Leuke dingen voor buiten

Ik wil jullie iets vertellen over een paar leuke dingen voor buiten. Met het mooie weer van nu is het leuk om met het gezin een dagje uit te gaan. Een lekkere wandeling in het bos, een dagje naar het strand, een dagje naar de dierentuin of bijvoorbeeld een pretpark zijn dan leuke dingen om te doen. Hierbij is het handig om een bolderwagen mee te nemen, maar dan moet hij wel inklapbaar zijn. Van der Meulen heeft een hele mooie inklapbare bolderwagen ontwikkelt die je gemakkelijk mee kunt nemen. Ideaal voor een dagje uit. Ik heb hem onder andere aangeschaft zodat ik als gastouder ook gemakkelijk de deur uit kan. Ik kan meerdere kinderen tegelijk in de bolderwagen doen tot een gewicht van 70 kg. Zo zit ik niet meer aan huis gekluisterd.

Bolderwagen, Leuke dingen voor buitenBolderwagen

Wij hebben onze inklapbare bolderwagen goed getest door er een dagje mee uit te gaan. Op Vaderdag, afgelopen zondag, heb ik mijn man en vader verrast door ze in complot met mijn dochtertje, moeder en zus mee te nemen naar Ouwehands Dierenpark. Een goede bestemming om de bolderwagen goed te testen. Op een dagje uit moeten er aardig wat spullen meegenomen worden, zoals veel drinken, broodjes, luiers, reservekleding etc. Deze spullen konden nu gemakkelijk in de bolderwagen. Onze dochter kon er nog gemakkelijk bij in. Op de momenten dat ze even moest rusten kon ze makkelijk zitten en alles goed bekijken. De bolderwagen is makkelijk inklapbaar en met de hoes erover kun je hem gemakkelijk aan het handvat tillen. De bolderwagen heeft een stalen constructie en een polyester doek. Er zitten rubberen zwenkwieltjes onder. Hij is alleen voor mij redelijk zwaar, maar in en uit de auto tillen is het goed te doen.

(Afmeting opengeklapt: 90 x 51 x 57 cm, gesloten 75 x 51 x 20 ). De inklapbare bolderwagen is onder andere verkrijgbaar bij de Karwei en via Bol.com

Woezel en Pip opblaasartikelenOpblaasbaar, Leuke dingen voor buiten, Woezel en Pip

Ook leuke dingen voor buiten zijn opblaasartikelen voor de zomer. Van der Meulen heeft in samenwerking met Woezel en Pip een nieuwe lijn (inflatables) ontwikkeld. Woezel en Pip spreken bij veel jonge kinderen erg tot de verbeelding. Wat is er dan niet leuker om lekker in de tuin te spelen in het badje van Woezel en Pip? Van zwemmouwtjes tot strandbal, zwemring, zwembadje en opblaasboot. Dit is ook gemakkelijk om mee te nemen bijvoorbeeld op vakantie en in de winter weer gemakkelijk op te bergen op zolder.

De opblaasartikelen zijn geschikt voor verschillende leeftijden. Bekijk per artikel voor welke leeftijd het geschikt is. Het badje is vanaf 12 maanden, de bal vanaf 24 maanden en de boot, zwemring en -mouwtjes vanaf 36 maanden. De artikelen zijn onder andere verkrijgbaar bij de de Blokker en ook via Bol.com

Het is wel belangrijk dat je kinderen die niet kunnen zwemmen nooit onbeheerd achterlaat met deze artikelen. Kinderen die spelen in een badje met een klein laagje water kunnen hierin ook verdrinken, dus verlies ze nooit uit het zicht, ook al is het maar voor even.

Winactie

Met het lekkere weer hebben we voor de lezers van Ouderwijsheid een leuke actie! Ouderwijsheid geeft een opblaasbaar zwembadje, strandbal, zwemmouwtjes en een opblaasbare boot van Woezel en Pip weg. Wat moet je doen om dit te winnen?

Volg ons via Twitter, Retweet de winactie en maak kans op deze leuke prijs! Als we de 150 volgers hebben bereikt zal er een winnaar getrokken worden. (Deze winactie is inmiddels beëindigd, we hebben de 150 volgers op Twitter al bereikt. Bedankt voor het meedoen)

Leuke dingen voor buiten, Woezel en Pip, Opblaas

Weten jullie nog leuke dingen voor buiten?

(Dit artikel is tot stand gekomen is samenwerking met Van der Meulen)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge