Primark Rotterdam Zuidplein geopend

Vanmorgen om 11:00 uur is de Primark in Rotterdam Zuidplein geopend voor publiek, maar om 9:15 uur mocht de pers eerst al een kijkje nemen. Ouderwijsheid was hier ook voor uitgenodigd. Ik wil jullie graag laten zien hoe deze Primark eruit ziet. Aangezien ik gastouder aan huis ben, ben ik helaas niet altijd in de gelegenheid om zelf naar een persevent te gaan. Gelukkig heb ik wel iemand gevonden die voor mij verslag uit wilde brengen, dus lees en kijk mee…

Opening van Primark Rotterdam Zuidplein

Primark Rotterdam Zuidplein is de tweede Primark van Rotterdam. In 2008 opende Primark voor het eerst een filiaal in Nederland. Voor de inwoners van deze stad en omgeving is het dus een luxe om de Primark zo lekker dichtbij te hebben. Dit nieuwe filiaal heeft een oppervlakte van 4400 vierkante meter en is hiermee weer een stukje kleiner dan bijvoorbeeld het filiaal in Arnhem. Ook deze Primark zorgt weer voor veel werkgelegenheid. Er zijn namelijk maar liefst 120 werkzoekende die vanuit een uitkering weer aan de slag kunnen bij de Primark. Zuidplein is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland en de Primark is een mooie aanvulling op dit winkelcentrum.

Hoe ziet deze Primark eruit?

Voor de mensen die vaker bij de Primark komen zal de indeling hun redelijk bekend voorkomen. Ik vind het zelf wel prettig als je ongeveer weet waar je wat moet zoeken. De verschillende afdeling duidelijk aangegeven en er loopt veel personeel rond aan wie je iets kunt vragen als je bijvoorbeeld niet kunt vinden wat je zoekt.

Babykleding

Babykleding, Primark Rotterdam Babykleding, Primark Rotterdam

 

Meisjeskleding

Meisjeskleding, Primark Rotterdam Meisjeskleding, Primark Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Jongenskleding

Jongenskleding, Primark Rotterdam Jongenskleding, Primark Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Dameskleding

Dameskleding, Primark Rotterdam Dameskleding, Primark Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Herenkleding

Herenkleding, Primark Rotterdam Herenkleding, Primark Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Schoenen en Sjaals

Sjaals, Primark Rotterdam Schoenen, Primark Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Home

Home, Primark Rotterdam Home, Primark Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Outfit

Aangezien ik deze keer niet zelf ben geweest heb ik dus geen kinderkleding foto’s. Maar mijn verslaggeefster heeft wel lekker kunnen shoppen en wat zij heeft gekocht zal ik je laten zien.

Schoenen outfit Shirt, Primark Rotterdam

 

 

 

 

 

Jurk, Primark Rotterdam Rok, Primark Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Outfit foto’s

Om een idee te krijgen hoe je deze kleding eruit ziet hebben we twee outfit foto’s gemaakt. Het staat haar beiden erg goed, al zeg ik het zelf. Links een leuke basic outfit die eigenlijk altijd gedragen kan worden. Netjes als je bijvoorbeeld een afspraak hebt, maar ook casual als je ergens een drankje gaat drinken met vrienden. Rechts een mooi jurkje die goed gedragen kan worden op bijvoorbeeld een feestje.

Outfit 2, Primark Rotterdam Outfit 1, Primark Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene informatie over de Primark

Primark Rotterdam Zuidplein kun je vinden op het Zuidplein Hoog 3083 in Rotterdam. Aangezien deze Primark zich in een overdekt winkelcentrum bevind, kun je er altijd lekker warm en droog winkelen. De openingstijden kun je hieronder vinden:

Maandag:      11:00 – 18:00 uur

Dinsdag:       09:00 – 18:30 uur

Woensdag:   09:00 – 18:30 uur

Donderdag:  11:00 – 18:30 uur

Vrijdag:          09:00 – 21:00 uur

Zaterdag:      09:00 – 18:00 uur

Zondag:        12:00 – 17:00 uur

Bij Primark Rotterdam Zuidplein kun je zeven dagen per week terecht. Op 11 december van dit jaar opent Primark zijn 285e filiaal in Den Haag, dus mensen die in die buurt wonen moeten nog eventjes geduld hebben.

Wat vinden jullie van de kleding van de Primark?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Primark

2 Reacties op Primark Rotterdam Zuidplein geopend

  1. Wat een leuke foto’s, maak je ook vlogs over Primark Rotterdam?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge