Ergonomische laptop tafel (Vaderdagtip)

Laptops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Ik vermoed dat bijna ieder huishouden wel een laptop of tablet heeft. Het neemt weinig ruimte in beslag en je hoeft er geen speciale werkplek voor in te richten. Gemakkelijk als je ‘s avonds op de bank nog even iets wilt opzoeken, of als de kinderen er een spelletje op willen spelen. Een nadeel hiervan is dat je vaak niet stilstaat bij de houding die je aanneemt als je werkt achter een laptop of tablet. Op je werkplek heb je vaak een goede stoel, een bureau en een fijne werkhoogte, zodat je geen rug- of nekklachten krijgt. Als je met een laptop of tablet op schoot zit en je doet dit te lang, wat in de regel vaak voorkomt, dan krijg je hier wel snel last van. Dan is een ergonomische laptop tafel een handig hulpmiddel.

Nek- en rugklachten door tablet en laptop

Mijn man heeft naast zijn baan in loondienst ook een eigen bedrijf. Hier gaat vaak meer tijd in zitten dan hem lief is en in de avonduren zit hij vaak nog lang achter de laptop. De laptop staat op de eettafel en hier kan hij prima werken, maar als hij nog even wat eenvoudigs wil opzoeken dan vindt hij het ook gezellig om bij ons op de bank te komen zitten. Met een ergonomische laptoptafel is dit erg gemakkelijk. Onze dochter speelt graag een spelletje op de tablet. Dit mag af en toe ook, maar vaak gaat ze dan in de meest ongemakkelijke houdingen zitten als ze aan het spelen is. Nu is stilzitten sowieso geen optie bij haar, maar rechtzitten zeker ook niet. Als we de tablet dan op de ergonomische laptoptafel leggen en hem goed voor haar instellen, weten we zeker dat ze in ieder geval geen nek- en rugklachten krijgt en ze laat de tablet ook niet gemakkelijk uit haar handen vallen.

Ergonomische laptop tafel

Voordelen van de ergonomische laptop tafel

De ergonomische laptoptafel is erg compact en gemakkelijk mee te nemen, op te bergen en te verplaatsen. Het lichte aluminium frame is zo instelbaar dat hij voor iedereen te gebruiken is. Bijna alles kan namelijk worden ingesteld door de knop in te drukken en de helling in te stellen. Ik zal even kort wat informatie voor je op een rijtje zetten:

  • Traploze instelbare werkhoogte max. 50 cm
  • Comfortabel ruime werkplek: Tafelblad: 45 x 24,5 cm
  • Geschikt voor 7″- 17″ laptops
  • Ruimtebesparend opvouwbaar, snel startklaar
  • Voorkomt oververhitting
  • Bed, bank en ligstoel vriendelijk
  • Lichtgewicht aluminium constructie (1,6 kg)
  • Kleur: zwart
  • Afmetingen: 52cm(L) × 29cm(B) × 4.5cm(H).

De ergonomische laptop tafel is verkrijgbaar bij Coolgift.com voor €49,95.

Ergonomische laptop tafel, Coolgift

Coolgift.com

Aangezien het over minder dan twee weken weer Vaderdag is, zou de ergonomische laptop tafel een leuk en handig cadeau zijn voor een vader/opa die veel in de weer is met zijn laptop of tablet. Mocht je toch op zoek zijn naar iets anders dan zou ik zeker even een kijkje nemen op Coolgift.com. Zij hebben hele gave en originele cadeautjes, zeker ook voor Vaderdag. Ik had jullie al verteld dat ik mijn man een Cryptex had gegeven, omdat wij een speciale herrinnering hebben aan de film ‘The Da Vinci Code’. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd, daaronder betaal je €4,50 verzendkosten, maar als je voor 22.55 uur besteld heb je het de volgende dag al in huis. Veel succes en hopelijk kun je wat met deze tips.

Cryptex, ergonomische laptop tafel, coolgift.com

De cryptex met inhoud, de aanwijzingen om hem open te krijgen en het cadeautje dat erin zat.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Coolgift.com

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge