Premiere film Descendants op Disney Channel

Wie is er niet gek op Disneyklassiekers. Wij in ieder geval wel. We zijn er zelf mee opgegroeid en het is erg leuk om te zien dat onze dochter met net zoveel plezier kijkt naar de Disneyfilms waar wij vroeger ook naar keken. Toch heeft Disney de afgelopen jaren ook ontzettend veel nieuwe films gemaakt. Om oud en nieuw te combineren heeft Disney de film de Descendants gemaakt.

Descendants op Disney Channel

Descendants op Disney Channel

Komende zaterdag 19 september is de première van de film Descendants op Disney Channel. Deze film gaat over de kinderen van de grootste slechteriken uit de Disney films. De kinderen worden uitgenodigd door Prins Ben, de zoon van Koning Beest en Koningin Belle die volgende maand tot koning wordt gekroond. Prins Ben vindt dat de kinderen een kans moeten krijgen en hierdoor gaan ze wonen en studeren in Aurodon. De kinderen wonen tot dat moment nog op het Dwaaleiland samen met hun ouders, de bekende slechteriken. Om een indruk te krijgen zet ik de namen van de kinderen en hun ouders op een rij:

  • Jay zoon van Jafar (uit de film Aladdin)
  • Mal dochter van Maleficent (uit de remake van de film Doornroosje)
  • Evie dochter van de Boze Koningin (uit de film Sneeuwwitje)
  • Carlos zoon van Cruella de Vil (van 101 Dalmatiërs)

Descendants op Disney Channel

Waar gaat de film over?

Dankzij Prins Ben krijgen Jay, Evie, Carlos en Mal de kans om voor het eerst hun stappen te zetten buiten de poorten van het gevangeniseiland Dwaaleiland. De kinderen hebben allemaal trekjes van hun ouders maar kiezen zij de kant van het slechte pad of het goede en kunnen ze daarmee het koninkrijk Aurodon redden? Ben jij ook benieuwd kijk dan zaterdag 19 september om 9:30 naar Disney Channel. Neem al een voorproefje en bekijk deze trailer:

Winactie

In samenwerking met Disney mag ik iets leuks weggeven! Je kunt op Ouderwijsheid namelijk kans maken op dit leuke prijzenpakket bestaande uit:

  • notebook
  • phone wallet
  • stickerset

Descendants op Disney Channel

Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke prijzenpakket van de Descendants? Volg Ouderwijsheid op Instagram en/of Twitter en repost/retweet de foto van dit leuke prijzenpakket. Mocht je geen instagram of twitter  hebben, maar toch mee willen doen. Reageer dan onder dit artikel met een geldig emailadres en laat even weten waarom je deze prijs graag wilt winnen. Meedoen kan tot en met maandag 21 september. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Veel succes!

Deze winactie inmiddels beëindigd. De winnaar heeft persoonlijk bericht gekregen. Bedankt voor het meedoen!

Wat is jouw favoriete Disney film? Is de film de Descendants op Disney Channel iets voor jouw kind(eren)?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Disney

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge