Waar spelen de kids graag mee? (Buitenspeelgoed)

Buitenspeelgoed

Onze kinderen spelen graag buiten, dus als het lekker weer is zijn ze veel te vinden in onze achtertuin. Eigenlijk hebben kinderen niet veel nodig om buiten leuk te kunnen spelen, maar toch wil ik graag met jullie delen waar onze kinderen veel plezier mee hebben en dat hoeft niet heel duur te zijn. Ik laat jullie wat buitenspeelgoed zien dat ik voor leuke prijsjes heb gevonden. Kijk je mee?

Watertafel (Action)

Het is al erg warm geweest en dan is spelen met water natuurlijk dikke pret. Toch zet ik op dit moment nog niet zo graag een zwembad in de achtertuin, omdat ik als moeder en gastouder ook bang ben voor verdrinking. Ook al zit er vaak niet veel water in zo’n zwembad, ik weet dat kinderen hier ook in kunnen verdrinken. Een watertafel leek mij een leuke oplossing, maar hier is veel keuze in. Toen ik een paar weken geleden bij de Action was, liep ik een leuke watertafel tegen het lijf. Eentje die je gemakkelijk kunt opzetten en opruimen. Je kunt hem op de grond leggen, dus iedereen kan er goed bij en ze kunnen er niet in verdrinken.

Buitenspeelgoed, watertafel, Action

De tafeltafel heeft het formaat van een grote koffer. Je kunt hem dus ook gemakkelijk meenemen op vakantie, of naar opa en oma. In de koffie zitten verschillende onderdelen die je als ouder goed op zijn plek moet zetten. Lees hiervoor de handleiding en let goed op met kinderen onder de 3 jaar, in verband met kleine onderdelen. Zodra alles op zijn plek zit dan kan het water erin en spelen maar.

Buitenspeelgoed, watertafel Action

De watertafel is geschikt voor kindjes van 2 t/m ongeveer 5 jaar. Onze zoon van 1,5 jaar speelt er ook graag mee, maar hij weet nog niet precies waar alle onderdelen voor dienen. Zijn grote zus kan hem daar natuurlijk wel goed bij helpen. Ik kocht de watertafel voor €25,- en dit vond ik een nette prijs voor een watertafel met best veel onderdelen.

Stoepkrijt (Crayola)

Een echte klassieker is toch wel stoepkrijt. Niet duur en ze hebben er altijd plezier mee. Wij mochten een doos met 48 kleuren van Crayola testen. Dit zijn veel verschillende kleuren waar de kinderen hun creativiteit goed mee kwijt kunnen. Het is met water afwasbaar, dus dat is voor de ouders weer prettig. Wat bij dit stoepkrijt handig is, is dat de krijtjes niet rond zijn maar vierkant. Hierdoor rollen de krijtjes niet weg als je aan het kleuren bent. De krijtjes zijn best stevig, want als ze per ongeluk op de grond vallen, zijn ze niet meteen gebroken.

Crayola stoepkrijt, buitenspeelgoed

Bij de Action kocht ik ook een paar sjablonen waar onze dochter leuke tekeningen mee kon maken. Simpel, maar toch leuk om mee bezig te zijn. Het stoepkrijt van Crayola wordt geadviseerd voor kinderen vanaf 4 jaar. Kleinere kinderen kunnen er wel mee spelen, maar zij stoppen stoepkrijt nog wel eens in hun mond. Houd daarom zelf goed toezicht bij het stoepkrijten. Een doos met 48 Crayola stoepkrijtjes kost €8,99 en een doos met 64 stoepkrijtjes kost €13,99.

Stoepkrijten, Crayola, buitenspeelgoed

Ringen gooien (Lidl)

Ik vind regelmatig leuk speelgoed bij de Lidl. Zo vond ik hier het spel Hoopla Game: ringen gooien. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is gemaakt van hout. Het zit in een compacte doos en is gemakkelijk in elkaar te zetten. De ringen zijn gemaakt van touw. Je kunt het spel zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. Ieder houten plankje heeft 1, 2, 3 of 4 stippen. Het hoogste aantal stippen moet je zo ver mogelijk zetten en het laagste aantal stippen kun je dichterbij zetten. Het is leuk om te oefenen en het levert snel veel plezier op. Na het spelen ruim ik het wel weer op, omdat ik bang ben dat het spel er niet mooier op wordt in de regen en felle zon, omdat het gemaakt is van hout. Gelukkig is het gemakkelijk op te bergen. Ik kocht dit spel voor €9,99. Onze kids hoeven zich dus niet te vervelen deze zomer.

Buitenspeelgoed, Lidl, Ringen gooien

Hebben jullie nog leuke buitenspeelgoedtips voor ons? En waar spelen jullie kids mee?

Dit artikel bevat een product dat mij is toegezonden door een bedrijf

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge