Bibi & Tina 3 – Jongens tegen de meiden

De paardenmeiden Bibi & Tina zijn terug met een nieuw avontuur. Na een succesvolle première, bij de manege van Anky van Grunsven, is op 12 september de DVD uitgekomen. De film is tevens op VOD beschikbaar. De beste vriendinnen Bibi & Tina beleven samen met hun paarden Amadeus en Sabrina super spannende avonturen. Ze lossen mysteries op, helpen andere mensen en dieren in nood en strijden tegen onrecht. De sterke vriendschap, de passie voor paarden en liefde voor dieren zijn veel voorkomende thema’s. De Nederlandse stemmen worden verzorgd door de succesvolle meidengroep Sarah & Julia, bekend van het Junior Songfestival. Ze hebben voor de film ook enkele liedjes ingezongen. De DVD wordt uitgebracht door Just4Kids.

Het verhaal

Bibi & Tina gaan samen met een groep studenten en hun lievelingspaarden op zomerkamp. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen…

Winactie

Ik mag maar liefst 5 dvd’s weggeven van deze leuke film. Wat moet je doen om hier kans op te maken?

  1. Laat in het reactieformulier hieronder of in het bericht op Facebook weten voor wie je de dvd wil winnen en waarom?
  2. Volg Ouderwijsheid op Facebook en en laat daar ook weten dat je hebt meegedaan

Je maakt extra kans als je de winactie deelt via je eigen Social Media

Bibi & Tina

Disclaimer: De winactie loopt tot en met woensdag 11 oktober 23.59 uur. Je maakt alleen kans als je aan de bovenstaande voorwaarden hebt voldaan. De winnaars worden bekend gemaakt via Facebook. Je hebt 48 uur om in een DM (persoonlijk bericht) te laten weten waar de prijs naartoe moet. Reageer niet binnen 48 uur na de bekendmaking, dan gaat de prijs helaas naar iemand anders. 

3 Reacties op Bibi & Tina 3 – Jongens tegen de meiden

  1. Lijkt mij leuk om met de kinderen te kijken op een luie pyjamazondag,of in de vakantie.

  2. Zou heel leuk zijn voor mijn twee schatten van meisjes 👧👱‍♀️ en mijn plusdochtertje en pluszoontje 👩‍👧‍👦 samen een gezellige gekke bende die graag samen in het zeteltje eens een dvd’tje kijken ❤️

  3. Ik doe graag mee voor onze dochter daar zij met enorm veel plezier deel 1 en deel 2 heeft bekeken. Uiteraard is het nu tijd voor deel 3.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge