Verjaardagsjurk (Ninie kinderkleding)

Over een kleine maand wordt onze dochter alweer 4 jaar en gaat ze naar de basisschool. Zij is er inmiddels erg aan toe, want ze verveelt zich thuis enorm. Maar ik moet nog steeds een beetje wennen aan het idee dat mijn kleine meisje, geen klein meisje meer is. Ze ontwikkelt zich goed, ze is pienter en ook nog eens mooi om te zien (al ben ik natuurlijk wel bevooroordeeld als moeder). De tijd gaat alleen zo snel dat ik de komende weken nog wel wat dingen te regelen heb. Haar verjaardag zelf, het feestje met vrienden en familie, de taart, de traktatie op de peuterspeelzaal, de cadeautjes en natuurlijk haar verjaardagsjurk. Deze jurk hebben we inmiddels gevonden bij Ninie kinderkleding en hier wil ik jullie graag wat meer over vertellen en laten zien.

Onze dochter

Onze dochter is eigenlijk een stoere meid. Daarentegen vindt ze het wel leuk om er mooi uit te zien. Over het algemeen draagt ze graag broeken, maar vooral in de zomer draagt ze ook wel eens een jurk. Nu vind ik haar niet altijd zo geschikt voor jurken/rokken, want ze kan niet stilzitten. Hierdoor blijft haar jurk nooit netjes zitten en zit zij vaak oncharmant met haar onderbroek in het zicht van anderen.

Toevallig kwam er voor de website een jurk binnen met de post. Een maxi jurk. Dit is namelijk helemaal hip komende zomer. Nu was ik hier in eerste instantie een beetje sceptisch over, want staat zo’n lange jurk wel bij een meisje van bijna 4? Is dit niet tuttig en kan ze hier wel goed in bewegen? Vind ze de kleuren en stof wel mooi? Nu ze namelijk bijna 4 is, is ze een stuk kritischer en kan ik niet meer alles voor haar kopen want ze vindt niet alles ‘mooi’ en ‘stoer’.

Ninie kinderkledingDe maxi jurk

Toen ik de jurk voor het eerst zag, was ik al helemaal fan. Wat een mooie stof en een leuke print! Precies wat ik als moeder voor mijn dochter zou kopen en vooral de kleuren vind ik goed bij haar staan. Maar de vraag was natuurlijk wel of hij paste en wat zij ervan vond. Onze dochter is met haar bijna 4 jaar oud al 112 cm lang. Haar jurk in de maat 110/116 zit als gegoten en door de zachte tricot (95% katoen/5% lycra) sluit de jurk mooi aan rondom haar lichaam.

De jurk is netjes afgewerkt en blijft mooi, ook nadat hij gewassen is. Ik vind de maxi jurk haar prachtig staan en gelukkig vindt ze dit zelf ook. Op 15 juli zal ze 4 jaar worden en hopelijk zal ze met deze jurk de show stelen op haar eigen feestje. De maxi jurk is verkrijgbaar voor €49,95 in verschillende maten en dessins. Deze jurken zijn gemaakt in Nederland. Bij besteding vanaf € 60,- is de verzending gratis en elke klant krijgt bij zijn bestelling een cadeautje. Ook wordt de kleding ingepakt in cadeaupapier.

maxi jurk, Ninie kinderkleding

Over Ninie kinderkleding

Ninie kinderkleding is een webshop met vrolijke en leuke kinderkleding voor kinderen van 1 tot ongeveer 10 jaar. De webshop is opgericht door Judith Schoof in februari 2011. Haar dochter Nienke heeft de naam bedacht. Toen zij haar eigen naam voor het eerst zei was dit Ninie. Dit hebben haar ouders goed onthouden en zo is de naam Ninie gekozen. De kleding bestaat uit mooie kwalitatieve stoffen. De kleding wordt gemaakt door mensen die er een eerlijk loon voor krijgen en er komt zeker geen kinderarbeid aan te pas. Zeker de moeite waard om er eens rond te snuffelen.

De verjaardagjurk, Ninie kinderkleding

Wat vinden jullie van deze maxi-jurk van Ninie kinderkleding?

Dit artikel bevat een product dat is ons is opgestuurd door een bedrijf

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge