Nieuwe producten van Pauline Oud

Wat leuk, er zijn weer nieuwe producten van Pauline Oud uitgebracht. Ik had jullie in een vorig artikel al wat verteld over haar oppasboek dat ik gebruik voor mijn opvangkinderen. Wij hebben voor onze dochter “Mijn mooiste brabbels en uitspraken” gekocht. Hier zal ik straks nog wat meer over vertellen. Haar spullen en boekjes zijn leuk, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Half september zullen in de winkels de Mama-agenda, de familieplanner en de weekkalender van 2015 van Pauline Oud verschijnen. Verder zijn er net twee nieuwe prentenboeken voor kinderen vanaf 18 maanden uitgebracht en voor de kinderboekenweek in oktober van dit jaar is er ook een leuk boek verschenen.

Agenda en kalender voor 2015:

Mama ageMama agenda, Pauline Oudnda 2015 (€14,99)

Een overzichtelijke agenda voor drukke moeders. Boordevol bloempatronen, illustraties, leuke tips voor alle seizoenen en veel ruimte om je eigen notities te maken. Met tabbladen, een leeslint en een insteek-envelop in het omslag om je losse papieren goed in te bewaren. Insteekmapjes om je mooiste foto’s in te doen ontbreken niet. Het elastiek zorgt ervoor dat alles netjes bij elkaar blijft in je overvolle tas. Elke maand hou je aan de hand van een paar vragen de bijzondere momenten bij. Zo wordt ook je agenda weer een heel persoonlijk bewaarboek dat past bij de invulboeken uit de Pauline Oud serie. De agenda is 21 cm breed en 13 cm hoog.

 

Familieplanner (€10,99)Familieplanner, Pauline Oud

Overzichtelijke familie planner, geschikt voor 5 gezinsleden. Elke week een nieuwe vrolijke pagina om al jullie afspraken en uitstapjes op vast te leggen. De familieplanner is 30 cm breed en 21 cm hoog.

 Weekkalender, Pauline OudWeekkalender (€9,99)

Al je afspraken van week tot week op een rij. Boordevol lieve illustraties en mooie bloemenranden! De weekkalender is 16,5 cm breed en 24 cm hoog.

 

 

 

 

Prentenboeken 

De prentenboeken van Fien en Milo zijn bij onze dochter een favoriet. Als we ze tegen komen in de bieb nemen we ze altijd mee. Nieuw zijn nu de boekjes van Billy-Bob. De boekjes zijn herkenbaar, rijmen en zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. De volgende twee boekjes zijn net verschenen. Het derde boekje verschijnt waarschijnlijk half september en heet: “Kleine Billy-Bob zoekt konijn“.

Kleine Billy Bob, Pauline OudKleine Billy-Bob (€10,95)

Dit is kleine Billy-Bob.Hij heeft zijn mutsje altijd op. Billy-Bob heeft een buikje en twee benen. En aan allebei zijn voetjes tien tenen. Het beste vriendje van Billy-Bob is Fee. Ze spelen heel graag met z’n twee.

Kleine Billy Bob krijgt kusjes, Pauline OudKleine Billy-Bob krijgt kusjes (€10,95)

Ken je kleine Billy-Bob en zijn vriendinnetje Fee? Ze hebben allebei een neusje, daar ruiken ze mee. Hun buikje zit verstopt onder hun truitje. Met hun mondje eten kleine Billy-Bob en Fee. En soms geven ze er wel honderd kusjes mee!

 

 

 

 

Kinderboekenweek 2014: Thema Feest

In oktober van dit jaar is het weer kinderboekenweek en dit jaar is het thema: “Feest”. Het boek van Pauline Oud: “Saar en het trouwfeest” komt ook net van de drukker en past goed binnen dit thema. Het boek bevat knutseltips voor het maken van een hoge hoed en een bruidssluier. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Saar en het trouwfeest, Pauline OudSaar en het trouwfeest (€14,95)

Vandaag is het een bijzondere dag. Het is feest.Niet zomaar een verjaardag, maar een heel groot feest. Een trouwfeest! Saar en Kas zijn bruidsmeisje en bruidsjonker op het trouwfeest van tante Olivia. Kas krijgt een mooi pak aan en Saar heeft een nieuwe jurk gekregen. Ze mogen de sleep van de trouwjurk dragen, de ringen op een mooi kussentje brengen en met bloemetjes strooien. Zal dat allemaal goed gaan?

 

 

 

“Mijn mooiste brabbels en uitspraken(€14,95)

Mijn mooiste brabbels en uitspraken, Pauline OudDit mooie invulboek van Pauline Oud hebben wij al een tijdje in ons bezit, maar we gebruiken het de laatste tijd steeds vaker. Dit komt omdat onze dochter beter gaat praten en hierbij doet ze regelmatig grappige uitspraken. Ze kan natuurlijk nog niet alle klanken en letters goed uitspreken, waardoor er soms grappige woorden/uitspraken ontstaan: “mama, plemmen” (mama, zwemmen), “akkepoeken eten” (pannenkoeken eten) en een schildpad noemt ze: “padpad”. Leuke dingen om op te schrijven, want je vergeet ze zo snel weer. Naarmate ze ouder wordt en meer gaat praten worden de uitspraken vaak ook steeds leuker. Zeker de moeite waard om aan te schaffen! En als je hem al in huis hebt, leg hem dan vooral in het zicht zodat je niet vergeet om het regelmatig op te schrijven.

Cadeautje nodig?

Ben je nog op zoek naar een leuk kraam- of verjaardagscadeautje? Neem dan een kijkje in de webshop van Pauline Oud. Leuke tips zijn: het 4-delig melamine serviesje, zachte knuffels als ‘Konijn Bo’ of een knuffeldoekje. Of een leuk roze of blauw vogelhuisje voor een jongen of meisje. Dit bevat een schattig vogeltjes-knuffeldoek, een boekje met lieve woordjes, leuke weetjes, invulpagina’s en ruimte voor foto’s. Verder nog een heleboel andere dingen, dus zeker leuk om er eens rond te kijken.

 Wat vinden jullie van de boeken van Pauline Oud? Welke boeken zijn jullie favoriet?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge