Sieraden van Lucardi als kerstcadeau

Sieraden van Lucardi

Afgelopen weken ben ik erg druk geweest met het regelen van de cadeautjes voor de kinderen. Ik heb zelf alle cadeautjes uitgezocht voor de zak van Sinterklaas en daarnaast moest ik ook nog op zoek naar de cadeautjes voor de verjaardag van onze zoon. Ik koop eigenlijk niet veel voor mezelf, want als ik ga winkelen kom ik 9 van de 10 keer toch weer met kleding of spullen voor de kids thuis. Vast wel herkenbaar denk ik… Toch mocht ik nu eens gaan shoppen voor mezelf tussen de sieraden van Lucardi. Ik had jullie al laten zien welke cadeaus ze hebben voor kinderen, maar voor onder de kerstboom is toch leuk om daar ook een mooi pakje voor jezelf te vinden toch? Ik laat je zien wat ik uitzocht als kerstcadeautje voor mezelf.

Sieraden van Lucardi, Armband

Sieraden van Lucardi

Lucardi is de grootste juweliersketen in Nederland. Dit betekent dat er op veel plaatsen wel een winkel van Lucardi te vinden is. Ze spelen graag in op de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges. Ze zijn herkenbaar aan hun paarse logo, betaalbare prijzen en je loopt er heel makkelijk even naar binnen. Het assortiment bestaat uit een brede collectie sieraden in goud, zilver, staal, goldplated en bijou. Ook vind je er bekende merken als Casio, Esprit en Pulsar. Wist je dat Lucardi ook te vinden is in de 104 winkels van Kijkshop? Hierin vind je een deel van de collectie die ook te vinden is in hun eigen winkels. Heb je geen zin om de deur uit te gaan of woon je toch niet in de buurt van een winkel dan kun je de sieraden van Lucardi ook online shoppen. Voor 21.00 uur besteld is de volgende dag al in huis en vanaf €29,99 is de verzending gratis.

winkel-lucardi, Sieraden van Lucardi

Lucardi in Kronenburg Arnhem

Shoppen in Kronenburg

Ik ging shoppen in het grootste overdekte winkelcentrum van Arnhem, Kronenburg. Echt ideaal, want je vindt er ruim 110 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty, maar je kunt er ook slagen voor je dagelijkse boodschappen. Eén van de grootste voordelen ten opzichte van het centrum van Arnhem vind ik het parkeren. Dat doe je in Kronenburg namelijk gratis en binnen enkele minuten sta je tussen de winkels! Lucardi is te vinden op een centrale plek in Kronenburg, dus je loopt er ook gemakkelijk even naar binnen. Kronenburg is in deze tijd van het jaar ook nog eens heel gezellig versierd met kleurrijke cadeautjes en verlichting.

Sieraden van Lucardi, Kronenburg Arnhem

Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem

Mijn favoriete sieraden

Ik ben dol op sieraden, maar ik hoef niet perse een collectie die past bij de laatste trends. Ik houd van sieraden die tijdloos zijn en je gemakkelijk met elkaar kunt combineren. Ik draag altijd een horloge, want zonder heb ik geen flauw idee hoe laat het is. Ook draag ik altijd een paar zilveren oorbellen en een zilveren ketting met een hanger die ik regelmatig wissel. Armbanden heb ik niet zoveel en draag ik dus ook niet vaak. Toch was ik al wel een tijdje op zoek naar een mooie armband die ik goed kan combineren met de rest van mijn sieraden. Toevallig kwam ik bij Lucardi een prachtige armband tegen die ik jullie graag wil laten zien.

stalen-armband, Sieraden van Lucardi

Stalen armband

Ik vond een prachtige stalen armband met ovalen mat/glanzende schakels. In een aantal schakels zitten kleine glimmende steentjes die voor een leuk effect zorgen. Deze armband is 21 cm lang, maar je kunt er 1 schakel tussenuit halen. Voor mij is dit erg prettig, omdat ik vrij smalle polsen heb. De stalen armband is verkrijgbaar voor €79,99 en er is ook een bijpassend collier bij te vinden voor €129,99.

stalen-armband, Sieraden van Lucardi

Het is een heel prettig sieraad om te dragen. Doordat het een gladde armband is blijf ik niet snel achter dingen haken en hij rammelt gelukkig ook niet, want dit vind ik vervelend. Ik droeg namelijk wel eens een bedelarmband, maar dat is met kinderen onpraktisch. De bedelarmband rammelt namelijk en hierdoor willen de kids snel aan de armband gaan trekken. Vooral mijn zoon vind alles dat geluid maakt super interessant. Dit probleem heb ik nu gelukkig niet. Hij match ontzettend goed bij mijn Skagen horloge die ik al een aantal jaren met veel plezier draag. Ik ben er heel blij mee en zal hem met trots dragen tijdens de feestdagen!

horloge-en-armband, Sieraden van Lucardi

Mijn horloge en nieuwe stalen armband

Welke sieraden van Lucardi zou jij graag onder de kerstboom willen vinden?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge