Social deal met Valentijn

Komende zaterdag is het weer Valentijn! De dag van de liefde. Sinds we ouders zijn geworden doen we als stel niet zoveel meer samen, maar op een dag als deze is het dan wel leuk om de liefde voor elkaar weer eens te laten zien en merken. Ik was daarom al druk op zoek gegaan naar wat leuke uitjes om op die dag te kunnen doen en toen kwam ik Social Deal tegen. Een website waarop je allerlei leuke aanbiedingen kunt vinden voor hele diverse onderwerpen.

Hoe werkt Social Deal?

Social Deal wordt aangeboden in een aantal grote steden in Nederland. Ik moet er wel bij zeggen dat het noorden van het land helaas nog niet vertegenwoordigd is. Misschien dat dit in de toekomst nog gaat komen. Als je op de site komt van Social Deal komt dan wordt er eerst gevraagd of je je wilt registeren met je emailadres. Ook moet je de woonplaats ingeven, of als deze er niet bij staat, de plaats waar je het dichtste bij in de buurt woont. Zo kan Social Deal de beste deals laten zien die voor jou aantrekkelijk kunnen zijn. Mocht je het vervelend vinden om je emailadres op te geven, dan kun je ook inloggen met je Facebook-account. Als je dit hebt gedaan krijg je alle deals te zien die in deze plaats of omgeving beschikbaar zijn. Het leuke vind ik zelf dat dit heel divers is en ook steeds weer veranderd.

Social Deal voorbeelden

  • In Amsterdam kun je bijvoorbeeld kiezen om samen met je geliefde te gaan eten bij Tapasbar L’Amour voor €19,-. Normaal kost dit €55,-, dus als je er nog nooit gegeten hebt, maar het wel eens wilt proberen is dit een leuke prijs. Je kunt 2,5 uur zoveel tapas eten als je wilt. Als je de deal aanklikt kun je de nodige informatie lezen: de openingstijden, de locatie, recensies, wat algemene informatie over het restaurant en de ‘grote kleine letters’. Lees dit kopje goed, want hier staan eventuele uitzonderingen en/of voorwaarden in.
  • In Utrecht kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om voor je date nog even naar de kapper te gaan. Voor €11,- kun bij Kapsalon Gezellig je haar laten wassen, knippen en stylen.
  • Doe je met Valentijn liever iets leuks met het hele gezin, dan kun je bijvoorbeeld in Rhenen naar het Ouwehands Dierenpark. Een entreekaartje kost normaal €21,-, maar via social deal kun je kaartjes kopen met 50% korting. Dit maakt een dagje uit een stuk aantrekkelijker toch?
  • In Zaltbommel, vlakbij Den Bosch kun je je vriend/vriendin, man/vrouw een professionele fotoshoot cadeau doen. Dit is een shoot van ongeveer 60 minuten voor 2 tot 8 personen. Na afloop worden er 5 digitale foto’s naar je verstuurd. Deze deal kost €19,-.
  • Als laatste tip voor mensen die in het zuiden van ons land wonen: Ga met je geliefde een heerlijk dagje genieten bij Thermae 2000 in Valkenburg. Voor €16,99 maak je gebruik van de heerlijke faciliteiten die ze hier hebben en laat je hier alle dagelijkse beslommeringen even van je af glijden. Mocht je er een gezellig weekendje van willen maken dan kun je voor €99,- met twee personen blijven overnachten en 2 dagen genieten van dit kuuroord.

Social Deal

Social Deal kopen

Besluit je om een Social Deal te gaan kopen dan maak je een account aan. De kosten voor de deal kun je meteen afrekenen via Ideal. Zodra je hebt betaald komen de vouchers voor de deal binnen in je mailbox, maar zijn ze ook zichtbaar in je account bij Social Deal. Bij sommige deals is het belangrijk dat je van te voren aangeeft dat je met een voucher van Social Deal komt en vergeet vooral niet je vouchers uit te printen en mee te nemen. Dit is het bewijs dat je ook daadwerkelijk hebt betaald voor het hetgeen dat je gaat doen.

Valentijn

Ben je van plan om je geliefde een leuke Social Deal cadeau te doen? Print je vouchers dan uit en maak er zelf een leuke giftbox van. Schrijf je persoonlijke Valentijngroet, kies een leuk design en print het uit. Zo heb je zeker een leuke dag op 14 februari! Veel plezier!

Heb jij al ervaring met Social Deal? Waar ga jij je geliefde mee verrassen op Valentijn?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Social Deal

1 Reactie op Social deal met Valentijn

  1. Ik heb er geen ervaring mee, maar het klinkt goed!
    [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge