Foto op aluminium

Wij maken regelmatig een leuke foto van onze dochter, maar we vonden het wel eens tijd worden voor een leuke familiefoto. Die zijn alleen niet heel gemakkelijk te maken, want kleine kinderen kunnen moeilijk stilzitten. Ook heb je iemand nodig die mooie foto’s kan maken. Gelukkig heeft mijn zus pas een nieuwe camera gekocht en op een zondagmiddag heeft zij een paar leuke kiekjes van ons gemaakt. Met zo’n kleintje moet je gewoon een heleboel foto’s schieten, in de hoop dat er vast wel een leuke bij zit. Gelukkig was dit ook zo. Deze foto hebben we laten drukken op aluminium. Wil je weten wat wij ervan vonden?

Ik had jullie met Moederdag al een keer verwezen naar Yoursurprise. Bij deze webwinkel hebben wij onze foto laten afdrukken op aluminium. Meestal is een foto op canvas bij veel mensen wel bekend, maar het leek ons leuk om dit een keer te proberen. De foto wordt afgedrukt op een paneel van aluminium met een witte of een geborstelde laag. Ik heb gekozen voor de witte laag. Dit geeft een licht glanzend effect. Wat erg leuk is, is dat je foto ook buiten kunt hangen omdat hij zonlichtbeschermend en watervast is. Zo kun je je tuin ook eens leuk een persoonlijk tintje geven.

Review van de foto op aluminium

foto op aluminiumDe bestelling werd binnen een aantal werkdagen thuisbezorgd door PostNL en was netjes in karton en plastic verpakt. Wij hadden er ook een ophangsysteem bij besteld, zodat we hem zelf gemakkelijk aan de muur konden hangen. Het ophangsysteem bestond uit een plakker met een ophanghaakje. Deze plak je gemakkelijk op de achterkant. Verder zaten er nog twee rubberen blokjes bij die je aan de onderkant kan bevestigen. Deze zorgen ervoor dat de foto een stukje van de muur af hangt. Dit geeft een mooi schaduweffect.

Onze foto is erg mooi afgedrukt, alleen ik vind zelf dat de kleuren wel iets lichter hadden gemogen. Dit is altijd lastig in te schatten, want je bekijkt de foto op de computer. Of de foto dan ook zo wordt afgedrukt als dat je hem op computer ziet, dat is altijd de vraag. Toch zijn wij er heel blij mee. Vanwege de privacy van mijn man en dochter heb ik hun gezichten onherkenbaar gemaakt. De foto is dus wel helemaal scherp afgedrukt.

foto op aluminiumPrijzen van foto op aluminium

30 x 20: €13,95

40 x 30: €20,95

60 x 30: €28,95

40 x 40: €33,95

60 x 40: €38,95

60 x 60: €48,95

Vanaf €50,00 zijn de verzendkosten gratis, anders bedragen ze €5,95 per bestelling.

Vaderdag

Bij Yoursurprise kun je foto’s ook laten afdrukken op een houten paneel, plexiglas, canvas en op een heleboel leuke spullen. Voor de moeders een leuk idee om cadeau te geven voor Vaderdag op 15 juni aanstaande. Als je man van bier houdt heb ik nog een leuk tip. Ze hebben namelijk voor €19,95 een leuk Belgisch bier pakket. Dit zit in een leuke geschenkdoos waarbij je de wikkel zelf kan ontwerpen met een foto en je eigen tekst. Op de site van Yoursurprise kun je nog meer leuke cadeaus vinden.

 Wat vinden jullie van een foto op aluminium?

(Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Yoursurprise)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge