Griezelen met Halloween in de Julianatoren

Zo langzamerhand zie ik de pompoenen weer in de winkel liggen en die doen mij denken aan Halloween. Ze zijn niet alleen heerlijk om te eten, maar ook erg leuk om uit te hollen en er een Griezelpompoen van te maken. Het is één van de populairste evenementen bij Kinderpretpark de Julianatoren is Halloween. Tijdens de herfstvakantie griezelen bezoekers in het Griezeldoolhof, gemaakt van echt stro, waarin echte griezels ronddwalen. Vernieuwd is het Loopspookhuis waarin je op zoek gaat naar de schat. Natuurlijk zijn er volop shows met daarin de vier populaire mascottes Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia. Geniet van Jul’s Griezelsfeest, Julia’s Halloween Dansles en de grote spookshow ‘De Spoken van Griezelstijn’. Halloween duurt tot en met zondag 28 oktober. Afgelopen zondag bezochten wij het pretpark om dit met eigen ogen te kunnen bekijken.

Griezelcatwalk

Tijdens Halloween presenteert Meneer Kaasgaaf samen met Mevrouw Suikerspin de Griezelcatwalk om 16:00 uur. Bezoekers die zich volledig hebben uitgedost als griezel mogen mee lopen op de catwalk waarmee mooie prijzen zijn te winnen. De hoofdprijs is een gezinsabonnement 2019. Opgeven kan 15 minuten voorafgaand aan deze show.

#HalloweenindeJulianatoren is te gek!

Griezeldoolhof

Afgelopen week rukte de brandweer uit naar Kinderpretpark Julianatoren. Er was melding gemaakt van een grote brand dichtbij het hoofdgebouw. De rook kwam echter vanuit het enorme Griezeldoolhof welke medewerkers aan het opbouwen waren. In het doolhof van stro zijn verschillende effecten geplaatst om het spannend te maken. Waaronder een behoorlijke rookpluim. Bezoekers kunnen in het doolhof op zoek naar de griezels voor het geheime ingrediënt. Bij de uitgang van het Griezeldoolhof kunnen bezoekers zelf kiezen of zij ook nog door het Loopspookhuis gaan. Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Het griezeldoolhof

YouTube serie ‘Het Geheime Ingrediënt’

Op het YouTube kanaal van de Julianatoren is de nieuwe serie ‘Het Geheime Ingrediënt’ te bekijken. In deze spannende serie gaan Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin aan de slag om de krachten van een heks af te nemen. Deze heks wil namelijk niet dat er Halloween gevierd wordt op het pretpark. De vraag is natuurlijk of het Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin zal lukken.

Spookshow: “De spoken van Griezelstijn”

In de Spookshow treffen Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia de voorbereidingen voor een groot Halloweenfeest. Alles lijkt op rolletjes te lopen. De kostuums zijn klaar, de spookspinnen en slijmpuppies zijn gemaakt en de uitnodigingen zijn verstuurd …. maar het feest dreigt toch niet verstoord te worden door de spoken van Kasteel Griezelstijn? Zing en dans samen met het viertal mee en laat de spoken als sneeuw voor de zon verdwijnen! Deze show is nog te zien tot en met 28 oktober om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur en duurt 30 minuten.
Halloween in de Julianatoren

Wat vonden wij van het griezelen met Halloween?

Wij waren afgelopen zondag in de Julianatoren om te griezelen en wij hebben weer een hele leuke dag gehad. We komen regelmatig in de Julianatoren, maar omdat er steeds andere thema’s zijn, blijft het leuk om er te komen. Ze hebben er echt werk van gemaakt om alles om te toveren in de Halloweensfeer. Afgelopen zondag was het rond de 23 graden en dit was wel een beetje vreemd, want deze hoge temperaturen passen niet zo bij Halloween. Maar dit mocht de pret zeker niet drukken, want het was heerlijk om lekker buiten te zijn. Wij waren niet de enige die dat vonden, want het was erg druk in het pretpark. Ondanks de drukte hebben we ons goed vermaakt. De kids hadden zich niet verkleed, dus we hebben niet meegedaan met de griezelcatwalk. Maar we zijn natuurlijk wel gaan kijken naar de Spookshow. Hier kwamen bekende liedjes in voor waar iedereen lekker op kon dansen. Verder hebben we veel plezier gehad in de attracties en we sloten de dag af in het griezeldoolhof. Mocht je deze vakantie nog op zoek zijn naar een leuk uitje dan kun je nog komen griezelen tot en met 28 oktober 2018.

Halloween in de Juliatoren

Dit is een samenwerking

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge