New in: Zomerse sieraden van Lucardi

Ik ben dol op sieraden en voor wie mij persoonlijk kent, zal weten dat je mij niet snel zonder sieraden zult tegenkomen. In de zomer kies ik meestal voor andere sieraden dan in de winter, want het mag dan ook gezien worden. Meer kleur, andere materialen, het blijft leuk om het af te wisselen en het met elkaar te combineren. In samenwerking met Lucardi koos ik een aantal mooie zomerse sieraden uit en deze laat ik graag aan jullie zien. Kijk je mee?

Horloge

Ik draag eigenlijk altijd hetzelfde horloge. Een klassiek model met een mesh bandje die overal bij staat. Maar voor de zomer wilde ik eens iets anders. Ik kan slecht kiezen en dat is lastig bij een winkel die veel keuzes heeft in dames horloges. Gelukkig kun je op de website van Lucardi gemakkelijk wat filters instellen bij het zoeken, waardoor je alleen overhoudt wat je mooi vindt. Met mijn wensen kwam ik al snel uit bij het merk Clueless. Zij hebben voor deze zomer mooie en kleurrijke horloges. Ik koos voor een lederen roze metallic bandje met een wit klokje en zilverkleurige accenten. Mijn polsen zijn alleen best smal dus het was wel even afwachten of het horloge zou passen en of het klokje niet te groot was.

Lucardi, Clueless horloge, sieraden

Het horloge was prachig verpakt en het is echt een cadeautje om een nieuw horloge om te mogen doen. Hij past gelukkig op het laatste gaatje en het klokje is best groot, maar ik vind het wel staan. Het geeft een zomerse uitstraling en het staat goed bij felle kleuren. Het witte uurwerk steekt mooi af bij mijn donkere huid en ik ben er heel blij mee. Er is geen dag dat ik geen horloge draag, omdat ik zonder echt geen besef van tijd heb. Hij is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens erg praktisch!

Armbanden

Heb je wel eens gehoord van de nieuwe ‘More Stories’ lijn van Lucardi? Dit is een trendy sieradenlijn met strakke geometrische vormen. Deze lijn bestaat uit zilveren sieraden, maar je kunt ook kiezen voor de rosé-, gold- of blackplated variant. Het uitgangspunt van deze sieradenlijn is ‘simpel’, maar ‘subtiel’. Echt iets voor mij! Ik vind sieraden mooi als ‘versiering’, maar het hoeft niet enorm op te vallen.

Lucardi, Armbanden, Sieraden

Mijn oog viel op een zilveren set met 2 armbanden: een popcornarmband en een slavenarmband. Een mooie toevoeging aan mijn collectie sieraden. Doordat ze van zilver zijn, blijven ze mooi. Je hoeft ze alleen af en toe op te poetsen met een zilverpoetsdoek en ze glanzen weer als nieuw. Ze staan overal bij en je kunt ze samen, maar ook los van elkaar dragen. Ik moet er wel bij zeggen dat ze perfect passen om mijn polsen, maar die zijn smal. Ik kan ze dus voorstellen dat ze niet prettig zitten of niet passen als je brede polsen hebt, dus houd hier wel rekening mee.

Oorbellen

Ik draag altijd oorbellen, want lege gaatjes in mijn oren vind ik niet mooi. Bij oorbellen kies ik altijd voor zilver, omdat andere materialen helaas snel voor ontstoken gaatjes zorgen. Qua model kies ik meestal voor een oorhanger. Waarom? Ik heb geen idee, maar ik draag al oorhangers vanaf de middelbare school. Oorhangers zijn goed zichtbaar in mijn vaak loshangende zwarte haar en het steek mooi af.

Oorbellen, sieraden, Lucardi

Ik koos voor een basic model oorhanger dat mooi past bij de armbanden en mijn hanger. Het model is alleen lastig vast te leggen op een foto, omdat hij gebogen is. Het is een hangende druppelvorm en daarvan zijn de zijkanten gebogen, waardoor het een speels effect geeft. Er zit een zilveren haakje aan die je gemakkelijk in je oor kunt steken. Ik heb als tip dat je dit haakje wel iets bij elkaar moet knijpen, omdat je hem anders snel verliest.

Lucardi

Wat ik leuk vind aan Lucardi is dat ze een collectie hebben die mee gaat met de laatste trends. Je kunt er terecht voor hele opvallende sieraden, maar je hebt er ook klassieke sieraden die je overal bij kunt combineren. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen er allemaal terecht, zowel online als in de 100 winkels verdeeld over Nederland. Vanaf €29,99 word je bestelling gratis thuisbezorgd, voor 21.00 uur besteld is morgen in huis en retourneren is €2,50 per post, maar in de winkel is het altijd gratis. Ik shop graag bij Lucardi Juwelier in Arnhem en we hebben zelfs 2 filialen in de stad, dus retourneren is hier gemakkelijk. Ik ben erg blij met mijn nieuwe sieraden en ik hoop ze deze zomer met veel plezier te kunnen dragen.

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Lucardi

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge