Griezelen met Halloween in de Julianatoren

halloween

In sommige regio’s is deze week de herfstvakantie begonnen! Maar wat kun je nu doen om deze vakantie leuk te maken voor de kids? Bij ons is pretpark de Julianatoren altijd een groot succes. Dit park blijft ook leuk, omdat ze veel verschillende thema’s en shows hebben. Vandaag wil ik jullie graag vertellen wat er deze herfstvakantie te doen is in de Julianatoren en ik heb ook nog een leuk nieuwtje rondom het Sinterklaasfeest!

Halloween

Als je gezellig een dagje wil griezelen dan kun je je lol op in de Julianatoren. Een deel van het park is namelijk tot en met 30 oktober omgetoverd in de Halloween sfeer. Hier heeft het park echt werk van gemaakt, want het ziet er heel leuk uit! Je kunt meedoen aan een griezeltocht waarbij je het griezeldoolhof en de griezelgrot in kunt. Dit jaar is hier ook de griezel catwalk aan toegevoegd. Je mag namelijk verkleed in je mooiste Halloween outfit en hiermee kun je op de catwalk kans maken op leuke prijzen.

halloween-in-de-julianatoren

Jul en Julia kunnen hierin natuurlijk niet ontbreken. Zij spelen namelijk in De Grote Spookshow. Samen met meneer Kaasgaaf als Dracula, mevrouw Suikerspin, Jul als spook en Julia als heks kom je helemaal in de stemming voor Halloween. Een leuke show van 25 minuten waarin weer volop gezongen en gedanst kan worden.

Dolfje Weerwolfje

Toepasselijk in het thema Halloween kun je tijdens deze periode ook kijken naar de musical Dolfje Weerwolfje, bekend van de kinderboekenreeks van Paul van Loon. Dolfje is een hele gewone jongen, maar in de nacht van zijn zevende verjaardag gebeurd er iets heel bijzonders. In het licht van de volle maan veranderd Dolfje in een weerwolf. Hier zal Dolfje mee moeten leren leven, maar hoe moet hij hiermee omgaan en wat zullen zijn ouders ervan vinden? Een spannende en leuke musical voor het hele gezin!

dolfje-weerwolfje, Halloween, Julianatoren

Dolfje Weerwolfje

Wat vonden wij ervan?

Afgelopen zaterdag waren wij in de Julianatoren en ondanks dat het weer niet geweldig was, paste het heel goed in de sferen van Halloween. Zodra je het parkeerterein op rijdt kom je meteen in de stemming. Overal liggen hooibalen, prachtige pompoenen en kallebassen en voorbij de ingang kom je meteen het griezeldoolhof tegen. Het ziet er allemaal spannend uit, maar het is niet ‘eng’ voor de kinderen. Onze dochter heeft samen met papa door het doolhof gelopen, maar ze vond de griezelgrot net iets te spannend dus die hebben ze overgeslagen.

Ondanks dat we al bekend waren met het park, heeft onze dochter weer genoten. De sfeer die er hangt is heel gezellig, het personeel is vriendelijk, het park is overzichtelijk en er is genoeg te doen. Het leuke was dat onze zoon van 10 maanden nu ook al in een aantal attracties kon. We hebben genoten van het plezier dat onze kinderen hadden. De musical Dolfje Weerwolfje maakte veel indruk op onze dochter. Ze vond het verhaal spannend en de liedjes erg leuk. Het maakt mensen er zeker warm voor om de gehele musical in het theater te gaan bekijken. We hebben ondanks de motregen een topdag gehad!

halloween-in-de-julianatoren

Nieuwtje: Het Mega Sintspektakel

Dan heb ik ook nog een leuk nieuwtje voor je, want op 19, 20 en 26 november staat het park in het teken van het Mega Sintspektakel. Op deze dagen kun je kijken naar de Mega Sint Show in het Jul en Julia theater. Hierin zie je naast Sinterklaas, Party Piet Pablo, Love Piet, Meisjepiet en meneer Barend. Met een toegangskaart heb je de hele dag toegang tot alle attracties op het park, word je de hele dag vermaakt door de pieten en kun je meedoen aan:

  • De Dansschool show
  • De Pietendisco
  • Samen kleuren voor Sinterklaas
  • Haal je Pieten diploma show
  • Ontmoet Sinterklaas
  • Aai Amerigo
  • Uitzwaaifeest
  • Meet & greet met alle sterren uit de shows

Je zult je dus zeker niet vervelen! Een toegangskaart kost €25,00 en om iedereen de kans te geven om het Mega Sint Spektakel te zien wordt er van je gevraagd om van te voren een tijd te reserveren: 10.00, 11.30, 13.00, 14.30, 16.00 uur. Er is dus nog genoeg te beleven in de Julianatoren in Apeldoorn!

halloween-in-de-julianatoren

Kom je ook Halloween vieren in de Julianatoren?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de Julianatoren

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge