Inspiratie voor aan de muur (Vaderdag)

Posters.nl, Vaderdag

Na aandacht besteed te hebben aan leuke cadeaus voor Moederdag kunnen we natuurlijk ook de vaders niet vergeten. Alleen moet ik eerlijk bekennen dat ik het altijd heel lastig vind om mijn man met iets een plezier te kunnen doen. Hij is snel tevreden, koopt niet vaak dingen voor zichzelf en heeft bijna nooit wensen. Dus wat koop je dan voor Vaderdag? Ik ben rond gaan kijken op het internet en kwam iets heel leuk tegen!

Mijn inspiratie

Nu denk ik dat de meeste vaders ook blij kunnen worden van lekkere dingen zoals chocolade, een lekker luchtje of iets voor onder de douche/in bad. Maar vaders die hard werken zijn in hun vrije tijd denk ik, toch het liefst thuis samen met hun vrouw/vriendin en kinderen. Dus zocht ik deze keer iets moois voor in huis.

Mij leek het namelijk leuk om ‘papa’ (mijn man) te verrassen met iets moois in woon-, slaap- of werkkamer. Toen wij 3,5 jaar geleden kwamen wonen in ons nieuwbouwhuis hebben wij alles zo snel mogelijk in basiskleuren afgemaakt, maar zijn schilderijen en fotolijsten voor de wanden eigenlijk in een doos blijven liggen. Als alles dan beetje bij beetje helemaal naar wens is, ga je ook naar je wanden kijken. Een mooie poster aan de wand kan de kamer al snel een hele andere uitstraling geven.

Stedentrip aan de wand

Voordat mijn man en ik kinderen kregen bezochten we graag grote steden in Europa. Een stedentrip vonden we allebei geweldig en we kwamen altijd vol indrukken en mooie foto’s weer terug. Mij leek het dan leuk om bijvoorbeeld een mooie poster cadeau te doen van een stad die we samen hebben bezocht. We hebben nog steeds hele mooie herinneringen aan onze vakanties, dus iedere keer als hij zo’n mooie poster in de kamer ziet hangen denkt hij hier waarschijnlijk ook met veel plezier aan terug. Zo bezochten wij bijvoorbeeld de prachtige stad Parijs en hebben hier mooie herinneringen aan.

Parijs, Posters.nl, Vaderdag

Posters voor Vaderdag

Mocht je het idee wel leuk vinden, maar zelf niets met reizen hebben dan is er gelukkig nog meer. Bij Posters.nl kun je namelijk ontzettend veel verschillende posters kiezen en ik weet zeker dat daar voor iedereen wel een mooie tussen zit. Voor mannen kun je bijvoorbeeld denken aan de onderwerpen auto’s, voetbal, muziek, motors, sport, film en humor.

Posters.nl, Vaderdag

Mijn man is fan van Liverpool en David Bowie, dus zouden dit leuke opties zijn

Lijsten

Mocht je het geheel helemaal compleet willen maken dan zou je er ook nog een mooie lijst bij kunnen kiezen. Kijk in huis eerst waar je een poster zou willen hebben en hoe groot deze moet zijn. Bestel je favoriete poster in het juiste formaat en kies daar dan een mooie houten, aluminium of kunststof wissellijst bij. Mocht je favoriete lijst er net niet bij zitten dan kun je zelfs een lijst op maat laten maken. Zo is je cadeau meteen helemaal af.

Posters.nl, Vaderdag

Posters.nl

Mocht je iets bestellen bij Posters.nl en je hebt dit gedaan voor 20.00 uur dan kun je het de volgende dag al in huis verwachten. Ideaal, want zo hoef je niet de stad in en kun je hem gemakkelijk verrassen zonder dat hij het door heeft. De verzendkosten bedragen €5,95 per bestelling. Mocht je er niet helemaal uit komen dan kun je iedere dag contact opnemen met de klantenservice van 9.00 tot 21.00 uur.

Posters.nl, Vaderdag

Als je niet jaloers bent aangelegd dan doe je je man hier vast een groot plezier mee 😉

Vaderdag valt dit jaar op zondag 19 juni, dus je hebt nog even de tijd. Veel succes met de zoektocht naar een leuk cadeau!

Heb jij nog een leuke tips voor Vaderdag?

Advertorial

1 Reactie op Inspiratie voor aan de muur (Vaderdag)

  1. Die blote dames zou ik echt niet aan de muur willen!
    [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge