Najaarsmode van Esprit

September is de maand waarin de herfst zal beginnen. Het was de afgelopen dagen gelukkig nog heerlijk weer, maar ik weet dat het tegen het einde van de maand best een stukje frisser zal zijn. Ik heb altijd een beetje moeite met de overgang van de zomer naar de herfst. De zon vind ik namelijk heerlijk en ik merk aan mezelf dat veel daglicht en zonneschijn mij goed doet. Ik vind het dan ook lastig dat de dagen nu snel korter worden en de temperaturen kouder. Toch is de herfst wel een mooi seizoen, waarbij ik zeker ook kan genieten van lange wandelingen in de natuur, kaarsjes aan, warme chocomel en fijne warme kleding. Ik heb al een beetje rondgesnuffeld naar de nieuwe herfstcollectie en bij het merk Esprit heb ik erg leuke dingen gevonden die ik graag met jullie wil delen.

Esprit

Wat vind ik fijn om te dragen?

Ik ben dol op vestjes, want zo kan ik mijn leuke zomershirtjes nog even blijven dragen. Mooie fijngebreide truien, blousejes, blazers en rokjes vind ik ook leuk om te dragen. Hier heb je bij Esprit een leuke keuze in. Wat dan handig is, is dat je bij Esprit meteen je outfit helemaal af kunt maken met mooie schoenen en accessoires.

Verder hou ik van donkere denim stoffen. Een donkere demin jeans, een denim rokje of een denim blouse zijn leuke opties deze herfst. Wat fijn is aan denim, is dat het tijdloos is. Je kunt ze gemakkelijk combineren en als de pasvorm goed is, dan draagt het ook nog eens lekker. Felle kleuren draag ik graag, want op donkere dagen in de herfst maakt kleur mij vrolijk. Zachte en warme stoffen zijn fijn om te dragen in de herfst. Aangezien ik het snel koud heb, vind ik laagjes erg handig. Zo heb ik het buiten lekker warm, maar kan ik binnen iets uit doen. Ik heb geen hele duidelijk kledingstyle, want ik draag zowel casual: een spijkerbroek, vestje en sneakers. Als netjes: een net jurkje of rokje met een blazer en pumps. Daarbij is het fijn om deze stylen ook met elkaar te kunnen combineren.

Esprit

De collectie van Esprit

Wat ik leuk vindt aan de website van Esprit, is dat er naast de blanke modellen ook veel modellen te zien zijn met een donkere huidskleur. Hierdoor kan ik mij een beter beeld vormen van hoe het mij zal staan. Bij ieder kledingstuk staan voldoende foto’s, zowel met model als zonder, een duidelijk uitleg van het kledingstuk, informatie over de maten, van welk materiaal een kledingstuk is gemaakt en hoe dit het beste kunt onderhouden. Helemaal onderaan doen ze ook nog wat suggesties om artikelen met elkaar te kunnen combineren. Erg gemakkelijk om vanaf je comfortabele stoel je kleding te kunnen bestellen.

Esprit

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge