PAW Patrol speelgoed

Voor wie PAW Patrol nog niet kent, het is één van de populairste kinderseries in de Benelux die gaat over 8 puppy’s als helden met hun 10 jarige baasje Ryder. De kinderserie gaat om teamwork, educatie, vriendschap en natuurlijk het (na-)spelen van een echte held. Van deze populaire kinderserie is ook PAW Patrol speelgoed, waarbij alle personages als speelfiguur verkrijgbaar zijn. Dit speelgoed is voor jongens en meisjes in de leeftijd van 2 tot en met 5 jaar en de serie is dagelijks te zien op Nickelodeon en Nick Jr.

De PAW Patrol puppy’s hebben in het tweede tv-seizoen versterking gekregen van 2 nieuwe pups, namelijk Robopup en Everest (zie de afbeeldingen hieronder). Door deze nieuwe personages is de speelgoedlijn wat aangepast en hebben de bestaande personages Chase en Marshall nieuwe functies gekregen. Robopup is een robothond en hoort bij de hoofdrolspeler Ryder en bestuurt ook de PAW Patroller. Everest is een stoere pup uit de bergen vlakbij de Avonturenbaai. De nieuwe functie van Chase is dat hij naast politie-agent nu ook spion kan worden en Marshall heeft naast brandweerman de nieuwe functie met de ambulance.

PAW Patrol

PAW Patrol speelgoed voor het nieuwe seizoen

Het PAW Patrol trainingscentrum is dit seizoen nieuw, dit trainingscentrum bestaat uit een speelset met een hondenhok en de pup Chase. Met het trainingscentrum kan er geoefend worden met schieten op doelwitten en leren om de hijskraan te besturen zodat bijvoorbeeld een kat uit een boom gered kan worden. Een hele opleiding tot superheld is dus mogelijk. Het hoofdkwartier van PAW Patrol is aangepast met een lift zodat de pups hun opdrachten kunnen ophalen om ze daarna uit te voeren. Onder andere de verschillende pups en de voertuigen zoals de brandweerauto, de heftruck en de politieauto zijn nu allemaal te koop, zie hieronder een kleine selectie:

PAW Patrol speelgoed winactie

Ik heb een leuke winactie voor jullie! Je kunt op Ouderwijsheid namelijk kans maken op het Rescue Training Center van Paw Patrol t.w.v. €34,99 en een basisvoertuig van pup Marshall t.w.v. €15,99.

Paw Patrol speelgoed training center

Pup Marshall, Paw Patrol speelgoed

Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze prijs is hieronder met je Facebook-account een motivatie geven waarom je deze prijs wilt winnen en voor wie. Deze winactie duurt tot en met donderdag 30 april 23.59 uur. De winnaar wordt op vrijdag 1 mei bekend gemaakt en krijgt persoonlijk bericht.

Wil jij meer kans maken op deze leuke prijs? Volg ons dan ook via Facebook, Twitter en/of Instragram. Veel succes!

Deze winactie is inmiddels beëindigd. Hartelijk bedankt voor het meedoen allemaal!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Spin Master

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge