Foto op steigerhout (review)

Wij hebben maar weinig leuke foto’s van ons drietjes, maar het is toch erg leuk om zo’n mooie foto in de woonkamer te kunnen hangen. Daarom hebben we een paar weken geleden foto’s laten maken door een fotograaf bij ons in de buurt. Hier zijn hele mooie foto’s van ons gezinnetje uit gekomen en één van deze foto’s wilde ik graag aan de muur hebben.

Foto op steigerhout

Ik kreeg van Photogifts het aanbod om een foto op steigerhout bij hun te laten afdrukken. Aangezien wij net foto’s hadden laten maken hoefde ik niet lang over dit aanbod na te denken. We hadden al wel ervaring met een foto op aluminium, maar de kleuren op deze foto waren helaas wat aan de donkere kant. Nu is het juiste kleurgebruik bij ons ook wel lastig, aangezien ik een donkere huidskleur heb en mijn man een lichte.

Bij Photogifts kun je foto’s op heel veel materialen laten afdrukken. Bij een foto op hout kun je zelfs kiezen uit een aantal soorten hout. Ik heb gekozen voor steigerhout, omdat ik de dikke planken mooi en robuust vindt. Je kunt ook nog kiezen voor de optie White Wash. Een foto op steigerhout heeft een robuuste uitstraling, de noesten en nerven zijn subtiel zichtbaar en de zaagkanten zijn onbehandeld. Bij een foto op steigerhout met White Wash zijn de kleuren diep en krachtig, de noesten en nerven zijn ook hier subtiel zichtbaar, maar de planken zijn glad geschaafd. Bij beide opties kun je uit horizontale of verticale planken kiezen. Leuk om te weten is dat Photogifts als ‘beste koop’ uit de ‘Nationale foto op hout test’ is gekomen, dus wij waren hierdoor wel erg benieuwd naar de kwaliteit en het resultaat.

foto op steigerhout

De achterkant

Wat vonden wij ervan?

Onze foto op steigerhout werd na 5 werkdagen netjes thuisbezorgd. De foto werd bezorgd in een kartonnen verpakking en om de foto zelf zat een laag met beschermfolie. Er zat een klein zakje bij met schroeven en twee ophangbeugels. Het enige dat je zelf moet doen is de beugels aan de achterkant bevestigen. Mijn man heeft de gaatjes met de boormachine eerst voor geboord, zodat hij de schroeven er gemakkelijk in kon draaien. Daarna kun je de foto zo aan de muur hangen. We zijn er enorm blij mee! Het is echt een blikvanger in onze woonkamer en door de prachtige kleuren komt de foto mooi tot z’n recht. De nerven zijn licht zichtbaar en er zit ook één duidelijke zichtbare noest op (gezicht van mijn man), maar aangezien je kunt zien dat het een foto op hout is vind ik het niet storend.

Foto op steigerhout,

Photogifts

Bij Photogifts kun je foto’s laten afdrukken op hout, aluminium, dibond, forex, plexiglas, canvas, tuinposter en behang. Ieder materiaal heeft weer zijn eigen eigenschappen en geeft de foto weer een heel ander effect. De foto op steigerhout met White Wash zoals wij hem hebben is 60 x 40 cm, liggend en kost €75,-. Met uitzondering van de feestdagen worden de bestellingen binnen 5 werkdagen verstuurd. De verzendkosten voor bestellingen kleiner dan 100 cm bedragen €6,49. Voor formaten groter dan 100 cm bedragen de verzendkosten €15,99. Mocht je in de buurt van Bolsward wonen dan kun je overwegen om de foto zelf af te halen, want dan hoef je geen verzendkosten te betalen.

Hart valentijn

Valentijn

Op 14 februari is het weer Valentijn en wat is er niet leuker om je liefste te verrassen met een afgedrukte foto van jullie samen of het gezin. Met de actiecode valentijn15 krijg je bij Photogifts 15% korting op je bestelling. Daarnaast hebben ze ook nog eens een leuke actie: Ga naar de Facebook-pagina van Photogifts, tag jouw Valentijn, deel het bericht en like hun Facebook-pagina. Wie weet maak jij dan wel kans op een groot hart op geborsteld aluminium t.w.v. €65,-. Veel succes!

Hebben jullie ervaringen met het afdrukken van een foto van hout? Wat vinden jullie van deze foto?

Wij zijn zorgvuldig met de privacy van onze dochter op het internet. Wij zijn namelijk van mening dat zij er zelf niet voor kiest om op het internet gezet te worden en wij kunnen nu niet beoordelen wat de gevolgen hiervan zullen zijn in de toekomst. Aangezien dit een erg mooie foto is en deze review anders erg lastig is zonder foto maken wij voor deze keer een uitzondering. Vandaar ook het watermerk door de foto.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Photogifts

2 Reacties op Foto op steigerhout (review)

  1. Mooi zeg! Ik wist wel van het bestaan, maar je foto’s maken de kwaliteit wel heel duidelijk. Super leuk Valentijn tip<3
    [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

  2. Mooi geworden!
    [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge