Genieten in de woon- en eetkamer

©VAN RINGEN ARCHITECTEN/homify.nl

Het is buiten nu echt koud aan het worden. Voor mij is dat altijd even wennen, de koude seizoenen zijn gezellig maar de kou is niet zo aan mij besteed. Toch lenen deze koude maanden zich er wel voor om het binnen in de woon- en eetkamer lekker warm en vooral gezellig te maken. Aan het begin van de herfst hadden we een mooie herfstschaal gemaakt. Nu zijn we bezig met allerlei leuke werkjes voor Sinterklaas en straks maken we de woonkamer gezellig voor de kerst en de jaarwisseling. In de decembermaand vinden we samenzijn met de mensen die ons dierbaar zijn erg belangrijk. Als het buiten koud is dan is het heerlijk om uitgebreid te koken en ‘s avonds te genieten aan een leuk gedekte tafel.

woon- en eetkamer

©VITERBO INTERIOR DESIGN/homify.nl

Hoe vieren wij de decembermaand in onze woon- en eetkamer?

Begin december vieren we met de hele familie het Sinterklaasfeest. De kinderen pakken de cadeautjes van de Sint uit en wij genieten van het plezier dat ze daarbij hebben. Wat lekkere hapjes en drankjes zorgen er hopelijk voor dat het een gezellige middag wordt. Midden december verwachten wij ons tweede kindje. Hopelijk verloopt de bevalling goed en mogen we snel naar huis om met z’n allen te genieten van ons complete gezin. Eind december vieren we samen kerst. Hoe we dit precies gaan doen, dat weten we nog niet. Maar ons voornemen is wel om dit lekker thuis te vieren met de familie. Ook oud en nieuw zullen we dit jaar voor het eerst thuis vieren. Het zal een drukke maand worden, maar hopelijk ook een hele bijzondere maand.

woon- en eetkamer

©JAVIER ZAMORANO CRUZ/homify.nl

De eetkamer vormgeven

Je eetkamer vormgeven is niet moeilijk als je rekening houdt met een aantal dingen. De basis voor een prettige eetkamer zijn een goede eettafel, intieme verlichting en decoratieve accessoires. Het is fijn als de eetkamer rust, warmte en klasse uitstraalt. Het is dan ook belangrijk dat de kleuren, de indeling, de meubels en accessoires goed op elkaar aansluiten. Zo maakt het een mooi geheel en straalt het een gevoel van ontspanning en warmte uit. Als je werk hebt gemaakt van je eetkamer is het echt een visitekaartje voor de mensen die bij je op bezoek komen. Je zult samen genieten van het eten en het zal ook zeker bijdragen aan een goede band met de mensen die je lief hebt.

Hoe heb jij je woon- en eetkamer ingericht? Hoe ga jij de feestdagen vieren in je eetkamer?

1234

1 Reactie op Genieten in de woon- en eetkamer

  1. Ik zou wel graag op eerste kerstdag willen eten in de woonkamer. Maar we hebben daar eigenlijk geen plek helaas.
    [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge