10 jaar samen: 26-05-2016 (persoonlijk)

10 jaar samen, cadeautjes

Afgelopen donderdag was voor ons een bijzondere dag. Mijn man en ik hadden wat te vieren, namelijk dat we alweer 10 jaar bij elkaar zijn! Een hele mijlpaal! Er is in de afgelopen 10 jaar ook zoveel gebeurd en het is best bijzonder om op zo’n dag dan weer even terug te kijken naar alles wat je samen hebt beleefd. We moesten allebei gewoon werken, dus overdag hebben we niet veel bijzonders gedaan, maar ‘s avonds wilden we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ik wilde mijn man natuurlijk ook graag verrassen met een paar bijzondere cadeautjes.

Gebak en uit eten

Mijn man had uit zijn werk heerlijke gebakjes meegenomen van onze favoriete bakker in Arnhem. Deze hebben we opgegeten samen met onze dochter en ons nichtje. Tegen de avond kwam mijn schoonmoeder om op de kinderen te passen, want zo konden wij samen uit eten. Eventjes wat tijd voor elkaar is erg fijn. De keuze waar we zouden gaan eten was snel gemaakt. We zijn namelijk allebei heel gek op sushi en er is in Arnhem maar één restaurant waar we allebei dol op zijn en dat is ‘Sushi Koi’. We hadden gereserveerd om 20.00 uur, dus daarvoor was nog tijd genoeg om onze dochter in bed te stoppen en de fles klaar te maken voor ons kleine mannetje. We hebben heerlijk, rustig en gezellig kunnen eten en aan het einde van de avond waren we de laatste die vertrokken. Natuurlijk eet je dan iets te veel, dus nu maar even wat balansdagen inlassen 😉

Gebak en uit eten, cadeautjes, 10 jaar samen

Kaartjes

Ik had jullie een tijdje geleden al laten zien dat we elkaar bij iedere speciale gelegenheid een kaartje geven. In 10 jaar hebben wij dus al heel wat mooie kaartjes met lieve teksten aan elkaar gegeven. Ik ben van kleins af aan al dol op vlinders, dus ik krijg van mijn man vaak kaartjes waar een vlinder op staat. Ook kregen we deze keer een zelfgemaakt kaartje van mijn schoonmoeder. We bewaren ze allemaal en we vinden het leuk om ze regelmatig te wisselen in ons kaartenrek.

Kaartjes, Cadeautjes, 10 jaar samen

Cadeautjes

Ik ben druk bezig geweest om leuke en originele cadeautjes voor mijn man te vinden. Dat is nog een hele opgave, want ik had jullie al verteld dat hij niet veel wensen heeft. Vooral in de lente en zomer vinden wij het lekker en gezellig om ‘s avonds af en toe een lekker biertje te drinken. Geen standaard bier, maar bijzondere biertjes. In de tijd dat ik zwanger was dronken we graag alcoholvrij bier en tegenwoordig maakt het ons eigenlijk niet zoveel uit of er wel of geen alcohol in zit. We drinken bijvoorbeeld graag witbier, radler of rosébier. We hebben veel glazen in onze kast staan, maar eigenlijk geen mooie bierglazen. De glazen die wij hebben zijn gratis gekregen glazen met reclame van biermerken erop. Dus ik kocht via Yoursuprise twee gepersonaliseerde bierglazen en zocht 5 bijzondere biertjes uit en maakte hier een mooie cadeaumand van. Ik hoop dat we hier in de weekenden samen van kunnen genieten.

Bierpakket, cadeautjes

Ook vond ik een gaaf cadeautje dat ik super toepasselijk vond. Mijn man en ik zijn namelijk op onze eerste date onder andere naar de bioscoop geweest en daar keken we de film ‘The Da Vinci Code’. Deze film vonden we beiden erg goed. We kochten daarna de film op DVD en we zochten zelfs in Parijs naar de aanwijzingen uit de film. Bij Coolgift vond ik een Cryptex Puzzel Pod waar je een cadeautje in kan doen. Dit cadeau kun je er niet zomaar uit krijgen, want hiervoor moet je eerst een 5 letterwoord zien te raden. Ik kocht dus een cadeautje dat klein genoeg was om hierin te doen en bedacht daarna een toepasselijk 5 letterwoord. Deze letters gaf ik niet zomaar cadeau, dus ik bedacht een speurtocht door het huis waarin mijn man de letters kon vinden.

Cryptex, coolgift.com, cadeautjes

Het heeft even geduurd, maar na wat speurwerk kreeg hij de Cryptex open en gelukkig vond hij de cadeautjes leuk. De Cryptex is heel gemakkelijk opnieuw in te stellen, dus ik vrees dat er over een tijdje een keer een voorwerp voor mij in zit…

Mijn man verraste mij met de nieuwste cd van Marco Borsato en mijn schoonmoeder verraste ons met een heerlijk doosje chocolade. Daar gaan we samen lekker van genieten! Komend weekend gaan we ons jubileum nog vieren met een leuk dagje samen met onze kinderen.

Cadeautjes

Geven jullie je vriend of man ook een kaartje en/of cadeautjes op jullie trouw-/verkeringsdag?

Dit artikel bevat een product dat mij is toegestuurd door een bedrijf.

1 Reactie op 10 jaar samen: 26-05-2016 (persoonlijk)

  1. Oh man helemaal verliefd op die cryptex! En wat onwijs gaaf dat jullie echt in parijs naar die dingen zijn wezen kijken! Ik had het boek al gelezen voor de film… Echt nog steeds een van de beste verhalen ever!
    [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge