Zwangerschapsupdate + Proud MaMa sieraden

Ik ben inmiddels ruim 29 weken zwanger en ik kan langzaam gaan aftellen naar mijn verlof. De tijd vliegt echt nu ik druk ben met mijn werk en er al een kleine peuter rondloopt. Ik ga jullie even bijkletsen over hoe de afgelopen weken zijn verlopen en over hoe het nu met mij gaat.

Mijn werk

Ik voel mij tot dusver erg goed. Ik heb gelukkig weinig last van klachten en dat is fijn, want zo kan ik mijn werk goed blijven doen. Waar ik in mijn vorige zwangerschap veel last had van bekkenklachten, valt dit nu reuze mee. Ik moet er wel voor zorgen dat ik niet te zwaar til en mezelf niet overbelast, maar als ik hier goed op let dan kom ik de dagen best goed door. Met mijn werk als gastouder moet ik de kinderen natuurlijk wel regelmatig in bed of in de kinderstoel tillen. Maar door de aanschaf van wat nieuwe meubels heb ik het mezelf zo gemakkelijk mogelijk weten te maken. Ik heb namelijk een stapelledikant en een duobox aangeschaft. Door de stapelledikant bespaar ik heel wat ruimte in huis, het is veilig voor de kinderen en ik hoef ze zo min mogelijk te tillen. De duobox heb ik aangeschaft voor de nieuwe baby’s die ik ga opvangen en natuurlijk voor onze kleine uk. Zo hoef ik geen 2 boxen in de woonkamer te zetten die ontzettend veel ruimte in beslag nemen.

Schilte meubels, Proud MaMa

Stapelledikant en duobox

Benauwdheid

In de vorige update vertelde ik jullie dat ik mijn astma moeilijk onder controle kon krijgen. Dit is gelukkig wat beter geworden. Ik hoef mijn medicijnen minder vaak te gebruiken en heb mijn astma dus beter onder controle. Ik ben een paar weken geleden wel bij de logopedist geweest om te kijken of zij mij kon helpen door middel van ademtherapie. Helaas heeft dit weinig opgeleverd. Doordat ik in het verleden zangles heb gehad, bleek ik al bekend te zijn met een goede manier van ademhalen en komt mijn benauwdheid nu vooral door de astma en de zwangerschap. Stress speelt hierbij ook een rol. Het enige dat de logopedist mij kon adviseren was goed naar mijn lichaam te luisteren en bewust bezig te zijn met mijn ademhaling zodra ik het benauwd krijg.

Vakantie

Begin september zijn we een midweek op vakantie geweest naar Volendam. Nog even lekker met z’n drietjes. We hebben leuke dingen gedaan en even kunnen genieten van de rust en een andere omgeving. Tijdens de vakantie hebben we ook wat kunnen shoppen voor de kleine uk. We hebben niet veel nodig, maar wat winterkleding heeft de kleine uk straks wel nodig.

Update, Proud MaMa

Uitwaaien op het IJsselmeer en de nieuwe winterkleding voor onze uk

Proud MaMa sieraden

Ik ben een trotse mama van een prachtige dochter, maar ik vind het ook heel bijzonder om weer zwanger te zijn. Normaal gesproken is mijn buik geen lichaamsdeel waar ik heel trots op ben, maar nu ik zwanger ben ben ik wel trots op mijn buik. Er zit namelijk nieuw leven in dat zich ontwikkeld in mijn buik. Tijdens mijn vorige zwangerschap heb ik een mooi zwangerschapsballetje gekregen van mijn man. In deze zwangerschap maakte ik voor het eerst kennis met de sieraden van Proud MaMa.

De Proud MaMa sieraden zijn ontworpen door Rowena Visser – van Nistelrooy. Zij heeft veel ervaring met het ontwerpen van sieraden en toen zij moeder werd bedacht ze de sieraden- en accessoirelijn Proud MaMa. De sieradenlijn bestaan uit stylish vormgegeven kettingen en armbanden met een symbolische betekenis. Ze zijn speciaal gemaakt voor zwangere vrouwen en trotse moeders.

Proud MaMa, zwangerschapsupdate

Op de foto zie je de Proud MaMa Babybel – Mother of Pearl – Grijs €27,95. De ketting heeft een lengte van 140 cm, maar is aan te passen naar iedere lengte. In het zilveren balletje zit een zacht geluidje die je baby na ongeveer 5 maanden zou moeten kunnen horen. De ketting is erg elegant en laat aan iedere zien dat je met trots zwanger bent. Daarnaast zie 3 leuke armbandjes in de kleuren, wit, roze en blauw. Aangezien wij het geslacht van onze uk nog niet weten zijn deze kleuren een leuke combinatie.

Aftellen

Oktober zal een drukke maand worden voor mij. Ik krijg er op de woensdag een opvangkindje bij. Dit vind ik zelf erg leuk, omdat ik dan weer even kan wennen aan een baby in huis. Verder hebben we binnenkort nog een extra echo waarin ze gaan kijken hoe mijn placenta nu ligt. Dit zal bepalend zijn voor de manier waarop ik ga bevallen. De afspraak met de kraamzorg staat ook al gepland. Zij komen bespreken wat ze straks voor ons kunnen doen en of we alles al in huis hebben. Na deze maand ga ik in november lekker met zwangerschapsverlof. Nog even door bikkelen en vooral ook genieten van mijn zwangerschap!

29 weken zwanger, zwangerschapsupdate, Proud MaMa

29 weken zwanger

Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden door een bedrijf.

1 Reactie op Zwangerschapsupdate + Proud MaMa sieraden

  1. Leuk zo’n belletje! Ik vind het altijd zo’n mooi verhaal dat baby’s daar dan na de bevalling rustig van worden.
    [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge