goedgemerkt, groeimetersGroeimeters

Hoe groot je kindje al is, kun je zien als je één van de groeimeters ophangt. Goedgemerkt groeimeters met de naam en/of geboortedatum van je kindje zijn kleurrijke meetlatten gemaakt van stevig zeildoek.  Ze zijn weer op te rollen om te bewaren voor later. Bij de groeimeters krijg je bijpassende labels zodat je op een nette manier precies kunt bijhouden hoe je kindje groeit, zonder geklieder met viltstift of potlood. Je kunt kiezen uit veel verschillende thema’s zodat je altijd wel iets kunt vinden dat past bij de kamer van je kind.

 

Iets Kwijt? Verleden tijd!

Raak in deze dure tijden je spulletjes niet meer kwijt. Vind op het kinderdagverblijf de spullen van je eigen baby/kind terug en merk onvervangbare lievelingsknuffels en dure kleding! Via de website www.goedgemerkt.nl kan iedereen verschillende soorten plak- en instrijklabels bestellen. Daarmee merk je alles wat je huis verlaat.

Ook erg handig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Mijn dochter is namelijk erg gehecht aan een aantal knuffels waar ze mee slaapt. Deze knuffels moeten tegenwoordig ook overal mee naar toe. Daar was ik als ouder in eerste instantie niet zo blij mee, want het is ons al eens gebeurd dat wij een favoriete knuffel waren kwijtgeraakt. We hebben toen alles afgezocht, maar helaas hebben we het niet meer terug kunnen vinden. Ik dacht: “Dat gaat me niet nog een keer gebeuren”. Ik heb daarom het XXL voordeelpakket besteld bij Goedgemerkt. Hierin zitten:Goedgemerkt

  • 30 Plaklabels in één kleur
  • 30 Instrijk Labels met merkje
  • 18 Plakgemak kledingstickers
  • 20 Mini labels in kleur
  • 20 Schoenlabels (genoeg voor 10 paar schoenen)
  • 1 Tassenhanger
  • En natuurlijk duidelijke gebruiksaanwijzingen

Nu ik haar knuffels, maar ook jasjes, schoenen, tasjes en andere belangrijke spullen voor haar kan ‘merken’ hoef ik minder bang te zijn dat we het kwijt raken. Doordat mijn telefoonnummer erop staat, hoop ik dan ook dat een eerlijke vinder zo vriendelijk is om het bij de oorspronkelijke eigenaar ‘terug te brengen’. Als gastouder is het ook handig om de verschillende slabbertjes, speelgoed, bakjes, bekers en papjes te ‘merken’ zodat ik handig en snel weet van wie welke spullen zijn. De plaklabels kun je helemaal zelf ontwerpen met de labelontwerper: kies je eigen lettertype, beeldmerkje en tekst om je sticker volledig te personaliseren. Zoals jij je eigen plaklabels ontwerpt, zo worden ze door goedgemerkt voor jou op sticker gezet. Leuk toch? De labels blijven gegarandeerd zitten in de vaatwasser en magnetron.

GoedgemerktGoedgemerkt biedt ook instrijklabels. Deze superzachte Instrijklabels in vrolijke tekstkleuren, kun je gemakkelijk instrijken en je kunt ze gewoon weer verwijderen bij het doorgeven van kleertjes. Uiteraard kunnen ze in de wasmachine en de wasdroger. Zoek je een supersnelle oplossing om kleding te merken?  Dan kun je de Plakgemak Kledingstickers zó op het wasvoorschriftetiket van de kleding plakken!

 

 Wat hebben ze nog meer bij Goedgemerkt?

GoedgemerktNaast diverse soorten labels heeft goedgemerkt bijvoorbeeld ook polsbandjes, SOS tekstplaatjes en kadobonnen in het assortiment. Doe je kind uit veiligheid het goedgemerkt polsbandje of een SOS tekstplaatje om op het strand, in het zwembad, op de camping of in het pretpark en raak zo ook je kindje niet meer kwijt! De kadobonnen in verschillende bedragen zijn een ideaal (kraam-)kadootje, waarbij de ontvangers zelf hun labels kunnen samenstellen. Goedgemerkt: de enige echte, bewezen kwaliteit en altijd unieke labels. Levering al binnen vier dagen na betaling. Voor een supersnelle levering: op werkdagen voor 12:00 uur besteld,  de volgende dag al in huis. Verder verkopen ze ook labels voor volwassenen en vanaf €35,- betaal je geen verzendkosten.

Wat vind je van de labels en groeimeters van Goedgemerkt? Zou je deze producten zelf ook kunnen gebruiken?

(Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Goedgemerkt)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge