Verslag Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs 2015 (deel 1)

Afgelopen week stonden de Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs weer in de Amsterdam Rai. Aangezien ik doordeweeks werk als gastouder kon ik helaas niet ingaan op de uitnodigingen die ik heb gekregen. Toch vond ik het wel leuk om hierbij te zijn en daarom zijn we afgelopen zaterdag geweest. Ik heb mijn man meegenomen en samen hebben we er een gezellige dag van gemaakt. Opa en oma en waren zo lief om thuis op onze dochter te passen. De Negenmaandenbeurs is voor onze website natuurlijk erg interessant, omdat we graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zwangerschap, baby’s en kinderen. We hebben een aantal leuk bedrijven gesproken en veel nieuwe en leuke producten gezien. Ik zal er een aantal voor jullie uitlichten.

Droge huid

Ik heb al wel eens verteld dat onze dochter, net als ik, een hele droge huid heeft. Hierdoor kunnen we helaas geen lekker ruikende producten voor haar huid gebruiken. We gebruiken op dit moment een crème van de apotheek voor haar huid. Deze crème ruikt helaas niet lekker en is moeilijk smeerbaar. Het zou dus wel fijn zijn als hier iets anders voor is. Op de Negenmaandenbeurs kwam de ik producten van Dokter Leenarts tegen. Marjolein Leenarts, werkzaam als dermatoloog in het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk, heeft een aantal huidverzorgingsproducten ontwikkeld. Ik heb een tijdje met haar gesproken en ze heeft mij uitgelegd waarom deze producten zo goed werken. Aangezien ik als kind ook vaak naar de dermatoloog ben geweest voor mijn droge huid en eczeem, weet ik dat deze mensen er verstand van hebben. Ik kreeg destijds verschillende zalfjes mee die hielpen, maar ze roken helaas niet lekker. Deze producten hebben geen geur. Ik vind dat persoonlijk niet erg, omdat ik al blij ben dat ze niet ‘muffig’ ruiken. Voor onze dochter hebben wij badlotion en droge huidzalf meegenomen. Ik ga ze de komende weken testen en vertel jullie over een tijdje wat wij ervan vonden.

Leenarts, Negenmaandenbeurs

Gastouder

Aangezien ik gastouder ben heb ik ook rondgekeken naar producten die handig zijn voor de kinderen of juist voor mij. Zo kwam ik de SOS bandjes van Help-ID-4Kids tegen. Dit zijn armbandjes speciaal gemaakt voor kinderen tot ongeveer 8 jaar. Op het RVS of siliconen plaatje kunnen alle belangrijke gegevens van je kind worden gegraveerd. Mocht je je kind toch onverhoopt uit het oog verliezen dan kunnen de ouders snel en gemakkelijk weer terug worden gevonden. Ook ideaal als ik met de kinderen een dagje uit zou gaan, naar bijvoorbeeld de dierentuin.

HelpID4kids, Negenmaandenbeurs

Verder sprak mij de Hipseat van Kleine Dreumes ook erg aan. Tijdens mijn zwangerschap heb ik veel last gehad van bekkeninstabiliteit. Nadat onze dochter is geboren heb ik helaas bij veel tillen en zwaar werk snel last van mijn onderrug. In oktober van dit jaar krijg ik twee baby’s erbij voor de opvang en aangezien ik dan meer zal moeten tillen, kan de Hipseat mij misschien ondersteuning geven bij het tillen van deze baby’s.Negenmaandenbeurs, Kleine dremes, Hipseat

Kinderwagen

Drie jaar geleden hebben wij een Joolz Day aangeschaft en hier zijn wij nog steeds erg blij mee. Ik vond het erg leuk om even te kijken welke ontwikkelingen dit merk in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Er zijn een aantal nieuwe modellen bij gekomen. Je kunt tegenwoordig zelfs je eigen kinderwagen samenstellen door te kiezen uit verschillende kleuren en designs, zodat je je eigen stijl kunt creëren. Een geheel nieuw model is de Joolz Geo. Deze kinderwagen kan worden gebruikt voor een tweeling, maar ook voor een baby en een iets ouder kindje. Mocht één van de kindjes niet meer in de kinderwagen hoeven, dan kun je gemakkelijk te voet boodschappen gaan doen met de XL boodschappenmand. Daarnaast kun je bij Joolz ook kiezen uit veel handige accessoires. Ons sprak het meerijdplankje wel aan. Dit omdat onze dochter nu bijna 1 meter is en helaas steeds moeilijker in de kinderwagen past. Dit is best lastig, vooral als we lange afstanden gaan lopen. Ze is pas 2,5 jaar, maar heeft de lengte van een kindje van ongeveer 4 jaar. Een meerijdplankje zou dan wel een uitkomst bieden. Zo kan ze wel lekker blijven staan, maar hoeft ze geen lange afstanden te lopen.

Joolz Day, Negenmaandenbeurs

Deze foto is een half jaar geleden gemaakt

 Mooi design, functioneel en handig

Ook maakte ik kennis met het merk Boon. Dit merk maakt mooie en stijlvolle producten, gemaakt voor ouders, om het dagelijkse leven een beetje gemakkelijker te maken. Ze hebben allerlei kleurrijke producten ontworpen voor de slaapkamer, badkamer, voor aan tafel, onderweg en om spullen op te bergen. Mij spraken de producten voor ‘de badkamer’ en ‘aan tafel’ erg aan. Ik ga kijken of ik jullie er binnenkort meer over kan vertellen. Aangezien dit anders een erg lang artikel wordt laat ik jullie later deze week nog wat leuke nieuwtjes en handige producten zien.

Boon, Negenmaandenbeurs

Ben jij bekend met één van deze merken of producten? Ben je zelf ook op de Negenmaandenbeurs of Huishoudbeurs geweest?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge