Creatief met producten van Crayola

Crayola

Knoeivrij kleuren en stempelen, is dat niet de droom van iedere ouder? Het bestaat echt en wij hebben het uitgeprobeerd. Crayola heeft namelijk iets uitgevonden waarmee kinderen zich eindeloos kunnen vermaken en ouders zich niet druk hoeven te maken over vlekken op de tafel, in kleding en op de muren. Ook hebben ze creatieve producten voor kinderen vanaf 1 jaar, dus zelfs onze zoon kon hier iets mee. Ik laat jullie een aantal producten zien en vertel jullie graag wat onze ervaringen hiermee zijn. Kijk en lees je mee?

Color Wonder Light Up Stamper

Deze stempelset van is een compact apparaat dat ook gemakkelijk mee te nemen is. Het werkt op 3 AA batterijen die niet zijn meegeleverd. Zonder de batterijen werkt het stempelen ook wel, maar als je ze wel gebruik is het voor kinderen extra bijzonder. Als je de batterijen erin hebt gedaan en je kind drukt bijvoorbeeld op de kleur paars, dan zal de stempelhouder oplichten in die kleur. Dit maakt het meteen heel visueel voor kinderen. De inkt in de Crayola Wonder Light Up Stamper is transparant. Op de stempelset zijn drie verschillende kleuren te zien, namelijk oranje, groen en paars. Met deze kleuren kunnen de kinderen ook stempelen.

light-up-stamper, Crayola

Light-Up Stamper

Hoe kun je nu stempelen met transparante inkt? Nou, hier heb je een speciaal tekenboek van Crayola voor nodig. De transparante inkt werkt namelijk alleen op dit speciale papier. Bij de set zitten 10 verschillende stempels in het thema van de onderwaterwereld. Je kunt de stempel eenvoudig bevestigen aan de stempelhouder door hem erop te duwen. Kies daarna 1 van de 3 kleuren uit, druk de stempel in de inkt en druk hem daarna stevig op het papier. De gekozen kleur zal daarna vanzelf verschijnen. De stempels zijn heel gemakkelijk te verwisselen. De figuren zijn daarna in te kleuren met de 3 bijgeleverde stiften in de kleuren rood, blauw en geel. Deze stiften zijn ook los verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.

Mini kids

Ook voor de allerkleinste heeft Crayola leuke producten. Deze lijn is namelijk speciaal ontwikkelt voor kinderen tussen de 12 en 36 maanden.

Stiften met geblokkeerde bolle punten, stevige 6-kantige kleurpotloden, veiligheidsscharen die alleen door papier knippen en niet door vingers of haren …! Het gebruik van dit assortiment is volledig veilig en de Mini Kids stiften en verf zijn afwasbaar van huid en kleding!

krijtjes, Crayola

24 Dikke waskrijtjes

Deze 24 dikke waskrijtjes hebben prachtige kleuren die kleine kinderen meteen aanspreken. Ze zijn klein van formaat, zodat ze goed in kleine kinderhandjes passen. Ze zijn dik, zodat ze niet zo snel kunnen breken. Ze glijden erg gemakkelijk over het papier, zodat kinderen ook snel resultaat zien. Ook brokkelt het krijtje niet af, zodat kinderen er zonder geknoei heerlijk mee kunnen kleuren. Onze zoon vindt de krijtjes erg interessant. Doordat het snel resultaat geeft, kan hij er heerlijk mee krassen.

mini-kids-paw-patrol, Crayola

Paw Patrol kleurboek met stickers

Als je mooie waskrijtjes hebt moet je natuurlijk ook ergens in kunnen kleuren. In dit kleurboek zijn alle helden uit de populaire serie Paw Patrol te vinden. Ook zitten er 4 vellen stickers bij zodat de kinderen bij hun tekening ook stickers kunnen plakken. Ze kunnen de stickers ook koppelen aan de juiste tekening. Het boek bevat 32 pagina’s om te kleuren. Genoeg voor onze zoon, om lekker in te kunnen ‘kleuren’.

kleuren, Crayola

3 Kinderscharen

De meeste kinderen vinden het geweldig om te knippen, maar veel ouders zijn hier een beetje huiverig voor en dat is heel begrijpelijk. Als je een kind een schaar geeft kan het zich gemakkelijk bezeren en dat wil je niet. Als je even niet op let dan spelen ze kappertje en liggen er zo een aantal plukken haar op de grond. Of ze vinden de stof van je gordijnen zo mooi, dat ze hier graag een stukje uit willen knippen. Met de 3 kinderscharen van Crayola kan dit niet. Deze knippen namelijk alleen in papier en karton. De scharen hebben afgeronde punten en zijn van plastic, zodat er geen ongelukken mee kunnen gebeuren. Ideaal! De scharen kunnen zowel recht als gekarteld knippen en onze dochter vindt ze helemaal geweldig.

Kinderscharen, Crayola

Crayola

Crayola is een merk met ontzettend veel leuke en creatieve producten voor kinderen in verschillende leeftijden. Creativiteit hoort bij de ontwikkeling van kinderen en goede producten kunnen dit proces positief stimuleren. Crayola heeft nog veel meer leuke producten, dus als je nieuwsgierig bent dan zou ik zeker en kijkje nemen op hun website. Ook vind je daar leuke kleurplaten, knutselideeën en handige tips.

Mijn ervaring met dit merk

Ik moet eerlijk zeggen dat het merk Crayola mij nog niet heel bekend was. Het is helaas ook nog niet overal te koop. Wel bij de grotere boekwinkels, bol.com en Alternate. De grotere speelsets zijn ook online te koop bij Intertoys en Bart Smit. Maar als moeder en gastouder kan ik oprecht zeggen dat ik super enthousiast ben over de producten die ik hierboven heb beschreven. We hebben ze uitgebreid getest en de kinderen hebben er al veel plezier aan beleefd. Ik vind het vooral erg fijn dat er naast het plezier voor de kinderen ook is gedacht aan de ouders/verzorgers. Creatief zijn is leuk, maar je kunt je kinderen niet constant in de gaten houden. Soms word je even afgeleid en dan kan je kind ook zijn gaan stempelen of kleuren op de muur. Met de Crayola Wonder Light Up Stamper en stiften is dit gelukkig niet erg, want het geeft geen vlekken. Zo kan je kind creatief lekker los gaan en kun je dit als ouder alleen maar heel enthousiast stimuleren.

tekenen, Crayola

Heb jij al ervaring met producten van Crayola?

Dit artikel bevat producten die ik van een bedrijf heb ontvangen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge