My Mepal voor het hele gezin

Onze dochter wordt in januari 2,5 jaar en dat betekend dat ze naar de peuterspeelzaal mag. We hebben al een hele leuke rugzak voor haar gekregen. Maar daar horen ook een leuke broodtrommel en drinkbeker bij. Van My Mepal mochten wij iets leuks uitzoeken om te proberen, dus wij hebben samen een mooie broodtrommel en bijpassende broodtrommel ontworpen.

Rosti Mepal

Het motto van Rosti Mepal is “quality, design, function” en dat klopt in mijn ogen helemaal. Ze produceren al meer dan 60 jaar duurzame kunststof producten die gerelateerd zijn aan eten. Wie heeft er nu geen product van Rosti Mepal in huis? Rosti Mepal is niet altijd één bedrijf geweest. Rosti was namelijk van oorsprong een Deens merk dat in 1993 met het merk Mepal is samengevoegd tot Rosti Mepal. Ze hebben een eigen ontwerp afdeling dat in de loop van de jaren veel kennis heeft opgedaan. Hun belangrijkste doel is dat mensen tevreden zijn met de producten. Daarbij vind ik zelf dat de producten er ook nog eens mooi uitzien en het is helemaal leuk dat je ze ook nog eens zelf kunt ontwerpen.

My Mepal producten

Aan het begin van het jaar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met My Mepal. Voor de verjaardag van mijn man heb ik toen een leuke broodtrommel ontworpen (lunchbox to go midi). Op de broodtrommel staat een mooie foto van onze dochter, zodat hij tijdens zijn lunch even naar haar kan kijken. Deze broodtrommel is geschikt voor maximaal 6 boterhammen. Doordat er een verdeelschotje bij zit kun je er bijvoorbeeld ook fruit bij in doen, zonder dat alles door elkaar gaat.

Lunchbox to go midi, Mepal

Ik heb voor mijzelf een pop-up drinkfles (Campus) ontworpen. In deze drinkfles past 275 ml vloeistof. Aan de buitenkant zit een handige clip zodat je hem bijvoorbeeld gemakkelijk mee kunt nemen tijdens het sporten. Maar je kunt hem ook aan je tas hangen. Door op de knop te drukken komt de tuit eruit en kun je drinken. Door de tuit weer dicht te drukken sluit je de beker gemakkelijk af.

Pop up drinkbeker, Mepal

Voor onze dochter hebben we een broodtrommel (Campus midi) en een drinkbeker (Campus schoolbeker) ontworpen. Deze broodtrommels zijn geschikt voor maximaal 4 boterhammen, maar je kunt hem ook gebruiken als fruitbakje. Ze kunnen tegen een stootje en dat vind ik erg belangrijk bij kinderen. Hoewel je altijd tegen ze zegt dat ze voorzichtig moeten doen met hun spullen, zal de broodtrommel zeker wel eens op de grond vallen. Het is fijn dat hij dan niet meteen kapot is.

Broodtrommel campus, Mepal

In de drinkbeker past ook 275 ml vloeistof en kan goed worden afgesloten door middel van een draaidop. In de dop van de beker zit een speciale afdichtring zodat hij niet zal gaan lekken. De bekers worden vaak in een schooltas mee naar school genomen en het is heel vervelend als bijvoorbeeld de gymspullen vies zijn geworden door een lekkende beker. Verder zit er een overdrukventiel in de beker. Deze zorgt ervoor dat de overdruk gemakkelijk kan ontsnappen als er onverhoopt druk in de beker ontstaat.

Drinkbeker campus, Mepal

Onderhoud van My Mepal producten

De meeste onderdelen van My Mepal producten kunnen gewoon in de vaatwassen. Aangeraden wordt om de onderdelen die zijn bedrukt met de hand af te wassen voor het behoud van de opdruk. Ook de schroefdop op de Campus schoolbeker kun je beker met de hand afwassen zodat de afdichtring goed zijn werk kan blijven doen.

Conclusie

Wij zijn allemaal erg tevreden met de kwaliteit van onze Mepal producten en doordat je de producten bij My Mepal ook nog eens kunt personaliseren zal je nooit per ongeluk met de broodtrommel of drinkbeker van de collega of klasgenootje naar huis gaan. Voor de feestdagen is het ook zeker een leuk product om cadeau te geven.

Trommel en beker, Mepal

Winactie!

Ik mag van My Mepal een Campus midi broodtrommel en 3 kortingsbonnen t.w.v. €10- weggeven voor My Mepal. Wat moet je doen om hier kans op te maken?

Laat op het forum van Ouderwijsheid weten waarom jij deze broodtrommel zou willen winnen en voor wie. Het aanmelden op het forum hebben we gemakkelijker weten te maken! Je kunt nu namelijk inloggen via je social media account van Facebook, Twitter en Instagram. Ook is er nu een chatfunctie geïnstalleerd, waardoor je met elkaar kunt kletsen. De winactie loopt t/m dinsdag 23 december. De winnaars zullen bekend worden gemaakt via het forum en ook persoonlijk bericht krijgen. Veel succes!

Daarnaast zou ik het leuk vinden als je Ouderwijsheid wilt volgen via Twitter en/of Facebook!

Deze winactie is afgelopen. De prijswinnaars hebben persoonlijk bericht gekregen en zijn hier bekend gemaakt.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met My Mepal

3 Reacties op My Mepal voor het hele gezin

  1. Ik zou hem dolgraag willen winnen voor m’n kleinzoon. Hij wil dolgraag een broodtrommel van Brandweerman Sam, maar die kan ik nergens voor hem kopen… En mepal is gewoon goed spul, dus het liefst geef ik hem wel een mepal trommel…

  2. Het is een mooi bedrijf inderdaad. Leuk dat ze met productie kunststof zulke kleurige, vrolijke items kunnen maken.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge