Geboortekaartjes uitkiezen

Het duurt nog een tijdje, maar aangezien we het straks wel druk zullen hebben zijn we nu alvast aan het rondkijken naar geboortekaartjes. Geboortekaartjes uitkiezen is niet gemakkelijk, want er is tegenwoordig zoveel keus. Het gemakkelijke is dat je er niet meer de deur voor uit hoeft. Als je van te voren weet of je een jongen of een meisje krijgt dan zou je zelfs voor de bevalling de kaartjes al ontworpen kunnen hebben. Mocht je het leuk vinden om foto’s of recente gegevens als datum, geboortetijd en gewicht te willen toevoegen dan kan het ook gemakkelijk na de bevalling.

Geboortekaartjes uitkiezen

Cute Moments

Wij hebben ervoor gekozen om het geslacht van ons kindje als verrassing te houden. Dit hebben we bij onze dochter ook gedaan en het was een hele leuke verrassing na een pittige bevalling. De meeste mensen in onze omgeving dachten dat ik een jongetje zou krijgen, dus dat ging ik zelf ook geloven. Niets was minder waar en mijn eerste woorden na de bevalling waren dan ook: “een meisje, een meisje!”. We hebben ervoor gekozen om de babykamer neutraal te houden en aangezien onze dochter een andere kamer heeft gekregen is de babykamer nu weer beschikbaar. De eerste kleertjes hebben we ook al in neutrale kleuren, dus voor ons is het geen probleem.

Geboortekaartjes uitkiezen

Bij het rondkijken naar geboortekaartjes kwam ik de website van Geboortepost tegen. Het maken van een geboortekaartje is voor ons iets meer werk. We moeten een ontwerp kiezen voor een meisje en een jongen. Natuurlijk moeten er ook twee namen worden verzonnen en dat gaat nog wel een klusje worden, want we hebben de afgelopen jaren veel nieuwe namen voorbij horen komen. Gelukkig hebben we nog even om erover na te denken.

Geboortekaartjes uitkiezen

Hippe geboortekaartjes

Geboortepost heeft veel keuze in verschillende soorten kaartjes. Je kunt kiezen uit veel verschillende thema’s zoals sprookjes, cute moments, klassiek, retro en hippe geboortekaartjes, maar je kunt ze ook helemaal zelf ontwerpen. Bij onze dochter hebben we destijds gekozen voor een kaartje met een foto. Dit zouden we bij onze tweede ook erg leuk vinden. Met je eigen foto’s kun je na de geboorte erg leuke kaartjes laten maken. Zelf vind ik de collectie: “Baby in Wonderland” erg leuk.

“De unieke foto-composities zijn afkomstig van fotograaf en kunstenares Sioin Queenie Liao uit Californië. Zij heeft, na de geboorte van haar zoontje Wengen, een serie creatieve achtergronden bedacht om haar zoon in te fotograferen. Terwijl de baby lag te slapen, werd hij in een sprookjesachtige wereld gelegd en gefotografeerd. Het resultaat: unieke foto’s waarmee ze een ware hit scoorde op de Social Media, en een commercial-contract met ons eigen Philips. En nu zijn deze unieke foto-composities (exclusief) bij Geboortepost als geboortekaartjes te bestellen. De foto maak je zelf, die stuur je gewoon op via e-mail en deze wordt dan professioneel (gratis) voor je in je geboortekaartje geplaatst. Makkelijker kan bijna niet. Liever geen eigen foto? Dan kun je de kaartjes ook met de “standaard baby” bestellen.”

Geboortekaartjes uitkiezen

Baby in wonderland

Prijzen

Dubbele geboortekaartjes heb je al vanaf €1,49 bij een minimale afname van 4 kaartjes. Enkele kaartjes zijn er al vanaf €1,29 per kaart. Als je meer dan 50, 100 of 200 kaarten afneemt zal de prijs steeds iets lager worden. De eerste proefdruk van een geboortekaartje is helemaal gratis en wordt gratis verzonden. Erg handig als je eerst wil bekijken hoe het kaartje eruit komt te zien. Is er dan nog iets dat niet helemaal naar wens is, dan kan het natuurlijk nog aangepast worden. Ik ben erg benieuwd hoe ons kaartje er uiteindelijk uit komt te zien en ik ga jullie zeker op de hoogte houden als de kaartjes er zijn. In de tussentijd dromen wij nog even verder over ons kleintje en deze mooie geboortekaartjes….

Geboortekaartjes uitkiezen is niet gemakkelijk. Hebben jullie nog handige tips of leuke ideeën voor ons?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Geboortepost

1 Reactie op Geboortekaartjes uitkiezen

  1. En ik vond het 12 jaar geleden al moeilijk om te kiezen! Nu is er nog veel meer keuze en nog veel leukere kaartjes!
    [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge