Geboorteposters van Printcandy

Ik heb jullie wel eens een kijkje gegeven in de kinderkamer van onze dochter. Die is inmiddels helemaal naar haar wens. Een prinsessenkamer met vooral veel roze. De babykamer van onze zoon is ook een gezellig kamertje geworden, alleen hing er nog niets persoonlijks in deze kamer. Hier wilden wij graag verandering in brengen. Zijn kamer is namelijk inmiddels voorzien van een prachtige gepersonaliseerde geboorteposter. Niet alleen leuk om aan te schaffen voor je kind(eren), maar ook erg leuk om cadeau te geven als kraamcadeau. Mocht jij na het zien van deze leuke geboorteposters net zo enthousiast zijn als ik, dan heb ik nog een leuke verrassing voor je. Lees en kijk je mee?

Geboorteposters van PrintCandy

Geboorteposters

PrintCandy heeft een aantal geboorteposters ontworpen, waar je heel eenvoudig je eigen gegevens aan kunt toevoegen. Daarnaast kun je zelf de kleur en het formaat kiezen, waardoor je de poster helemaal naar je eigen wens kunt maken. Het handige is dat je alles gemakkelijk vanuit je luie stoel kunt doen. Als je klaar bent met het kiezen van het formaat, kleuren en het invullen van de gegevens krijg je op je scherm het precieze voorbeeld te zien. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat de kleuren op je scherm kunnen afwijken van de kleuren op papier. Het kleine formaat poster wordt gedrukt op 300 grams papier en het grotere formaat op 250 grams papier. Dit is te vergelijken met de dikte van een kaart. Hierdoor kun je ervoor kiezen om de poster ergens neer te zetten, hem aan de muur te plakken of hem in te lijsten. De posters zijn ook verkrijgbaar op gerecycled papier. Dit geeft een hele stoere uitstraling. Net wat je zelf het mooist vindt. Een geboorteposter staat leuk op je baby/kinderkamer, maar is ook een mooi aandenken voor later.

Geboorteposters, PrintCandy, Lily

Geboorteposter voor onze dochter

PrintCandy

Bij PrintCandy kun je naast geboorteposters ook kiezen uit vele wallprints en printables met leuke onderwerpen zoals home & family, love & friendship, special dates, travel en quotes. Zo kan eigenlijk iedereen wel iets leuks uitzoeken dat past in zijn of haar interieur. Je hoeft er ook niet bang voor te zijn dat je de poster ergens anders ook zult tegenkomen, omdat je hem zelf kunt personaliseren. Zo heb je een prachtige print aan de muur van jezelf en een beetje van PrintCandy. De poster zijn verkrijgbaar vanaf €12,50. Binnen 3 werkdagen worden de posters al bij je thuisbezorgd en ze kunnen gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Geboorteposters, PrintCandy, Kyan

Geboorteposter voor onze zoon

Winactie

Ben jij ook zo enthousiast geworden van deze gave geboorteposters? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik mag in samenwerking met PrintCandy een waardebon weggeven ter waarde van €25,- waarmee je zelf een poster naar eigen wens kunt maken!

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? 

  1. Laat hieronder weten waarom jij zo’n gave poster wilt winnen.
  2. Reageer met een geldig e-mailadres (niet voor anderen zichtbaar) zodat ik je kan benaderen als je gewonnen hebt.
  3. Volg Ouderwijsheid op Facebook

Je maakt natuurlijk meer kans als je deze actie deelt via je eigen social media en ons ook volgt via Twitter en Instagram.

Deze winactie duurt tot en met vrijdag 25 maart 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Je hebt 48 uur om mij je adresgegevens door te geven. Reageer je niet op tijd dan gaat de prijs naar een andere winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Veel succes!

Deze winactie is inmiddels beëindigd en de prijswinnaar heeft persoonlijk bericht gekregen. Hartelijk bedankt voor het meedoen!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met PrintCandy

1 Reactie op Geboorteposters van Printcandy

  1. Leuk voor mijn zwangere dochter om als de baby er is zo,n poster te maken!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge