Speciaal cadeaupakket van YourSurprise op Moederdag!

Zondag 11 mei is het Moederdag, de dag waarop het moederschap wordt geëerd. Moederdag is dan ook hét moment om je moeder eens extra in het zonnetje te zetten met een persoonlijk cadeau. Bij YourSurprise, de grootste online aanbieder van gepersonaliseerde cadeaus in Nederland vind je voor Moederdag vele leuke cadeaus.

Cadeau’s

Yoursurprise, Moederdag, ChocoladeZo hebben ze heerlijke chocolade cadeaus om je moeder mee te verassen. Verwen je moeder met de lekkerste chocolade voor Moederdag. Een lief én lekker smulcadeau is een uniek chocolade hart waarop je een eigen foto en tekst kunt plaatsen. Je kunt haar ook een lief kaartje sturen. Niet zomaar een kaart, maar een hele originele van chocolade met jouw mooiste foto erop. Welke moeder houdt er nu niet van chocolade?

Maar er zijn nog veel meer cadeau’s. Zo kun je een etiket ontwerpen voor een heerlijke fles wijn uit het ruime assortiment. Of kies voor een mooi sieraad en laat jouw naam of foto graveren op het mooiste hangertje voor aan een ketting. Maar ook met een set persoonlijke onderzetters, schort of dienblad zul je jouw moeder zeker verrassen.

Hebben de kids weer een mooi kunstwerk gemaakt voor mama of oma, en wil je er eens iets extra’s mee doen? Maak er dan een origineel cadeau van! Een aantal nieuwe ideeën om de met zoveel liefde gemaakte kunstwerken een nieuwe bestemming te geven vind je hier.

Moederdagpakket

yoursurprice, moederdag,BloemenKun je op Moederdag helaas niet bij je moeder langsgaan om een cadeautje te overhandigen? Dan is het natuurlijk wel zo leuk als je er toch voor kan zorgen dat je moeder op Moederdag zelf verrast wordt met een mooi cadeaupakket. YourSurprise zet dan ook speciaal voor alle moeders op Moederdag een stapje extra in de dienstverlening. Je kunt op Moederdag zelf (zondag dus) een speciaal cadeaupakket, bestaande uit een boeket verse bloemen en een heerlijke chocoladereep te laten bezorgen. Zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

Het speciale Moederdagpakket van YourSurprise bestaat uit het prachtige Moederdagboeket inclusief handige vaas en een heerlijke Toblerone chocoladereep. Het geheel wordt verpakt in een luxe cadeaudoos en voorzien van een cadeaukaartje waarop een persoonlijke boodschap kan worden toegevoegd. Het Moederdagpakket kun je dus helemaal compleet bij je (schoon)moeder laten afleveren! Als jij het speciale Moederdagpakket op Moederdag zelf wilt laten bezorgen kun je dat tijdens het bestelproces op de website aangeven. Alle pakketten die voor zaterdag 10 mei om 12:00 uur besteld zijn, worden nog op Moederdag afgeleverd.

Neem snel een kijkje op YourSurprise en zet jouw moeder dit jaar echt in het zonnetje!

(Advertorial)

2 Reacties op Speciaal cadeaupakket van YourSurprise op Moederdag!

  1. Ik heb superleuke cadeautjes gezien voor moederdag

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge