Names4ever – Sieraden

Ik draag graag mooie sieraden, maar ik vind het leuk als deze sieraden ook een persoonlijk tintje hebben. Mijn dochter is mij erg dierbaar en daarom wilde ik graag een sieraad die laat zien dat wij een hele bijzondere band hebben met elkaar. Via het internet ben ik op zoek gegaan en kwam al snel uit bij de website Names4ever. Zij hebben een groot assortiment aan gouden en zilveren sieraden die je zelf kunt personaliseren. Ik ben hier een kijkje gaan nemen en werd al snel verliefd op een mooi sieraad. Wil jij weten welke?

Mijn gepersonaliseerde Moeder-dochter hanger

Ik was zelf erg gecharmeerd van de Moeder-dochter hanger. In deze hanger worden meerdere keren de namen van jezelf en je dochter gegraveerd. De hanger is 27 x 33 mm en is verkrijgbaar voor €39,95. Deze hanger is ook verkrijgbaar in het goud voor €173,-. Ik draag zelf alleen maar zilveren sieraden, dus ik heb voor de zilveren versie gekozen. Ik de heb de namen van mijzelf en mijn dochter erin laten graveren en ik ben er helemaal verliefd op. Het sieraad werd binnen enkele werkdagen via de brievenbuspost van PostNL thuisbezorgd. Het zat netjes verpakt in een beschermende envelop. De hanger zat in een mooi doosje zodat je al enthousiast wordt bij het uitpakken.

Names4ever, sieraden, Doosje-open Moeder-kind sieraden

Mocht je een zoon hebben in plaats van een dochter en zo’n sieraad toch erg leuk vinden, dan zijn er ook verschillende Moeder-kind sieraden. Names4ever heeft keus in verschillende hangers, maar ook in armbandjes. De mogelijkheden voor het graveren verschillen per sieraad, dus je kunt zelf uitzoeken wat je mooi vindt en goed bij je past. Ook erg leuk om cadeau te doen als kraamcadeau. Nu heten het dan wel Moeder-kind sieraden, maar ook de vaders, opa’s en en oma’s kunnen hier terecht.

Zilveren tekst ring

Voor de moeders die geen ketting dragen, maar een ring wel leuk vinden heb ik nog een tip. Bij Names4ever kun je voor €59,95 een zilveren tekstring laten maken die helemaal naar je eigen wens is. Als eerste optie kun je kiezen tussen een platte of een bolle ring. Verder kun je kiezen uit 3 verschillende breedtes, 6 verschillende lettertypes en 12 verschillende maten. De tekst die je in de ring wilt hebben mag maximaal 27 tekens hebben, dus je kunt er aardig wat in kwijt. De ringen zijn ook te gebruiken als trouwringen, vriendschapsringen, of als cadeau voor een speciaal persoon. Maar vaders: Opgelet! Moederdag staat alweer voor de deur, dus erg leuk om dit cadeau te doen!

Names4ever, sieraden, Ringen

Moederdagtip

Op 11 mei 2014 is het weer Moederdag en Names4ever heeft hiervoor een leuke actie. Speciaal voor Moederdag zijn er nu Limited Edition parelarmbanden verkrijgbaar met de keuze uit 3 verschillende zilveren hangers. Deze zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en kosten als speciale aanbieding: €29,95 (normale prijs is € 59,95). De armband bestaat uit witte imitatieparels en je kunt zelf kiezen welke zilveren hanger je hieraan het mooiste vindt.

Je kunt kiezen voor zilveren voetjes, ca. 18 x 22 mm groot en biedt ruimte voor twee namen, of een naam en een datum. De zilveren voetjes hanger wordt met een hangoogje aan het zilveren oogje van de parelarmband gezet.

Names4ever, Moederdagtip, Parelarmband-met-voetjes-hanger

Als tweede kun je kiezen voor een zilveren hart. Het hart heeft een afmeting van 19 x 19 mm en biedt ruimte voor 1 tot 4 namen. Dit hart wordt ook met hetzelfde oogje aan de armband gezet.Names4ever, Moederdagtip, Parelarmband-met-hartjes-hanger

Als laatste kun je kiezen voor een ronde zilveren hanger. De zilveren hanger heeft een diameter van 20 mm en heeft ruimte voor twee regels tekst met elk 26 karakters. Wees er snel bij, want op=op! Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Names4ever, Moederdagtip, Parelarmband-met-ronde-hanger

Names4ever

“Names4ever is een jonge onderneming met de nodige ervaring in het juweliersvak. Al jaren zijn we actief in onze winkels, groothandel en in ons atelier. In vijf jaar tijd zijn we uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. Wij leveren aan veel bedrijven in binnen- en buitenland”.

“Omdat wij alles in ons eigen atelier en in eigen beheer uitvoeren, zijn wij in staat om naamsieraden te ontwerpen, te vervaardigen en te verkopen, uiteraard tegen concurrerende prijzen. Maar onze werkwijze biedt ook mogelijkheden om in te spelen op speciale verzoeken. Heeft u suggesties voor nieuwe modellen of een speciaal verzoek? Stuur ons een e-mail: info@names4ever.nl

Genoeg keuze dus om een leuk en origineel cadeau uit te zoeken voor je moeder/oma. Names4ever heeft een snelle levertijd, het wordt gratis thuisbezorgd en ze hebben een goede service. Rond speciale dagen zoals Moederdag kan het drukker zijn en hierdoor zou de levertijd iets langer kunnen zijn. Ik zou zeker even een kijkje nemen, want ze hebben voor ieder wat wils.

Ik ben super trots op mijn sieraad!

(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Names4ever, sieraden, Hanger

Wat vind jij van deze persoonlijke sieraden? Spreken ze je aan?

Deel je mening op het forum (klik hier)

 (Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Names4ever)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge