Cadeaus voor kinderen bij Lucardi

Het duurt niet lang meer voordat het pakjesavond is, dus ben ik al druk bezig met de voorbereidingen voor deze avond. Best een lastige opgave om met twee kinderen die al heel veel speelgoed hebben, leuke en originele cadeaus te vinden. Ik vermoed dat veel van jullie wel bekend zijn met de juwelier Lucardi. Een winkel met prachtige sieraden, maar ook met leuke cadeaus voor kinderen. Ik vond er een aantal originele cadeautjes voor de zak van Sinterklaas, waar onze kinderen hopelijk erg blij mee zullen zijn. Kijk je mee?

cadeaus voor kinderen

De etalage van Lucardi

Cadeaus voor onze zoon

In eerste instantie zal je misschien denken, “Wat koop je nu voor een baby bij een juwelier?” En dan al helemaal voor een jongen. Maar toen ik even rond ging snuffelen kwam ik eigenlijk hele leuke artikelen tegen. Ik koos voor onze zoon een verzilverde spaarpot uit in de vorm van een brandweerauto. De banden zijn van rubber en kunnen zelfs echt rijden. Ook de ladder kan omhoog en omlaag. Aangezien hij regelmatig centjes krijgt van zijn familie, heeft hij nu een mooie spaarpot om ze in te kunnen doen.

cadeaus voor kinderen

Verzilverde spaarpot brandweerwagen

Verder koos ik een verzilverd haarlokdoosje voor hem. Ik heb namelijk zelf de eerste keer zijn haren geknipt en ik heb een aantal haarlokjes van hem bewaard. Echt van die donzige babyhaartjes, heel schattig. Ik heb ze nu bewaard in een plastic zakje, maar ik vond het ‘leuk voor later’ om dit te kunnen bewaren in een mooi doosje. Hopelijk kan hij dit waarderen als hij groot is.

cadeaus voor kinderen

Verzilverd haarlokdoosje, My First Curl

Cadeaus voor onze dochter

Als je een dochter hebt, dan is het vinden van cadeaus voor kinderen bij Lucardi niet moeilijk. Volgens mij vinden bijna alle meisjes het leuk om ‘bling bling’ sieraden om te hebben en hier kun je bij Lucardi goed voor slagen. Ik had onze dochter al een keertje meegenomen naar een filiaal bij ons in de buurt, zodat ik een beetje kon polsen wat ze leuk zou vinden. Voor haar koos ik ook een verzilverde spaarpot, zodat ook zij gekregen centjes netjes kan bewaren in een mooie spaarpot op haar kamer. Deze kubus is versierd met letters en plaatjes. Aangezien ze op school veel bezig zijn met letters en plaatjes vond ik deze goed bij haar belevingswereld passen. Ik ben erg benieuwd of ze hem mooi vindt.

cadeaus voor kinderen

Verzilverde spaarpot kubus

Verder koos ik een mooi zilveren kettinkje met een roze vlinder en een bijpassend ringetje. Aangezien ze nog best jong is, vond ik deze goed bij haar leeftijd passen. Als je iets oudere kinderen hebt dan heeft Lucardi een speciale collectie met kindersieraden: ‘Little Miss Lovely’ en ‘Littte Miss Fabulous’. Deze sieraden hebben hippe kleurtjes en een ‘touch of bling’. De schattige figuurtjes zoals een dolfijn, hartje, vlinder of sterretje zijn allemaal belegd met glimmende zirkoniasteentjes of kristal.

sieraden, cadeaus voor kinderen

Zilveren kinderketting met hanger vlinder en bijpassende zilveren ring

Als laatste koos ik een prachtig roze horloge dat ook nog eens zit verpakt in een mooi sieradendoosjes. Eigenlijk twee cadeaus in één! Onze dochter is momenteel erg bezig met het ‘leren klokkijken’. Dit is natuurlijk extra leuk om te leren met een mooi horloge om je pols. Ik vermoed dat ze dit heel leuk zal vinden.

horloge, cadeaus voor kinderen

Regal meisjes cadeauset, roze leren band

Tips voor cadeaus voor kinderen bij Lucardi

Wat ook erg leuk is om cadeau te geven zijn de volgende dingen:

  • Verzilverd bestekje
  • Tandendoosje
  • Verzilverde rammelaar

Dit soort cadeaus zijn ook te personaliseren door bijvoorbeeld de naam en/of geboortedatum erin te laten graveren.

Zodra meisjes gaatjes in hun oren hebben, gaat er natuurlijk ook een wereld voor ze open. Bij Lucardi heb je namelijk ook prachtige oorbellen voor kinderen. Wat doorgaans het meeste wordt verkocht zijn zilveren en stalen sieraden. Deze materialen zullen niet zo snel beschadigen of verkleuren en zijn goed bestand tegen dagelijks gebruik.  Voor jongens heeft Lucardi stoere sieraden met materialen als staal, leer en rubber. Ook de horloges zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en met verschillende wijzerplaten. Schat zelf wel goed in wat handig is om je kind om te doen naar school, omdat ze hier natuurlijk ook buiten spelen en gymen.

Tip: Koop je je cadeaus voor de kinderen bij Lucardi, dan krijg je vanaf €14,99 aan artikelen een leuke beer cadeau!

beer, cadeaus voor kinderen

Lucardi cadeau beer

Heb jij nog leuke tips voor cadeaus voor kinderen?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge