Smartphonehoesje voor de Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Ik ben dol op gadgets en toen ik de afgelopen maand mijn telefoonabonnement weer mocht verlengen ben ik mij eens gaan verdiepen in de nieuwste smartphones. Ik ben al jaren een groot fan van iPhones, dus ik dacht in eerste instantie weer voor een nieuwere iPhone te willen gaan. Alleen zijn de vernieuwingen van de iPhone 7 en 8 niet ontzettend groot ten opzichte van de iPhone 6 die ik nu heb. De iPhone X is gaaf, maar deze telefoon vind ik gewoon te duur. Mijn man is al jaren fan van Samsung smartphones, dus ging ik mij eens verdiepen in de Samsung Galaxy S8. Deze telefoon ziet er gelikt uit en de specificaties zijn goed. Qua prijs is hij wat goedkoper dan de iPhone 7 en 8, dus besloot ik toch over te stappen naar Samsung.

De overgang naar de Samsung Galaxy S8

Ik heb de Samsung Galaxy S8 nu ongeveer 2 weken en ik kan er goed aan wennen. Het grote scherm is erg mooi en heeft heldere kleuren. Hij is erg snel, maakt mooie foto’s en gaat voor mij ongeveer 2 dagen mee nadat hij helemaal is opgeladen. De gegevens van mijn iPhone kon ik gemakkelijk overzetten door de iPhone aan de Samsung Galaxy S8 te koppelen door middel van een kabel. Hij zet zo bijna alle gegevens en apps over. Het enige dat wel lastig was, was het overzetten van mijn chatgeschiedenis van Whatsapp. In chatgesprekken met vrienden en familie staan vaak dingen die handig zijn om na te kunnen lezen zoals bijvoorbeeld hoelaat of waar je met iemand had afgesproken. Na veel zoeken op internet en een hele avond prutsen is het mij dan eindelijk gelukt. Hierna kon ik mijn simkaart wisselelen en mijn nieuwe telefoon eindelijk in gebruik nemen.

Samsung Galaxy S8

Hoesjes

Hoe mooi een nieuwe telefoon er ook uitziet, met kinderen ontkom je niet aan een goed telefoonhoesje. De Samsung Galaxy S8 heeft ook een leuke kidsstand. Onze dochter is hier al bekend mee op de telefoon van mijn man. Kinderen gaan alleen niet zo zorgvuldig om met een telefoon, dus wilde ik graag een stevig hoesje. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam uit bij smartphonehoesjes.nl. Zij hebben een ruime keus in hoesjes, dus daar ben ik eens rond gaan snuffelen. Ik koos voor een hoesje dat meer dan 24 tests en 238 testuren doorstaan heeft en is gemaakt om vallen, stoten en krassen te weerstaan. Dat klinkt altijd goed als je kinderen hebt. Ook zit er een sterke magneetsluiting in de flap, zodat het scherm altijd goed beschermd is als ik mijn telefoon meeneem. Ik kreeg er van smartphonehoesjes nog gave stickers bij om mijn hoesje op te pimpen.

Samsung Galaxy S8

Hoesjes ontwerpen

Mocht je niets naar je wens kunnen vinden dan kun je je eigen telefoonhoesje ontwerpen. Je kiest dan eerst het merk, dan het toestel en dan het soort hoesje dat je graag wilt. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar vanaf €14,95. Een Samsung Galaxy S8 hoesje ontwerpen ziet er gaaf uit! Je kunt namelijk kiezen uit een booktype, hardcase of een gelhoesje. Daarnaast kun je ook een bluetooth speaker, powerbank of een portemonnee ontwerpen waar je smartphone in past. Allemaal handige accessoires waar je in combinatie met je smartphone veel plezier van kunt hebben.

#GETITCOVERED

Smartphonehoesjes heeft op dit moment een leuke actie lopen. Met de hastag #GETITCOVERED kun je namelijk €50,- shoptegoed winnen. Als je blij bent met je gekochte producten bij smartphonehoesjes, plaats dan een foto op social media met de hastag #GETITCOVERED en tag smartphonehoesjes.nl Met een beetje geluk win je zo €50,- shoptegoed!

Samsung Galaxy S8

Samenwerking met Smartphonehoesjes.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge