Shoplog Huishoudbeurs & Negenmaandenbeurs 2016

Negenmaandenbeurs 2016

Afgelopen woensdag was ik bij de opening van Negenmaandenbeurs 2016 in de Amsterdam RAI. Actrice en aanstaande moeder Liza Sips mocht de beurs op een hele speciale manier openen. Dit deed ze namelijk door middel van een loopwagenrace, georganiseerd door het Kruidvat. Er deden 15 dreumesen mee aan deze race en wie als eerste bij de luiertaart was had gewonnen. De dreumes die won, Jéavano Zuddas, mocht samen met Liza de laatste hand leggen aan de luiertaart en daarmee was de beurs officieel geopend.

Negenmaandenbeurs 2016

Ik vond het leuk om te zien wat er allemaal op de Negenmaandenbeurs stond, omdat ik zelf een newborn heb. Er waren 3 grote hallen gevuld met alles wat er koop is in ‘babyland’. Wil je weten wat ik allemaal gekocht heb? Lees en kijk dan snel mee.

Mijn aankopen op de Negenmaandenbeurs 2016

Ik was deze keer met de trein gekomen, dus ik moest van te voren goed nadenken wat ik echt nodig dacht te hebben en ook mee kon nemen met de trein. Bij de ingang van de Negenmaandenbeurs 2016 kreeg ik gelukkig een grote bigshopper van het Kruidvat aangeboden. Erg handig om een groot deel van mijn spullen in te kunnen verzamelen. Ook zaten er een paar gratis producten in die goed van pas kwamen.

Beurstas Kruidvat, Negenmaandenbeurs 2016

Er waren ontzettend leuke, handige en mooie beursaanbiedingen te koop. Zeker voor de ouders in spé viel er veel te bekijken en een hoop voordeel te halen. Ik heb als mama van een dochter al veel in huis, maar vond het toch leuk om rond te kijken voor onze kleine man. Ik kocht bijvoorbeeld bij de stand van Dermocare hun beursaanbieding: 6 producten voor €15,- en een leuke tas naar keuze:

Dermocare, Negenmaandenbeurs 2016

Bij het merk Little Dutch hadden ze echt veel mooie en leuke spullen. Het is dat onze zoon al een mooie kinderkamer heeft, want anders had ik hier prachtige spullen voor zijn kamer kunnen kopen. Ik was nog op zoek naar een mooi boxkleed, omdat ik een hoge duobox in de woonkamer heb staan. We hadden hiervoor maar één boxkleed, dus er moest er nog ééntje bij. Bij Little Dutch vond ik een prachtig boxkleed waar de speeltjes al aan/in zitten. Erg handig en ook nog eens van een goede kwaliteit. Ook kocht ik er een mooi muziekdoosje voor op zijn kamer. Zoals je kunt zien was onze zoon er ook heel blij mee, want het lag zo lekker dat hij erop in slaap viel.

Little Dutch

Bij de stand van Pampers hadden ze een mooie beursaanbieding. Je kon daar de pakken newborn luiers, nummer 1 en 2, bestellen bij Wehkamp en dan kreeg je het tweede pak gratis. Onze zoon draagt nu net nummer 2, dus ik bestelde ook 2 pakken. Super handig, want ik hoefde ze dus niet mee naar huis te slepen. Als je de luiers besteld had, dan kreeg je een leuke goodiebag mee en dit zat erin:

Goodiebag Pampers, Negenmaandenbeurs 2016

Verder kocht ik twee handige slapjes van het merk Silly Billyz. Een merk dat ik nog niet zo heel lang ken, maar waar ik wel heel tevreden over ben. Deze slapjes hebben namelijk een goede formaat, nemen veel op, zijn gemakkelijk schoon te krijgen en lekker niet door op de kleding. Ik kocht ze voor mijn zoon en dochter, maar gebruik ze natuurlijk ook voor de opvangkindjes die er doordeweeks zijn.

Silly Billyz, Negenmaandenbeurs 2016

Mijn aankopen op de huishoudbeurs 2016

Ik ben na de Negenmaandenbeurs ook nog even over de huishoudbeurs gelopen. Er zijn daar veel leuke dingen te vinden, maar het is er alleen zo ontzettend druk. Je moet je af en toe een weg banen tussen de menigte en je krijgt voortdurend een trolley tegen je schenen, maar ik heb er nog wel een paar leuke dingen kunnen vinden.

Tijdens het slenteren door de beurshallen kwam ik bij toeval iets heel leuks en handigs tegen. Iets wat in mijn mening gewoon op de Negenmaandenbeurs had moeten staan. Een siliconen Kids-Plate met een bordje erop in de vorm van een smiley. Ik vind hem zelf erg handig, omdat je hem met geen mogelijkheid op de grond kunt gooien tijdens het eten. We hebben namelijk hele leuke bordjes voor de kinderen en daar hebben we ook een zuignapmatje onder zitten. Maar toch krijgen de kids het vaak voor elkaar om het bordje met eten om te kiepen. Ik ga het thuis testen met de kids en als het goed bevalt dan maak ik hier nog een apart artikel over.

Kids-Plate, Negenmaandenbeurs 2016, Huishoudbeurs

Aan het einde van de dag ben ik nog even door de Foodhall gelopen. Leuk en lekker om nieuwe producten te testen. Aangezien mijn tassen al aardig vol waren heb ik hier niet heel veel meegenomen, maar de volgende twee dingen kon ik niet laten. Bij de stand van “Korting is Leuk” kocht ik een tas vol met producten voor €5,-. Hierbij kreeg ik een voucher mee, waarmee ik thuis ook nog eens €2,50 terug kon vragen met een code die vermeld stond op die voucher. Een leuke aanbieding voor weinig geld.

Kortingisleuk.nl, Negenmaandenbeurs 2016, Huishoudbeurs

Als laatste wilde ik ook nog iets lekkers meenemen voor mijn dochter, maar dan het liefst geen snoep. In de Foodhall kwam ik Jan Pannenkoeken tegen, dus kocht ik 3 pakken voor €3,-. Daar gaan we lekker van smullen.

Jan Pannenkoeken, Negenmaandenbeurs 2016, Huishoudbeurs

Ben jij ook naar de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs 2016 geweest en wat heb jij er gekocht?

2 Reacties op Shoplog Huishoudbeurs & Negenmaandenbeurs 2016

  1. Leuk hoor! Ik was er afgelopen zaterdag en heb natuurlijk ook wat geshopt. Was alleen zooooo druk!!

  2. Ja wij zijn zaterdag geweest. Heel veel gekocht, ook het pakket van korting is leuk en van Jan
    [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge