Zomerschoenen voor meisjes

Onze dochter wordt over 2 maandjes alweer 3 jaar. Wat gaat de tijd toch snel en wat groeit ze ook hard. Qua lengte en gewicht zit ze aan de top van de groeicurve en ook haar voeten groeien als kool. Ze had met haar winterschoenen al maat 28. Onze dochter heeft snel last van warme voeten en zodra de zon buiten begint te schijnen weet ze niet hoe snel ze haar schoenen en sokken uit moet trekken. Ze loopt binnen het liefst de hele dag op blote voeten, maar buiten wil ik dit niet. We hopen dat er binnenkort toch echt meer warme dagen aan zullen komen, dus we zijn een tijdje op zoek geweest naar goede en leuke zomerschoenen voor meisjes. Ik vond dit geen gemakkelijk zoektocht, maar we zijn er toch in geslaagd.

Moeilijke voeten

Ik heb jullie al eens verteld dat onze dochter moeilijke kindervoeten heeft en dat het daarom niet gemakkelijk is om goede schoenen voor haar te vinden. Er zijn veel schoentjes die er leuk uitzien, maar toch onvoldoende steun bieden aan haar voeten. Ze heeft namelijk platvoeten, net als ik en haar voeten staan behoorlijk naar binnen. Dit heeft ze helaas ook van mij. Ik vind het daarom belangrijk dat de schoenen een goed voetbed hebben dat voldoende steun geeft aan haar voeten. Zodra ze 3 jaar is geworden en weer naar het consultatiebureau moet, dan zal ik daar even overleggen of het verstandig is dat ze wordt doorverwezen naar een podotherapeut.

Zomerschoenen voor meisjes van Hush Puppies

We hebben twee verschillende zomerschoenen voor meisjes kunnen vinden. Ik was op zoek naar een soort Birkenstock sandaaltje voor haar. Je zou zeggen dat deze sandalen voldoende te vinden zijn en dat is op zich ook wel zo. Maar veel van die leuke sandaaltjes zijn te koop als teenslippers met een bandje rondom de enkel. Deze zagen er leuk uit en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Alleen onze dochter is nogal een “friemel”. Bij een teenslipper zit er namelijk een stukje plastic tussen de tenen en dit vond ze absoluut niet prettig. De verkoopster vertelde ons nog dat de meeste kinderen hier wel aan wennen, maar ja, onze dochter dus niet. Het moest dus een sandaaltje worden met een goed voetbed en een bandje over haar voorvoet. Dit is niet zo gemakkelijk te vinden. Nu weet ik wel dat Birkenstock deze sandaaltjes verkoopt in ontzettend leuke kleuren, maar dan betaal je al snel €50 tot €60 euro voor sandalen die hoogsten 3 tot 4 maanden te gebruiken zijn. Dat vind ik best veel geld. Na lang zoeken kwam ik uit bij Dolcis. Zij hebben leuke Hush Puppies sandaaltjes met een bandje over de voorvoet en rondom de enkel. Met een extra gaatje in het bandje zaten ze meteen als gegoten en voor €25,- is de prijs ook nog eens leuk.

Hush Puppies sandaaltjes, zomerschoenen voor meisjes

Zomerschoenen voor meisjes van Crocs

Wij hebben een mooie tuin waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen. Ze hebben de mogelijkheid om te klimmen op het klimtoestel, te spelen in de zandbak, te voetballen op het gras en als het echt warm is kan het zwembadje de tuin in. Nu vonden wij het alleen zonde als onze dochter in de tuin zou spelen met bijvoorbeeld zand en water met haar mooie sandaaltjes. We wilden dus nog graag sandaaltjes erbij die geschikt zijn om lekker mee buiten te kunnen spelen en ook gemakkelijk schoon te maken zijn. Deze hebben we uiteindelijk gevonden van het merk Crocs. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik deze schoenen niet altijd heel charmant vind uitzien, maar tegenwoordig hebben ze er hele hippe schoenen, sandalen en slippers. We hebben voor onze dochter een leuke roze sandaal uitgezocht en ze loopt er zo op weg. Ik heb het zelf ook even geprobeerd, maar deze schoenen lopen inderdaad lekker. De sandalen zijn verkrijgbaar in vele leuke kleuren, zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en gemakkelijk schoon te maken. Het type sandaaltje dat wij hebben gekocht was ook €25,-. Nu heb ik voor €50,- twee leuke sandaaltjes gevonden waar ze goed op kan lopen. Laat de zomer maar komen!

Crocs sandaaltjes, zomerschoenen voor meisjes

Wat vinden jullie van deze zomerschoenen voor meisjes? Waar halen jullie de zomerschoenen voor je dochter(s) vandaan?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge